www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.LVTPR.com
2475 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (3548 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Gemeente Schijndel kiest voor Ictivity en Scholten Awater

Eindhoven, 26 januari 2010

De gemeente Schijndel heeft onlangs een Europese aanbesteding uitgebracht voor de levering en implementatie van een nieuwe server en storage omgeving binnen de gemeente. In combinatie met onze hard- en software businesspartner Scholten Awater heeft Ictivity deze aanbesteding ingevuld. Ictivity zal als hoofdaannemer de implementatie en het beheer voor de komende contractduur voor haar rekening nemen. Scholten Awater zal de levering van hard- en software producten verzorgen. Het contract voor de aaschaf van de benodigde hard- en software inclusief diensten is afgesloten voor een duur van 4 jaar met een contractwaarde van circa € 550.000,-.

Gemeente Schijndel heeft in de afgelopen 5 jaar naar tevredenheid gebruik gemaakt van een Novell netwerkomgeving om haar kantoorautomatisering te faciliteren. De gemeente heeft aanvullend daarop in samenwerking met Ictivity in 2009 al een aantal belangrijke wijzigingen doorgevoerd in de IT omgeving. De ICT dienstverlening van Ictivity zal in het nieuwe contract bestaan uit vervanging van de storage (SAN) omgeving, vervanging en uitbreiding van de VMware omgeving (virtuele omgeving), het zoveel mogelijk virtualiseren van bestaande fysieke servers, het doorvoeren van benodigde aanpassingen in de netwerkinfrastructuur, een optimalisatie van de uitwijkmogelijkheden en een verbetering van de monitoring- en rapportage opties.

De gemeente Schijndel is met bijna 23.000 inwoners groot genoeg voor een goed voorzieningenniveau en klein genoeg voor een eigen persoonlijke sfeer. De gemeente Schijndel denkt en handelt toekomstgericht. Bij deze werkwijze staat de missie centraal. Dat betekent dat de gemeente Schijndel vol overgave werkt aan een prettige woon-, werk- en leefomgeving voor Schijndelse burgers, instellingen,verenigingen en bedrijven.

Geert Visser, Commercieel Directeur Ictivity: "Wij hebben samen met Scholten-Awater met deze gunning wederom bewezen dat ons partner eco-systeem de juiste win-win biedt voor zowel de klant als de leverende partijen. De gemeente Schijndel heeft een goed doordacht traject doorlopen en bewuste keuzes gemaakt, en heeft daarbij op geen enkele eis te hoeven inboeten. Gedegen en goed onderbouwde advies van functionaliteit tot hard- en software configuratie, waarbij flexibiliteit voor het meedenken met de situatie en wensen van de gemeente Schijndel centraal hebben gestaan, heeft geleid tot het vertrouwen van de klant."

Theo Willems, Algemeen Directeur Scholten Awater: “Door de combinatie Ictivity / Scholten-Awater krijgt Gemeente Schijndel de meeste toegevoegde waarde. De samenwerking tussen Ictivity en Scholten Awater is dusdanig beproefd dat klanten geen enkel risico lopen van "naar elkaar wijzende partijen". Het is mooi dat ook nieuwe klanten de kracht van de samenwerking erkennen en het voordeel dat ermee wordt gerealiseerd inzien. Bijkomend voordeel voor ons is dat de band tussen Ictivity en Scholten Awater alsmaar sterker wordt.”

Over Ictivity:
Ictivity is een onafhankelijke Nederlandse ICT dienstverlener met vestigingen in Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. Meer dan 100 ervaren medewerkers zorgen voor hoogwaardige ICT advies- en implementatiediensten op het gebied van infrastructurele oplossingen.

De kernactiviteiten van Ictivity bestaan uit:
  • Consultancy – advies en implementatie gericht op infrastructurele ICT oplossingen
  • Staffing – detachering & outtasking
  • Training – ICT gerichte opleidingen
  • Managed Services – In delen of totaal ontzorgen van organisaties
  • 4IP – connectivity oplossingen
Ictivity is actief binnen de overheid, semi-overheid en de zakelijke markt. Ictivity bedient voornamelijk grotere organisaties met een eigen ICT afdeling. De eigen ICT afdeling voert het dagelijkse beheer uit en Ictivity wordt ingeschakeld bij ICT advies, 3e/4e lijns werkzaamheden en niet structurele zaken zoals projecten en bij storingen aan de ICT infrastructuur. Ictivity verkoopt geen hard- of software en kan op die manier ook haar onafhankelijkheid als ICT dienstverlener waarborgen.

Kijk voor meer informatie op www.ictivity.nl

Over Scholten Awater
Of het nu gaat om de inrichting van 100 of 5.000 werkplekken of om de inrichting van Datacenters, we denken mee in het complete proces van kantoorautomatisering. Van de inventarisatie van uw organisatie en doelen tot heldere afspraken en strakke planning. Van de levering vanuit ons 23.000m2 tellende distributiecentrum tot installatie, evaluatie en terugkoppeling. Standaardisatie is daarbij de rode draad in alles wat we doen. Want uiteindelijk biedt dat u schaalvoordeel, efficiency en bovenal gemak. Vanuit die gedachte hebben we ervoor gekozen ons te specialiseren in het leveren van hardware en alle mogelijke diensten die daarmee kunnen samenhangen. Met die aanpak mogen we ons inmiddels de grootste IT-reseller van Nederland noemen.

Voor meer informatie:
Tanya Weidema
Marketing & Communicatie Manager

Ictivity
Postbus 7066
5605 JB EINDHOVEN
Tel: 088 – 428 4848
e-mail: tanya.weidema@ictivity.nl / website : www.ictivity.nl
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Ictivity  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3548 dagen
PR contact  
Logo Marcommit
Ictivity contact  
Logo Ictivity
  +31(0)88-428 4848
  info@ictivity.nl
  www.ictivity.nl
Ictivity sociaal  
Ictivity tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Flanderijn
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Pegasystems
Logo Databricks
Logo Workday
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo IFS
Logo Liquit
Logo Accenture
Logo Databricks
Logo OutSystems
Logo Arrow Electronics
Logo Visma
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.LVTPR.com