www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (3418 dagen geleden)
Bedrijf:

E-mergo organiseert thema-avond over platformbeheer QlikView

DELFT, 10 mei 2010. Op dinsdag 1 juni 2010 organiseert E-mergo in Delft een thema-avond over het beheer van QlikView omgevingen.

Omdat QlikView steeds vaker bedrijfsbreed wordt ingezet, is het voor IT-afdelingen belangrijker geworden om de controle te houden over het gebruik van de BI-oplossing over de gehele organisatie.

E-mergo onderscheidt zich op op het gebied van QlikView door niet alleen aandacht te schenken aan ontwikkeling en implementatie maar juist ook aan het efficiënt en effectief beheren van QlikView omgevingen.

Tegelijkertijd met het succes van QlikView ontstaan er bij (toekomstige) gebruikers vragen over het beheer:
  • Hoe kun je met QlikView met gescheiden omgevingen werken (bijvoorbeeld: ontwikkel en produktie)?
  • Is QlikView eigenlijk wel geschikt om met meerdere personen tegelijkertijd op te ontwikkelen? Krijg je niet al snel een wildgroei van allerlei losse QVW files (het standaard QlikView opslagformaat)?
  • Hoe kan ik het gebruik en performance van QlikView applicaties op de QlikView server monitoren?
  • QlikView kan heel makkelijk, naast traditionele databases, fysieke bestanden als bron gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn Excel, QVD’s en flat files. Hoe houd ik grip hierop?
  • Kan ik met QlikView wel voldoen aan compliancy wetgeving zoals Sarbanes-Oxley?
  • Hoe kan ik ook met QlikView goed versiebeheer inrichten?
  • Hoe kan ik specifieke documentatie (technisch en functioneel) koppelen aan een bepaalde versie van een QlikView applicatie?
Om antwoorden op dit soort kritische vragen te krijgen heeft E-mergo vertegenwoordigers van NOAD uitgenodigd voor een informele en interactieve thema-avond.

NOAD Enterprise Change Management oplossingen bieden de QlikView gebruikers traceerbaar versiebeheer aan, vanaf het moment dat een eerste versie is ontwikkeld tot het moment van in productiename van een QlikView applicatie. NOAD EQM4 ondersteunt de toonaangevende BI-platformen QlikView en SAP BusinessObjects en werkt in diverse omgevingen, van MKB tot in de Fortune 100 bedrijven, van gecentraliseerd tot geografisch gedistribueerde platformen.

NOAD EQM4 traceert alle wijzigingen, controleert processen en houdt de kosten laag zodat men gemakkelijk kan voldoen aan de wettelijke regelgeving, kwaliteitstoepassingen kan leveren en oplevertijden kan versnellen. Gelijktijdig met de introductie van NOAD EQM4 QlikView, vorige maand in Miami tijdens Qonnections -het jaarlijks partner event van QlikTech- heeft E-mergo een Certified Solution Partnership afgesloten met NOAD.

Deze thema-avond zal plaatsvinden op dinsdag 1 juni van 18.00 tot circa 20.00 uur in Delft. Inschrijven kan door een mail te sturen naar seminar@e-mergo.nl. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden en voor eten wordt gezorgd.

E-mergo organiseert deze thema-avond voor haar klanten, potentiële klanten en relaties en behoudt zich het recht om deelname van werknemers van concurrerende bedrijven te weigeren. Gelieve u te registreren voor dit evenement met uw zakelijke e-mail adres.

Over E-mergo
E-mergo werd opgericht in 2001 en is een Business Intelligence adviesbureau gespecialiseerd in het inrichten en beheren van managementinformatiesystemen. Door jarenlange ervaring is E-mergo sterk in het definiëren van kengetallen en KPI’s, het inrichten van data warehouses en het bouwen van rapportages. E-mergo bundelt de kennis en ervaring van twee werelden: Business Consultancy en Business Intelligence; hierdoor kan E-mergo haar klanten beter helpen bij het optimaliseren van hun informatievoorziening. Voor meer informatie gaat u naar www.e-mergo.nl

Over NOAD
NOAD werd opgericht in 2000 en is de toonaangevende leverancier geworden van software oplossingen waarmee ondernemingen in staat zijn om op een veilige, gegarandeerde en effectieve manier business intelligence (BI) te beheren. Met meer dan 250 klanten in meer dan 19 landen en verspreid over alle industriesectoren heeft NOAD zich verzekerd van een wereldwijd 'blue-chip'-klantenbestand. NOAD beschikt over twee hoofdkantoren, een in Nederland en een in New York (Verenigde Staten), en werkt samen met wereldwijde partners en wederverkopers, ondersteund door ervaren en gecertificeerde medewerkers in het veld. Voor meer informatie over NOAD en NOAD EQM4 gaat u naar www.noadbi.com

Noot voor de redactie
Voor meer informatie:

Ronald Donkers
ronald.donkers@e-mergo.nl
E-mergo BV
Delftechpark 26
2628 XH Delft
Telefoon (015) 2600495
www.e-mergo.nl
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van E-mergo  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo Data Matters BV

Logo NetApp

Logo Celonis

Logo Dataiku

Logo GitLab
Logo Visma | Raet

Logo Rittal bv

Logo Motiv ICT Security

Logo Spryng

Logo PA Consulting

Logo Ontruck

Logo Saltrex

Logo Pure Storage

Logo Dell Technologies

Logo CyberArk

Logo GitLab

Logo Pure Storage

Logo Tabletgame.nl

Logo GeONE Nederland

Logo ValueBlue
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3418 dagen
Bron:
E-mergo contact  
Logo E-mergo
  085 016 04 11
  info@e-mergo.nl
  www.e-mergo.nl
E-mergo sociaal  
E-mergo tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo NetApp
Logo Visma | Raet
Logo Motiv ICT Security
Logo PA Consulting
Logo WorldStream
Logo MarkLogic
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Workday
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
 
www.LVTPR.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com