www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.LVTPR.nlwww.marcommit.nl
2473 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (3577 dagen geleden)
Bedrijf:

Work from Home van start bij VANAD

Capelle aan den IJssel, donderdag 31 december 2009 – Customer Interaction Management specialist VANAD is op de rand van het nieuwe jaar van start gegaan met haar nieuwe Work from Home model. Sinds half december handelen enkele medewerkers van VANAD het telefonisch klantcontact af vanuit hun eigen studeerkamer, in plaats vanaf het kantoor van VANAD in Capelle aan den IJssel.

In een pilot van enkele weken wordt momenteel het concept getest dat VANAD voor haar Work from Home oplossing ontwikkelde. Het werken vanuit huis vergt daarnaast een andere operationele benadering, omdat de agents en Coaching Stars contact hebben via chat. Het afhandelen van het klantcontact is identiek bij Work from Home, aangezien de agents gebruiken maken van hetzelfde Customer Interaction Management (CIM) platform dat ook op het kantoor van VANAD gebruikt wordt. Juist dit platform maakt locatieonafhankelijk werken mogelijk, waardoor Work from Home naadloos geïntegreerd kan worden in de bestaande dienstverlening van VANAD.

De komende maand worden de kinderziektes van het nieuwe sourcingmodel geëlimineerd. Al in het eerste kwartaal van 2010 verwacht VANAD een eerste project volledig via Work from Home operationeel te krijgen. Waar andere bedrijven investeringen momenteel uitstellen vanwege de recessie, ziet VANAD nieuwe technologie juist als een onderscheidend element om een stap vooruit te maken. Die filosofie wordt onderschreven door de opdrachtgevers, die veel interesse tonen in de Work from Home oplossing van VANAD.

Actueel thema
Werken vanuit huis kwam de afgelopen weken nadrukkelijk onder de aandacht. Vanwege de winterse omstandigheden stonden er lange files op de snelwegen en reden er nauwelijks treinen. Spoorwegbeheerder Prorail gaf zelfs enkele dagen een negatief reisadvies af en adviseerde reizigers een paar dagen vanuit huis te werken. Sommige werkgevers reageerden daar furieus op, maar Stichting TeleWerkForum meldde op de website van Telecommerce bij monde van voorzitter Willem de Jager juist dat werkgevers de barre weersomstandigheden in Nederland aan moeten grijpen om Het Nieuwe Werken te propageren. Landelijk dagblad Metro kopte dinsdag dat Thuiswerken aan populariteit wint. Een kwart van de Nederlandse beroepsbevolking wil in 2010 (vaker) gaan telewerken, blijkt uit onderzoek van TNS NIPO waar ook Telecommerce op haar website melding van maakt.

Overigens is de Work from Home oplossing van VANAD geen thuiswerkoplossing in traditionele zin. Het Nieuwe Werken gaat over het gedeeltelijk vanuit huis werken, om zo files te vermijden en onnodige reistijd te voorkomen. Bij Work from Home van VANAD is het de bedoeling dat al het werk vanuit huis wordt verricht. In principe hoeven de medewerkers van Work from Home dus nooit naar kantoor te komen. Ook de sollicitatie en training van de Work from Home medewerkers vindt volledig online plaats, via e-recruitment en e-learning modules die onderdeel zijn van de nieuwe oplossing van VANAD. Begin 2010 kunnen geïnteresseerden zich via de website van VANAD inschrijven om Work from Home agent te worden. Ook bedrijven die interesse hebben in de mogelijkheden van Work from Home kunnen contact opnemen met VANAD.

Over VANAD
VANAD is een innovatieve specialist op het gebied van customer interaction. Met ons innovatieve customer interaction management platform helpen wij opdrachtgevers op strategisch, tactisch en operationeel vlak bij het optimaliseren van de interacties met hun klanten of gebruikers. Daarbij maken wij gebruik van een sourcingmix van outsourcing, managed insourcing en Work from Home, die naast elkaar of gecombineerd door ons worden verzorgd. Ons in 2005 opgerichte bedrijf staat onder leiding van Arnoud Munneke en Arthur Nederlof en opereert hoofdzakelijk vanaf onze campus in Capelle aan den IJssel, waar wij maximaal profiteren van de synergie met de zusterbedrijven die ook tot de VANAD Group behoren. Naast onze superieure technologie onderscheiden wij ons met onze unieke bedrijfscultuur, die tot uitdrukking komt in onze Jij bent Fantastisch! filosofie en onze FORWARD formule. De ruim 750 medewerkers van VANAD geloven dan ook in de kernwaarden Fun, Ontwikkeling, Respect, Waardering, Aandacht, Resultaat en Daadkracht, en laten deze nadrukkelijk tot uitdrukking komen in onze dienstverlening. Meer informatie vindt u op www.vanad.nl en www.jijbentfantastisch.nl.

VANAD is onderdeel van de VANAD Group, één van de weinige familiebedrijven in de IT-sector. Het bedrijf staat onder leiding van de broers Ad Nederlof (Founder) en Jean Nederlof (COO). De bedrijven binnen VANAD richten zich op IT & Telecom, Customer Interaction en Fashion. De bedrijvengroep is met zo’n 1.000 medewerkers [700 FTE’s] wereldwijd actief in onder meer de gezondheidszorg, overheid, transport & logistiek, telecom, financiële dienstverlening en hotellerie. Meer dan 50 topondernemingen zoals KPN, Achmea, Heineken, ABN AMRO, Schenker, RAET, Railion, SNS Fundcoach, ECT en ruim 100 grote (overheids)instellingen maken gebruik van de dienstverlening. Meer informatie over VANAD Group vindt u op www.vanadgroup.com.

Voor meer informatie over dit persbericht, hoge resolutie fotomateriaal of interviewafspraken kunt u contact opnemen met:
Jeroen Nagtegaal
VANAD Corporate Marketing
T: (010) 288 1680
M: 06 – 479 780 91
E: jeroen.nagtegaal@vanad.nl
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van VANAD Group  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Persberichten van woensdag 16 oktober 2019  
Financiële schade van downtime door ransomware meer dan 200 procent gestegen

NTT Netherlands uitgeroepen tot Cisco Customer Experience Partner of the Year en Software Partner of the Year

Delta Lake Project haakt aan bij Linux Foundation om zo open standaard voor data lakes te worden

Databricks vereenvoudigt het beheer van Machine Learning modellen met MLflow Model Registry

Eenvoudig woningen slimmer maken dankzij Eatons xComfort Bridge

Marieke Saeij wordt nieuwe CEO Onguard

uCPE-oplossing van Colt brengt edge computing naar bedrijven toe

ModelOps van SAS helpt bedrijven om meer rendement te halen uit hun analytics-investering

Fontys Hogeschool ICT maakt scholieren enthousiast voor techniek tijdens TTT event 2019 in Koepelhal Tilburg

Nieuw onderzoek van Dell Technologies voorspelt hoe opkomende technologieën onze levens tegen 2030 zullen transformeren

Bert Zoetbrood gaat leiding geven aan DEKRA in Noord-Amerika

Digitale sector doet oproep aan kabinet

KPN BAVA informeert over nieuwe samenstelling Raad van Bestuur
NewChannel en Keeper Security stellen zakelijk wachtwoordbeheer veilig

Managementboek van het Jaar 2019 ‘Alles Transactie’ nu ook beschikbaar in het Engels 

GTT levert SD-WAN en SIP Trunking aan Greenyard voor een kosteneffectieve cloudstrategie

In 0,00043 sec van Schiphol naar Science Park en terug: Interxion verbindt vitale Amsterdamse regio’s met ultrasnelle verbindingen

BNW Consulting, eigenaar van PowerConnect, presenteert Ymor als exclusieve distributeur voor Europa

Helft van de Nederlandse werknemers solliciteert onder werktijd

Building Blocks benoemd tot Cool Vendor in IT Services door Gartner

Google Nest Mini: 2x zoveel bas, klaar voor de toekomst

Workfront koopt startup Atiim voor Strategic Goals Management

UiPath koopt StepShot en voegt procesdocumentering toe aan zijn toonaangevende RPA-platform

UiPath koopt ProcessGold en biedt voortaan ongeëvenaard inzicht in dataprocessen

Xerox kiest transparent als Kleur van het Jaar 2020

CP2E-serie alles-in-één controller van Omron maakt IoT mogelijk in compacte toepassingen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3577 dagen
VANAD Group contact  
Logo VANAD Group
  +31 (0)10 288 1600
  welcome@vanadgroup.com
  www.vanadgroup.com/nl
VANAD Group sociaal  
VANAD Group tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo NewChannel
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Datto
Logo NTT Ltd.
Logo Databricks
Logo Databricks
Logo Eaton
Logo Onguard
Logo Colt Technology Services B.V.
Logo SAS Nederland
Logo Innopay
Logo GTT Communications
Logo Interxion
Logo Ymor
Logo XpertHR
Logo Building Blocks
Logo Conscia Nederland B.V.
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl