www.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (11 jaar en 111 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LEWIS

Siemens PLM Software staat op nummer één in onafhankelijk marktonderzoek

Teamcenter for Simulation scoort het hoogst bij de uitvoerige leveranciersevaluatie van analistenbureau CPDA

‘s-Hertogenbosch 16 april 2010 – Siemens PLM Software, een business unit van de Siemens Industry Automation Division en wereldwijd marktleider van product lifecycle management (PLM) software en diensten, scoort met het Simulation Process Management programma uit zijn Teamcenter® software portfolio hoger dan zijn concurrenten. Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek van de design- en simulatieafdeling van analistenbureau Collaborative Product Development Associates (CPDA).

De resultaten werden eind januari bekendgemaakt en zijn gepubliceerd in het CPDA rapport ‘Simulation Data & Process Management – Vendor Scorecard’. Het rapport beschrijft een uitgebreide evaluatie van de vijf grootste leveranciers van ontwerp- en simulatiesoftware en is uitgevoerd aan de hand van zestig criteria binnen vier hoofdcategorieën. Deze categorieën werden verder onderverdeeld in een totaal van 27 subcategorieën, waarin iedere leverancier een score van nul tot vijf kreeg toegewezen, waarbij vijf de maximale score was. Teamcenter stak in het rapport ver boven de concurrentie uit met een aantal opvallende resultaten:

  • Teamcenter scoorde beter dan alle andere leveranciers in alle vier de hoofdcategorieën
  • Geen enkele andere oplossing scoorde hoger dan Teamcenter in 24 van de 27 subcategorieën
  • Teamcenter scoorde een perfecte ‘vijf’ in 21 van de 27 subcategorieën
  • Teamcenter behaalde een score van vier of hoger in 26 van de 27 subcategorieën
Het onafhankelijke CPDA rapport stelt: “De natuurlijke integratie van de SDPM layer in het gehele PLM framework (van Teamcenter) biedt voordelen voor de gevorderde gebruiker die bereid is te werken met alle mogelijkheden van het PLM-concept. Aan de basis van de kwaliteit die Teamcenter biedt, staat de koppeling van alle wensen met betrekking tot management, system engineering, productontwerp, simulatie, productie en onderhoud. Teamcenter for Simulation sluit daarmee perfect aan op de wensen van de analisten.”

Naast Siemens PLM Software heeft CPDA ook vier andere leveranciers betrokken in de evaluatie – ANSYS, Dassault Systemes/SIMULIA, MSC.Software en Altair. Iedere leverancier gaf een demonstratie van zijn oplossingen tijdens interactieve live sessies, behalve Altair: hun nieuwe producten zullen pas eind 2010 geleverd worden.

“We zijn erg blij met de resultaten van dit onafhankelijke onderzoek binnen onze industrie. Dit is voor ons een bevestiging van de strategie die we hebben gekozen toen we de Teamcenter Simulation Process Management-oplossing ontwikkelden,” aldus Jim Rusk, vice president, Digital Simulation Solutions, Siemens PLM Software. “Wij constateerden al van begin af aan dat analyses en simulaties bij computer-aided engineering (CAE) niet alleen een essentieel onderdeel zou zijn van productontwerp, maar ook een integraal onderdeel van het gehele product lifecycle proces. Deze naadloze integratie van PLM en simulatie is een belangrijk aspect van onze strategie en een bepalende factor voor onze prestatie in deze evaluatie.”

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Siemens PLM Software
Siemens PLM Software, een business unit van de Siemens Industry Automation Division, is een leidende, wereldwijde provider van product lifecycle management (PLM) software en diensten met 6 miljoen licenties en 56.000 klanten wereldwijd. Siemens PLM Software, het hoofdkantoor gevestigd in Plano, Texas, werkt samen met bedrijven door open oplossingen te leveren die organisaties helpen om meer ideeën om te zetten tot succesvolle producten. Voor meer informatie over de producten en diensten van Siemens PLM Software, zie www.siemens.com/plm.

Over Siemens Industry Automation Divisie
De Siemens Industry Automation Divisie, een divisie van de Siemens Industry Sector, is wereldwijd leider op het gebied van automatiseringssystemen, laagspanning switchgear en industriële software. Zijn portfolio varieert van standaard producten voor product- en de procesindustrie tot oplossingen voor volledige industrieën en systemen die de automatisering van de gehele automobiele productiefaciliteiten en chemische stoffen omvatten. Als leidende softwareleverancier optimaliseert Industry Automation de volledige toegevoegde waarde van producten: van productontwerp en –ontwikkeling tot productie, sales en een flink aantal onderhoudsdiensten. Met ongeveer 42.900 werknemers wereldwijd haalde Siemens Industry Automation een totale omzet van 8,7 miljard euro in het fiscale jaar 2008.

Voor meer informatie over Siemens PLM Software kunt u contact opnemen met Janneke Verbossen:
Tel: +31 (0) 73 680 2500
E-mail: janneke.verbossen@siemens.com

Voor verdere persinformatie en fotomateriaal kunt u kijken op http://www.lewiswire.com/nl/lewiswire/Siemens-PLM-Software/Siemens-PLM-Software-op-nummer-n-in-onafhankelijk-marktonderzoek/n/7705 of contact opnemen met Anne ter Braak van LEWIS PR:
Tel: + 31 (0) 40 235 4600
E-mail: annetb@lewispr.com
Laatste van Siemens PLM Software  
Siemens kondigt overname Culgi aan

Stel deze vijf vragen bij het kiezen van een Product Data Management-oplossing

Closed loop aanpak vereiste voor innovatie en productiviteit in de machinebouw
Geplaatst:
Verstreken tijd: 11 jaar en 111 dagen
Siemens PLM So.. contact  

Logo Siemens PLM Software

Siemens PLM So.. sociaal  


Siemens PLM So.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo VPNdiensten.nl
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo E-mergo
Logo VPNdiensten.nl
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Facilitor
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo True (Broad Horizon)
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Frontline Solutions
Logo MCS B.V.
Logo Personio
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Ctac N.V.
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91768 persberichten
- 6032 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10600 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl