www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2511 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (11 jaar en 9 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Honeywell breidt dolphin 6000 lijn uit met nieuwe lichtgewicht mobiele computer

Dolphin 6500 levert optimale balans tussen prestaties en prijs bij inpandige applicaties

Eindhoven – 10 maart, 2010 – Honeywell (NYSE: HON) breidt zijn Dolphin® 6000-productlijn uit met de introductie van de Dolphin 6500 mobiele computer. Dit is een lichtgewicht oplossing die voldoet aan de behoeften bij inpandige applicaties voor retail, supply chain en andere lichtindustriële omgevingen. Hij is uitgevoerd met een groot, touch screen kleurenscherm, meerdere toetsenbordopties en de nieuwste mogelijkheden voor gegevensverzameling, afbeeldingen en communicatie. Honeywell’s Dolphin 6500 mobiele computer bevat de toepassingen en tools die nodig zijn om de productiviteit en betrouwbaarheid binnen het bedrijf te vergroten.

De Dolphin 6500 bevat een 3,5 inch touch screen kleurenscherm en is ontworpen voor verschillende activiteiten voor en achter de schermen zoals het controleren van prijzen, opzoeken van producten, controle van de inventaris, klantassistentie en asset management. Het grote scherm zorgt ervoor dat gebruikers op één scherm meer van een applicatie kunnen zien, waardoor de gebruikerservaring van grafische applicaties verbetert. Door twee verschillende toetsenbordopties, een numeriek toetsenbord met 28 toetsen en een alfanumeriek toetsenbord met 52 toetsen, kunnen bedrijven aan belangrijke invoereisen voor gegevens voldoen, maar kan ook de gebruiker het bord van zijn keuze gebruiken. Daarbij kan er door de lichtgewicht behuizing en het ergonomische design van de 6500 met één hand worden gescand waardoor gebruikers kunnen multi-tasken.

“Honeywell wil zijn productportfolio aan mobiele computers verbeteren om zo aan de groeiende eisen van ons klantenbestand te voldoen”, zegt John Waldron, vice president of worldwide marketing bij Honeywell Scanning & Mobility. “Wij zagen bij veel van onze klanten de behoefte voor een apparaat dat geschikt is voor inpandige applicaties. De Dolphin 6500 is ons tweede product in de 6000-serie en voldoet aan deze behoeften. Mobiele werkers krijgen een apparaat met veel toepassingen dat gemakkelijk te gebruiken is tussen vier muren en ervoor zorgt dat de werkzaamheden worden gestroomlijnd. Hierdoor verbetert ook de productiviteit.”

De 6500 is net als de andere Dolphin mobiele computers van Honeywell uitgerust met Adaptus® Imaging Technology. Hierdoor beschikken de gebruikers over een hoge kwaliteit gegevensverzameling voor lineaire en 2D-barcodes, digitaal afbeeldingen vastleggen en intelligente handtekeningregistratie. De 6500 is ook uitgerust met het Microsoft Windows Embedded CE 5.0 besturingssyteem dat een bekende programmeeromgeving biedt die de ontwikkeling van rijke applicaties ondersteunt.

De geavanceerde apparaatconfiguratie en het platform op de 6500 maakt de installatie gemakkelijker. Daarbij levert de Shift-PLUS stroommanagement technologie een minimale batterijduur van 10 uur. Shift-PLUS zorgt voor een continue gebruik tijdens een gemiddelde werkdag zonder onderbrekingen om op te laden, een grotere efficiëntie en lagere kosten voor het vervangen van batterijen. De 6500 heeft ook een IP-score van 54, waardoor hij kan worden blootgesteld aan stof, vuil en waterspetters. Het apparaat kan tot 500 vallen vanaf 1 meter verdragen, hierdoor vermindert de downtime en verbetert de productiviteit.

Om bedrijven een ononderbroken productiviteit te bieden is de Dolphin 6500 verkrijgbaar met Service Made Simple™, het vooraanstaande serviceaanbod van Honeywell. Service Made Simple levert een uitgebreid dekking, inclusief normale slijtage, met daarnaast vergoeding van schade door een ongeluk voor een periode van drie tot vijf jaar. Deze dekking vermindert de onverwachte reparatiekosten en down time van het product aanzienlijk en biedt toegevoegde financiële bescherming en gemoedsrust voor Dolphin 6500-gebruikers.

De Dolphin 6500 is vanaf maart beschikbaar. Kijk voor meer informatie over de Dolphin 6500 op http://www.honeywellaidc.com.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Honeywell
Honeywell International (http://www.honeywell.com/) is een in de Fortune 100 genoteerde technologie- en productieonderneming die actief is op meerdere gebieden en klanten over de hele wereld voorziet van luchtvaartproducten en -services; meet-, regel- en besturingstechnologieën voor gebouwen, woningen en industrie; automobielproducten; turbocompressoren en gespecialiseerde materialen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Morris Township, New Jersey (Verenigde Staten) en de aandelen van Honeywell worden verhandeld op de effectenbeurzen van New York, Londen en Chicago. Meer nieuws en informatie over Honeywell vindt u op http://www.honeywell.com/.

Voor meer informatie, fotomateriaal of test exemplaren kunt u kijken op http://www.lewiswire.com/nl/lewiswire/Honeywell-Scanning-and-Mobility/Honeywell-breidt-Dolphin-6000-lijn-uit-met-nieuwe-lichtgewicht-mobiele-computer/n/7341 of contact opnemen met Renate van der Wal van LEWIS, het IT PR bureau:
Tel: + 31 (0) 40 235 46 00 Fax: + 31 (0) 40 235 46 01
E-mail: renatew@lewispr.com Web: http://www.lewispr.com

Voor meer informatie over Honeywell Scanning and Mobility kunt u contact opnemen met Kirsi Rolf van Honeywell Scanning and Mobility:
Tel: +31 40 2901 602
E-mail: kirsi.rolf@honeywell.com

Altijd als eerste de laatste persberichten van Honeywell Scanning and Mobility via deze RSS-feed: http://www.lewiswire.com/nl/rss.php?client=395

Deze release bevat verklaringen die kunnen worden opgevat als prognoses zoals gedefinieerd in Artikel 21E van de Securities Exchange Act van 1934. Alle verklaringen, behalve verklaringen over historische feiten die betrekking hebben op activiteiten, gebeurtenissen of ontwikkelingen die door ons of ons management worden beoogd, verwacht of voorspeld of waarvan wordt geloofd of aangenomen dat ze in de toekomst zullen of kunnen gebeuren, zijn prognoses. Dergelijke verklaringen worden gebaseerd op bepaalde veronderstellingen en inschattingen die door ons management worden gedaan vanuit hun ervaring en hun perceptie van historische trends, huidige economische en industriële omstandigheden, verwachte toekomstige ontwikkelingen en andere factoren waarvan de relevantie wordt aangenomen. De prognoses in deze release brengen ook een aantal wezenlijke risico's en onzekerheden met zich mee, waaronder economische, concurrentietechnische, van de overheid afhankelijke en technologische factoren die van invloed zijn op onze activiteiten, markten, producten, diensten en prijzen. Deze prognoses zijn geen garantie aangaande toekomstige prestaties en de feitelijke resultaten, ontwikkelingen en bedrijfsmatige beslissingen kunnen afwijken van deze prognoses.
Laatste van Honeywell  
T-Mobile bekroond door umlaut met “Best in Test” wereldwijd

Nederlandse digitale innovator Sam Media wint Meffy Award met VR-streamingdienst Mobio360

ALLEENINKT.NL GAAT 8 RETAILONDERNEMERS HELPEN

Gedateerde roostersoftware zorgt voor stevige omzetverliezen

Zyxel roept mkb op een effectieve cyberbeveiligingsstrategie op te bouwen

Red Hat verbetert Kubernetes voor traditionele en cloud-native applicaties met nieuwste versie Red Hat OpenShift

Ruim kwart ondernemers vertrouwt extraverte fiscaal-professional niet

Vijf mogelijke vormen van autolease

Citrix-onderzoek: Bedrijven lopen toptalent mis als werken op afstand niet permanent wordt omarmd

Logistiek dienstverlener De Rijke Group maakt orders verwerken volledig digitaal met low-code platform van Mendix

Advocatenkantoor NautaDutilh kiest voor Sentia als managed service partner

Panasonic Toughbook: de ultieme personalisatie

Europese consumenten zijn teleurgesteld in digitale vernieuwing

Onderzoeksrapport van FortiGuard Labs: cybercriminelen volgen de online activiteiten van werknemers op de voet

Previder levert vernieuwde digitale werkplek voor de zorg

Appian uitgeroepen tot 2021 Gartner Peer Insights Customers' Choice voor Enterprise Low-Code Applicatie Platforms

TIE Kinetix introduceert real-time disaster recovery dienstverlening voor bedrijfskritische data
Dutch IT-channel Awards Virtuele show 25 maart 2021

Northwave en q.beyond gaan strategische samenwerking aan in Duitsland

Siemens, IBM en Red Hat lanceren hybrid cloud-initiatief om sneller waarde te halen uit industriële IoT-data

Het belang van OTP en 2FA (ook voor thuiswerkers)

Pega komt met verbeteringen voor low-code ontwikkeling van mobiele apps

BOYS WITH BRAINS BREIDT UIT IN BENELUX

Deze bedrijven maken succesvol gebruik van digitaal machtigen

Shoppen en inloggen zonder wachtwoord? Met iDIN kan het.

KONE versterkt zijn partnerschap met Orange Business Services en migreert zijn contact center infrastructuur naar de cloud

BlackBerry 2021 Threat Report onthult massale COVID-19-uitbuiting

Veeam brengt V11 uit, met meer dan 200 verbeteringen, dat ransomware en dataverlies elimineert en tegelijkertijd één platform biedt voor moderne databescherming

Post-corona: Studenten willen mix van online en live colleges, docenten moeten werken aan hun digitale skills

Gemeente Amsterdam verlengt elektronische facturatie overeenkomst met TIE Kinetix
Geplaatst:
Verstreken tijd: 11 jaar en 9 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Honeywell contact  

Logo Honeywell

  +31-(0)20-5656911
  info@honeywell.com
  www.honeywell.com
Honeywell sociaal  


Honeywell tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Sam Media
Logo Alleeninkt.nl
Logo Tesorion
Logo Marco Bouman
Logo Viqtor Davis
Logo Bitcare
Logo TechSoup Nederland
Logo Ossewold.net
Logo NewChannel
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo VR-SPACES
Logo Synobsys
Logo Bluace
Logo Cloud ÉÉN
Logo Zyxel
Logo Red Hat, Inc.
Logo Nextens
Logo Citrix
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Red Hat, Inc.
Logo Pegasystems
Logo Vertiv
Logo Techleap.nl
Logo Avit Group
Logo Poly
Logo Techniekopleiding.nl
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Ictivity
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90470 persberichten
- 5909 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9764 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl