www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau
2476 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (3538 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Yellow Communications

CommScope benoemt BAM Techniek tot CommScope Direct Partner

Strategische samenwerkingsovereenkomst op het gebied van geïntegreerde, intelligente datainfrastructuren in gebouwen

Bunnik, 11 maart 2010 - CommScope, marktleider in gestructureerde bedrijfsbekabelingssystemen voor spraak, data, video en gebouwbeheer, heeft een strategische samenwerkingsovereenkomst getekend met BAM Techniek, onderdeel van Koninklijke BAM Groep nv. BAM Techniek is in dit kader benoemd tot CommScope Direct Partner. Met deze samenwerking richten de beide partners zich op het realiseren van volledig geïntegreerde, intelligente data-infrastructuren in gebouwen, direct als onderdeel van het bouwproject. Met het Direct Partnerschap krijgt BAM Techniek rechtstreeks toegang tot de CommScope resources, waaronder de opleidings- en certificeringstrajecten binnen CommScope. Daarnaast zullen beide bedrijven gezamenlijk marketingacties, klantonderzoeken, campagnes, evenementen, etc. opzetten. BAM Techniek en CommScope werken inmiddels aan een gezamenlijk project: het nieuwe, duurzame gebouw voor advocatenkantoor Loyens & Loeff in Rotterdam.

CommScope is met zijn SYSTIMAX Solutions niet alleen in Nederland, maar ook wereldwijd marktleider in gestructureerde bedrijfsbekabelingssystemen. In Nederland heeft CommScope een marktaandeel van 40%-50%. CommScope en BAM Techniek werken al jaren samen en willen met het nieuwe strategische partnerschap de samenwerking op het gebied van design & engineering, logistieke ondersteuning en levering verder intensiveren. Uiteindelijk zal dit helpen om de gezamenlijke concurrentiepositie in de Nederlandse markt te versterken.

“We hebben gekozen voor de samenwerking met BAM Techniek, omdat het bedrijf al jaren solide en effectieve koppelingen realiseert tussen passieve en intelligente netwerken in gebouwen. Daarbij manifesteert het zich nadrukkelijk als kenniscentrum voor de iPatch intelligente infrastructuuroplossingen van CommScope”, zegt Carl van Bethray, Regional Director van CommScope BeNeLux. “Gezamenlijk kunnen we bouwprojecten realiseren waarbij van meet af aan rekening wordt gehouden met datainfrastructuren. Het wordt zo gemakkelijk om intelligente communicatie- en beheersystemen te realiseren, waarop vervolgens managed services worden gedraaid.”

“BAM Techniek was op zoek naar een strategische partner die met ons strategisch kon meedenken over het ontwikkelen van oplossingen voor intelligente gebouwen. Een partner met een sterke marktpositie en voldoende capaciteit voor grootschalige projecten. CommScope bleek de beste partij, waar we ook nog eens een goede relatie mee hebben”, zegt Remco Apon, directeur BAM Techniek. “Wij menen dat ICT in gebouwen een belangrijke plaats moet innemen, al vanaf het ontwerp. ICT en vooral IP worden steeds meer de ‘4e utiliteit’, naast gas, water en elektriciteit, en daar moet rekening mee worden gehouden bij de constructie van een gebouw. Met deze samenwerking willen we onder andere bewerkstelligen dat we al in een vroeg stadium worden betrokken bij bouwprojecten, zodat de infrastructuur optimaal is ingericht voor de verschillende diensten die daarop komen te draaien.”

Als eerste gezamenlijke project binnen de nieuwe samenwerking zijn CommScope en BAM Techniek betrokken bij de bouw van het nieuwe pand voor advocatenkantoor Loyens & Loeff in Rotterdam. Dit wordt een duurzaam gebouw, waar bijvoorbeeld warmte- en koudeopslag in de bodem worden toegepast om zo aanzienlijke energiebesparingen te realiseren. Loyens & Loeff zal het gebouw met zes verdiepingen betrekken met ongeveer 500 werkplekken. De oplevering staat gepland voor medio 2010.

In het kader van het partnership zal BAM Techniek toegang krijgen tot diverse trainingen en opleidingstrajecten van CommScope, waaronder de CommScope Infrastructure Academy. Dit is een compleet programma voor professionals die betrokken zijn bij netwerkinfrastructuren. Naast diverse trainingen voor ontwerp en installatie van de nieuwste koper- en glasvezelbekabelings­infrastructuren, intelligent infrastructuur­management en draadloze netwerken, biedt de CommScope Infrastructure Academy ook trainingen op het gebied van draadloze netwerken in gebouwen en het inrichten van datacenters en intelligente gebouwen.

Over BAM Techniek bv

BAM Techniek bv is een landelijk opererende multidisciplinaire technisch dienstverlener met ruim 1.400 medewerkers. Als toonaangevend kennisbedrijf ontwikkelt, ontwerpt, realiseert en beheert de onderneming technische installaties voor zowel utiliteitsbouw, industrie, infra als woningbouw. BAM Techniek bedient opdrachtgevers in heel Nederland vanuit 15 locaties en bied hoogwaardige integrale dienstverlening over de volle breedte van het vakgebied en in het bijzonder duurzame energiesystemen, (brand)beveiliging, industrie, ict en technisch beheer.

BAM Techniek is een onderneming van Koninklijke BAM Groep nv, een succesvolle Europese bouwgroep met haar bestuurlijk centrum in Nederland, genoteerd aan Euronext Amsterdam.

Kenmerkend voor BAM is het wijdvertakte regionale netwerk van vestigingen, waardoor de onderneming altijd dicht bij de opdrachtgever staat. De bedrijfsfilosofie van BAM is opdrachtgevers echte waarde te bieden en een hechte en langdurige relatie met hen op te bouwen. BAM staat bekend om de kwaliteit en betrouwbaarheid van zijn producten en diensten en tevens om de inzet, kennis en ervaring van de medewerkers. Voor meer informatie: www.bamtechniek.nl.

Over CommScope/Systimax Solutions

CommScope (NYSE: CTV) levert een compleet portfolio netwerkinfrastructuuroplossingen waarmee bedrijven onafhankelijk van hun grootte, branche of IT-budget kunnen profiteren van zakelijke en technische voordelen. De divisie Systimax Solutions biedt geïntegreerde, end-to-end-connectiviteitsoplossingen voor spraak-, data-, video- en gebouwbeheersystemen. Met Systimax is CommScope wereldwijd marktleider in gestructureerde bedrijfsbekabelingsystemen met een portfolio dat bestaat uit koper- en glasvezeloplossingen, intelligente software en ontwerp-engineering diensten. CommScope levert zijn Systimax-producten met een hoog prestatieniveau via een netwerk van ervaren business partners. Wereldwijd installeren deze business partners gemiddeld 1.600 kilometer Systimax-bekabeling per dag in 130 verschillende landen. De divisie Andrew Solutions is wereldwijd marktleider in een breed portfolio aan RF (radio)oplossingen voor draadloze netwerken. CommScope is ook de grootste fabrikant van coaxkabel voor breedband-kabeltelevisienetwerken en is in Noord-Amerika één van de vooraanstaande leveranciers voor milieuvriendelijke en veilige behuizingen voor DSL en FTTx applicaties. Voor meer informatie: www.commscope.nl.

Voor meer informatie:

CommScope BV, C. van Bethray, telefoon +31 (0)30 219 26 52,

e-mail: cvanbethray@commscope.com

of

Koninklijke BAM Groep, drs. A.C. Pronk, telefoon +31 (0)30 659 86 21,

e-mail: a.c. pronk@bamgroep.nl

Eerder van CommScope  
8 jul 2019 Ruckus helpt scholen bij de overgang naar digitaal onderwijs

25 jun 2019 Consument waarschuwt retailer; zorg voor verbeterde (digitale) klantbeleving in de winkel

20 jun 2019 Wereld Wi-Fi Dag: Vier het belang van verbondenheid
Persberichten van vrijdag 15 november 2019  
Knowliah erkend als representatieve aanbieder wereldwijd in Enterprise Legal Management Solutions

Paskal van Lomm wint Digital Transformers Awards 2019 met medisch platform Duxxie

Eerste Startupbootcamp Media accelerator 2019 met thema Going Beyond

Effectory is wederom FD Gazelle 2019 en wint de Award in regio West

Nieuwe Bluetooth-headsets van Poly bieden meer connectiviteitsopties en gebruiksvrijheid

Nieuwe financieringsronde versnelt groei Textmetrics 

Softwarebedrijf Intigris benoemd tot FD Gazelle 2019
Secretaresses en andere supportprofessionals zijn opvallend loyaal

Zo maak je van Black Friday een positieve klantervaring

devolo Magic 1 WiFi mini: kleine adapter, krachtige WiFi

Eerste Managed DNS Security-dienst nu beschikbaar op Nederlandse markt

Eten belangrijker dan cadeaus tijdens de feestdagen

Oracle opent Gen 2 Cloud-regio in Nederland

ThousandEyes lanceert collectief inzicht in wereldwijde internetprestaties

Onderzoek ThousandEyes: opvallende verschillen in prestaties tussen AWS, GCP, Azure, Alibaba en IBM Cloud

Henk Nijland benoemd als Directeur Operations van Bizway

Ouderwets huishoudboekje nog steeds populair voor financiële administratie

Makkelijker je weg vinden in het buitenland met nieuwe vertaalfunctie in Google Maps

Siemens neemt Atlas 3D over en vergroot zijn additive manufacturing-portfolio

Fortinet breidt dynamische cloud-beveiliging uit in Azure
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3538 dagen
PR contact  
Logo Yellow Communications
CommScope contact  
Logo CommScope
CommScope sociaal  
CommScope tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Saxion
Logo VPNtotaal.nl
Logo Relined Fiber Network
Logo Insight
Logo Edubookers.com
Logo Humanwave B.V.
Logo Datacenter.com
Logo TenderApp
Logo DeltaFiber B.V.
Logo Global Knowledge
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo RoSecure
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Digital Transformers
Logo Startupbootcamp
Logo Effectory
Logo Poly
Logo Schoevers
Logo devolo
Logo Telindus
Logo Lightspeed
Logo Oracle
Logo ThousandEyes
Logo ThousandEyes
Logo Bizway B.V.
Logo Flanderijn
Logo Citrix
Logo Interxion
Openingstijden
Ma-Vr:  08:00 - 22:00
Za-Zo:  Alleen aanleveren

Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87087 persberichten
- 5550 bedrijfsprofielen
- 57 PR-bureauprofielen
- 6636 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.nl