www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (11 jaar en 35 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Evident PR

Diederik Postma nieuwe projectmanager en consultant bij Trinicom

Wilp, 29 juni 2010 - Trinicom, marktleidend leverancier van geavanceerde softwareoplossingen voor het afhandelen van klantcontacten, heeft recentelijk Diederik Postma aangesteld als projectmanager en consultant. De gecombineerde functie houdt onder meer in dat Postma tijdens implementatietrajecten de projectleiding op zich neemt. Daarnaast geeft Postma als consultant mede vorm aan de consultancyactiviteiten van Trinicom.

Diederik Postma (39) was voor zijn indiensttreding bij Trinicom al bekend met de klantcontactbranche. Bij zijn vorige werkgever, Coniche, was hij werkzaam als consultant en interim manager binnen deze tak van sport. Postma heeft bij Coniche als projectmanager een aantal (verbeter)trajecten uitgevoerd op het gebied van retentie, selfservice en besturingsmodellen.

In 1991 rondde Postma zijn studie Bedrijfsinformatica af. Hij heeft diverse cursussen op het gebied van lijn-, risico-, verzuim-, en accountmanagement gevolgd en mag zichzelf bovendien COPS-RC en Prince II gecertificeerd noemen.

Postma is ambitieus en heeft daarom deze nieuwe stap in zijn loopbaan genomen: “Het Trinicom-team is heel vakkundig en het voelt goed dat ik daar deel van uit mag maken. De afwisselende en uitdagende functie die ik bij Trinicom bekleed, motiveert mij enorm om mijn werk zo effectief en efficiënt mogelijk uit te voeren”, aldus Postma. “Mijn doel is dat ik Trinicom verder kan helpen ontwikkelen in de markt van klantinteractie. Daarnaast zoek ik als consultant de dialoog op met de klant. Samen met hen ga ik de diepte in op het gebied van visie, missie en strategie van de organisatie en de inrichting van het klantcontact.”

Wilco Rietberg, directeur van Trinicom: “Het is altijd goed zo’n duizendpoot in ons team te mogen verwelkomen. Diederik is een gedreven persoon met veel ervaring en kennis, die een waardevolle bijdrage kan leveren aan ons team. Ik verwacht dat we met de komst van Diederik onze diensten op het gebied van klantinteractie nóg verder kunnen professionaliseren.”

Trinicom, Lathmerweg 5, 7384 AD Wilp, Tel: 0571- 26 82 60 - E-mail: marketing@trinicom.nl, Website: www.trinicom.nl

Over Trinicom
Trinicom is een Nederlandse onderneming, gevestigd in Kasteel “De Lathmer” in Wilp, en specialist op het gebied van web selfservice, e-mail response management, live chat, call management en brief, fax en baliecontact. Trinicom richt zich primair op de ontwikkeling, implementatie en ondersteuning van haar kernproduct: Trinicom 5 (T5™). Deze op internettechnologie gebaseerde standaardapplicatie is geheel in te richten op het klantcontactproces van een organisatie, en zorgt ervoor dat de belangrijkste klantcontacten snel en uniform kunnen worden afgehandeld vanuit één centrale T5 Web selfservice. Tevens adviseert Trinicom klanten bij het optimaal inrichten van een multi-channel contactcenter, waarbij de nadruk ligt op het verbeteren van de serviceverlening via internet, e-mail, live chat en telefoon en het verlagen van de servicekosten. Trinicom is de enige Nederlandse softwareproducent van geïntegreerde Customer Interaction Management software en mag toonaangevende organisaties in binnen- en buitenland tot zijn klantenkring rekenen, waaronder Agis Zorgverzekeringen, Albert Heijn, Albumprinter, Arke, Cendris, Cheaptickets.nl, De Kindertelefoon, Rabobank, Telfort, Univé, Universiteit Utrecht en Vrij Uit. Voor meer informatie zie: www.trinicom.nl.

Voor redactionele informatie en illustratiemateriaal:
Influx PR, Marleen Lassche/ Hilde Mussche, Stoomwezenstraat 33, 7321 AE Apeldoorn, tel: 055 - 366 30 34, fax: 055 - 360 26 61, e-mail: trinicom@influx-pr.com.

Laatste van Trinicom  
TRINICOM & DE KINDERTELEFOON WINNEN CUSTOMER SERVICE ONLINE AWARD

Trinicom en Klantcontact Monitor bundelen krachten

Grote verschillen in waardering klantenservice tussen diverse sectoren
Geplaatst:
Verstreken tijd: 11 jaar en 35 dagen
Trinicom contact  

Logo Trinicom

  0571-268260
  info@trinicom.nl
  www.trinicom.nl
Trinicom sociaal  


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekers