www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (11 jaar en 50 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: ItsaRep

F5 optimaliseert Microsoft-oplossing voor Dynamisch Datacenter

Samenwerking met Microsoft stelt bedrijven in staat virtualisatie- en cloud computing-oplossingen maximaal te benutten en hun IT-infrastructuur flexibeler te maken

Schiphol-Rijk, 16 juni 2010 ? F5 Networks (Nasdaq: FFIV) heeft zijn Application Delivery Networking-oplossing (ADN) verder verbeterd. ADN zorgt ervoor dat applicaties veiliger en sneller beschikbaar zijn. De ADN-oplossing van F5 ondersteunt Microsoft-klanten bij het implementeren van dynamische infrastructuren die snel reageren op veranderende bedrijfsbehoeften en –variabelen. Door de ADN-oplossing te optimaliseren voor Microsoft-technologie, beschikken F5-klanten over strategische controlepunten binnen de complete infrastructuur. Hierdoor krijgt een IT-afdeling de mogelijkheid netwerkcapaciteit op verzoek toe te wijzen. Met name de implementatie van het F5 Management Pack® voor System Center Operations Manageren de BIG-IP® Local Traffic Manager Virtual Edition in combinatie met Microsoft-producten biedt veel voordelen.

Voor virtuele omgevingen zijn geavanceerde IT-tools nodig om zo efficiënt mogelijk computer-, netwerk- en opslagcapaciteit toe te wijzen en samen te voegen. De oplossingen van F5 bieden naadloze applicatiebeschikbaarheid voor virtualisatie en de inzet van cloud computing op Microsoft-platforms. Daarnaast bieden F5-oplossingen een verbeterd inzicht in applicatiebeschikbaarheidsomgevingen, zodat IT-beheerders netwerkcapaciteit kunnen afstemmen op de doelstellingen van een organisatie en tegelijkertijd gebruikers kunnen ondersteunen met optimale diensten.

“Klanten die de lokale cloud- en virtualisatieoplossingen van Microsoft willen inzetten, zullen merken dat de F5-oplossingen hierop een krachtige aanvulling zijn. Deze oplossingen bieden namelijk een verhoogde applicatiebeschikbaarheid en inzicht in de infrastructuur- en automatiseermogelijkheden”, zegt Dai Vu, directeur Virtualization Solutions Marketing bij Microsoft. “F5 deelt onze visie op een dynamisch datacenter. Onze gezamenlijke klanten zien een toegevoegde waarde in de inzet van oplossingen in een aantal specifieke fysieke, virtuele en hybride computing-modellen.”

Voor de ondersteuning van de visie van Microsoft op het gebied van dynamische infrastructuren met flexibele toepassingen en vereenvoudigd beheer biedt F5

Meer support voor virtualisatie- en cloud-architectuurmodellen

F5 biedt oplossingen met zowel fysieke als virtuele toepassingen. Daarnaast is uitgebreide integratie mogelijk met Microsoft System Center Virtual Machine Manager, Windows Server 2008 R2 Hyper-V en nog veel meer. Met BIG-IP Local Traffic Manager Virtual Edition van F5 kunnen klanten eenvoudig hun datacenteromgeving uitbreiden zonder de extra kosten en inspanning zoals vaak bij traditionele hardware. Door deze flexibiliteit kunnen klanten hun Microsoft-applicaties ondersteunen binnen een aantal datacenterarchitectuurmodellen, waaronder de modellen die het maximale halen uit cloud computing.

Meer mogelijkheden voor gezamenlijke klanten

F5 heeft zich aangesloten bij de Microsoft Dynamic Datacenter Alliance om gezamenlijke klanten nog meer IT-flexibiliteit te bieden. Die flexibiliteit is nodig om een organisatie te ondersteunen en de waarde van haar technologie-investeringen te maximaliseren. F5 is de eerste ADN-partner in deze samenwerking en een van de netwerkpartners van het eerste uur.

Verbeterde infrastructuurbeheer en transparantie voor Microsoft-oplossingen

Integratie met de nieuwe Dynamic Datacenter Toolkit van Microsoft reduceert de tijd die nodig is om nieuwe virtuele apparaten te implementeren. Ook vereenvoudigt de Toolkit de integrale functionaliteit, zoals virtuele applicatietoewijzing, reconfiguratie van netwerkverkeer en holistisch netwerkbeheer. Door de naadloze integratie van de BIG-IP-oplossingen van F5 en Microsoft-producten bieden het Management Pack voor Microsoft System Center Operations Manager en andere F5-technologieën een helder overzicht over Microsoft-applicatieomgevingen.

“Ons partnerschap met Microsoft blijft waarde toevoegen aan onze gezamenlijke klanten”, zegt Wim Zandee, Pre-Sales Manager Northern EMEA bij F5. “Door de gezamenlijke interoperabiliteit en integratie verbeteren we de mogelijkheden van organisaties om hun dynamische IT-diensten te beheersen en te beheren. Real-time inzicht in de status van computing, netwerk, opslag en softwaretoepassing stelt organisaties in staat effectiever, sneller en intelligenter besluiten te nemen op het gebied van capaciteitsbenutting en –toewijzing. De gezamenlijke oplossingen die voortvloeien uit dit partnerschap, stellen klanten in staat sneller gebruik te maken van de kracht van On-Demand IT.”

####

Over F5 Networks

F5 Networks is marktleider in Application Delivery Networking (ADN). Het bedrijf levert oplossingen die de veiligheid, snelheid en beschikbaarheid van applicaties verbeteren. De flexibele F5-architectuur stelt organisaties in staat te innoveren op basis van informatie uit communities. Op deze manier kunnen organisaties hun IT-flexibiliteit verbeteren en op dynamische wijze diensten met een toegevoegde waarde aanbieden. Het is de visie van F5 om de beschikbaarheid van data en applicaties te combineren. Met deze combinatie profiteren klanten van een buitengewoon uitgebreide keuze hoe ze hun ADN-oplossingen inzetten. Dit opent voor hen een wereld van beheermogelijkheden voor applicaties, servers, storage en netwerkbronnen waarmee organisaties in staat zijn hun application delivery te stroomlijnen en kosten te besparen. Multinationals, wereldwijde organisaties, service- en cloud-providers, en leveranciers van Web 2.0-content vertrouwen op F5 om zakelijke successen te behalen. Voor meer informatie: http://www.F5networks.nl.

Voor meer informatie:
F5 Networks
Judith Veenhouwer
Telefoon: +31 (0)20 658 63 50
E-mail: J.Veenhouwer@F5.com
www.F5networks.nl

Progress Communications
Inger Hund/ Marieke Duijts
Telefoon: +31 (0)20 363 11 52
E-mail:
F5@progresscommunications.nl
www.persberichtonline.nl

Laatste van F5  
Mobiele operators starten steeds meer eigen 5G core netwerken

F5 focust op beveiliging van apps en API’s die digitalisering verder moderniseren

Pandemie stimuleert app-modernisering, AI en Edge Computing
Geplaatst:
Verstreken tijd: 11 jaar en 50 dagen
F5 contact  

Logo F5

  +31(0)20-2014950
  f5.com
F5 sociaal  


F5 tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo VPNdiensten.nl
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo E-mergo
Logo VPNdiensten.nl
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Facilitor
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo True (Broad Horizon)
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Frontline Solutions
Logo MCS B.V.
Logo Personio
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Ctac N.V.
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91768 persberichten
- 6032 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10600 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers