Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (11 jaar en 50 dagen geleden)
Bedrijf:

Decos implementeert nieuw zaaksysteem bij de gemeente Buren

Noordwijk, 16 juni 2010 - De gemeente Buren, gelegen in het hart van de Betuwe, gaat Decos inzetten als zaaksysteem. Daarnaast zal het huidige document managementsysteem (DMS) worden vervangen door Decos D5. De implementatie van het Decos Zaaksysteem maakt deel uit van de plannen van de gemeente om in 2015 het Klant Contact Centrum op te leveren. Het digitaliseren van dienstverlening moet er toe leiden dat de gemeente Buren burgers en bedrijven online inzicht kan geven in de afhandeling van hun aanvraag.

Om de dienstverlening te optimaliseren en de efficiëntie van interne processen verder te verbeteren, gaat de gemeente Buren zaakgericht werken. Het Decos Zaaksysteem zal hierbij ingezet worden om zaken centraal te registreren, beheren en behandelen. Het voordeel van deze werkwijze is dat er een beter inzicht is in de status van de afhandeling. Door Decos D5 ook in te zetten voor documentbeheer en record management kunnen ook de bijbehorende documenten eenvoudig worden opgeslagen.

De gemeente Buren werkt op het gebied van automatisering nauw samen met de gemeente NederBetuwe. Aangezien deze gemeente ook succesvol met Decos werkt, is besloten om dit voorbeeld te volgen.

“Wij maken op dit moment al gebruik van een documentair managementsysteem, maar we hebben besloten om ook dit systeem te vervangen”, aldus Jan Martens, Hoofd Facilitaire Zaken bij de gemeente Buren. “Aangezien wij nu het Decos Zaaksysteem gaan implementeren, was dit voor ons een logische beslissing. De komende jaren willen we er met het Decos Zaaksysteem voor zorgen dat er een goede koppeling is tussen de back- en frontoffice en dat zaken centraal geregistreerd worden. Wij zijn van mening dat Decos hiervoor de beste oplossing biedt.”

De komende zomerperiode zal de technische inrichting van het zaaksysteem en het DMS worden gerealiseerd. De verwachting is dat het systeem vanaf begin april 2011 volledig operationeel is. De eerste stap die de gemeente Buren wil zetten met de implementatie van het Decos Zaaksysteem en DMS is het faciliteren van het zaakgericht werken. Dit betekent dat alle informatiestromen gedigitaliseerd worden en aan het document managementsysteem worden toegevoegd. Ook zal Decos D5 gekoppeld worden aan de applicaties die de gemeente gebruikt om beleidsinformatie, zoals raadsverslagen, te registreren. Uiteindelijk wordt het Decos Zaaksysteem ingezet om alle zaken centraal te registreren en af te handelen. De koppelingen tussen de gemeentelijke applicaties, bijvoorbeeld ten behoeve van de Wabo en WMO, en het Decos Zaaksysteem worden gefaseerd gerealiseerd.

“Wij zijn zeer verheugd dat de gemeente Buren voor Decos heeft gekozen”, stelt Marcel Stevens, senior account manager bij Decos. “Steeds meer gemeenten zetten in op het zaakgericht werken en maken hierbij gebruik van onze oplossingen. Als marktleider op het gebied van informatiebeheer binnen de overheidssector hebben wij de expertise en de technologie in huis om klanten te helpen bij het realiseren van hun ambities. De positieve feedback die we van onze klanten krijgen, is het beste bewijs dat we onze beloftes waarmaken.”

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Decos
Decos is een Nederlands softwarebedrijf gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van document- en informatiebeheer. Sinds de oprichting in 1987 heeft Decos diverse succesvolle applicaties op de markt gebracht. Met de introductie van de complete en veelzijdige oplossing voor document- en recordsmanagement Decos D5, geldt Decos als één van de belangrijkste spelers in Nederland op de markt van documentbeheer. Onafhankelijk onderzoek heeft Decos D5 tevens aangewezen als het beste geïntegreerde zaaksysteem met eigen NEN 2082-gecertificeerd DMS/RMA. Inmiddels maken ruim 500 organisaties in diverse landen binnen onder andere de overheid, zorg en het onderwijs gebruik van onze oplossingen voor het organisatiebreed beheren van informatie. Meer informatie: www.decos.nl

Voor verdere persinformatie kunt u contact opnemen met Rogier Heemskerk van LEWIS, Global Public Relations:
Tel: +31 (0)40 235 46 00
E-mail: rogierh@lewispr.com

Voor verdere persinformatie kijkt u op: http://bit.ly/cj4GCz

Voor verdere algemene informatie kunt u contact opnemen met Alrik van Kuijk van Decos:
Tel: +31 (0)71 364 0700
E-mail: a.vankuijk@decos.nl
Laatste van Decos  
Decos neemt producten Impactive over

KING gaat gemeenten helpen met digitalisering

Slimme app zorgt voor veilig rijgedrag
Geplaatst:
Verstreken tijd: 11 jaar en 50 dagen
Decos contact  

Logo Decos

  +31 8833 26700
  info@decos.nl
  www.decos.nl
Decos sociaal  


Decos tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo VPNdiensten.nl
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo E-mergo
Logo VPNdiensten.nl
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Facilitor
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo True (Broad Horizon)
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Frontline Solutions
Logo MCS B.V.
Logo Personio
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Ctac N.V.
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91768 persberichten
- 6032 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10600 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl