www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl
2499 volgen @ICTberichten
Datum: (3959 dagen geleden)
Bedrijf:

Pulse treedt toe tot de Microsoft Dynamics Inner Circle

Venlo, 4 augustus 2009 – Pulse Automation Experts bv, het Nederlandse moederbedrijf van Pulse Business Solutions bv en AXtension bv, is toegetreden tot de prestigieuze Microsoft Dynamics Inner Circle. Deze toetreding is gebaseerd op de uitmuntende verkoop- en innovatieresultaten van Pulse Business Solutions en AXtension, alsmede hun excellente service aan klanten. Leden van Microsoft Dynamics Inner Circle hebben als bedrijf buitengewone prestaties geleverd door waardevolle oplossingen te leveren die organisaties helpen zakelijk voordeel te behalen.

“Het op een hoger plan brengen van het Microsoft Dynamics-platform is voor ons van groot belang. We zoeken steeds naar nieuwe wegen om deze technologie te vernieuwen en uit te breiden. Daardoor kunnen we klanten aan oplossingen helpen waarmee zij hun bedrijfsresultaten significant kunnen verbeteren. Daarom zijn we ook erg blij met de uitzonderlijke erkenning die we hiervoor nu van Microsoft hebben gekregen,” zegt Nico Tissink, General Manager van Pulse.

“Graag feliciteren we Pulse met de toetreding tot de Microsoft Inner Circle”, zegt Arjan Oude Kotte, directeur Small and Midmarket Solutions & Partners bij Microsoft Nederland. “Dit succes is niet alleen het resultaat van de toewijding en klantgerichtheid van Pulse, maar ook van hun eigen innovatieve oplossingen en de ontwikkeling van software waarmee andere Microsoft Dynamics partners hun oplossingen kunnen verbeteren.”

De Inner Circle is voor partners die tot de absolute top behoren van het wereldwijde Microsoft Dynamics-partnernetwerk. Zij zijn in staat gebleken om bijzondere relaties met hun klanten tot stand te brengen en steeds oplossingen van topkwaliteit te leveren.

Pulse Automation Experts is ook reeds drie jaar lid van de Microsoft President’s Club. De leden behoren tot de top 5 procent van de Microsoft Dynamics partners wereldwijd. Het lidmaatschap wordt toegekend op basis van hun voortdurende inspanningen om oplossingen te bieden die tegemoet komen aan de behoeften van hun klanten. Ook streven deze partners actief naar verbetering van hun producten en van de technologie, en behalen zij excellente verkoopresultaten.

Over Pulse Business Solutions
Pulse Business Solutions bv is opgericht in 1986. Het Nederlandse bedrijf biedt oplossingen op basis van Microsoft Dynamics AX voor de branches Bouwtoelevering, Metaal, Machinebouw & Apparatenbouw, Kunststof en Groothandel. Pulse is Microsoft Gold Certified Partner en heeft vijf jaar op rij de hoogste klanttevredenheid behaald. Het bedrijf is in 2008 als eerste Microsoft Dynamics AX partner uitgeroepen tot meest klantgerichte Microsoft Business Solutions Partner van het jaar. Voor meer informatie: www.pulse.nl.

Over AXtension
AXtension bv, tot voor kort opererend onder de naam More Dynamics, is in 2008 gestart en is Microsoft Gold Certified partner. Het Nederlandse bedrijf ontwikkelt onder de naam AXtension® door Microsoft gecertificeerde oplossingen waarmee Microsoft Dynamics AX partners hun brancheoplossingen kunnen optimaliseren. De AXtension-oplossingen worden wereldwijd aangeboden via Microsoft Dynamics AX partners. Inmiddels zijn er AXtension resellers in Nederland, België, Verenigd Koninkrijk, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Tsjechië, Zwitserland, Italië, Duitsland, Spanje, Verenigde Staten, Mexico, Australië en Nieuw-Zeeland. AXtension is (onder de naam More Dynamics) door Microsoft Business Solutions Nederland uitgeroepen tot de meest innovatieve partner in 2009. Meer informatie is te vinden op www.AXtension-Solutions.com.

Voor meer informatie:

Myra-Bella Prins, Marketing Manager AXtension, tel: +31773232622, Myra-Bella.Prins@more-dynamics.com
Laatste van Pulse Business Solutions bv  
Pulse neemt Dynamics AX-activiteiten én oplossing TradeWorld over van Centric

Pulse treedt toe tot de Microsoft Dynamics Inner Circle

Shopex kiest voor Microsoft Dynamics™ AX van Pulse en investeert in een sterke toekomst
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3959 dagen
Pulse Business.. contact  

Logo Pulse Business Solutions bv

  +31 (0)88 - 424 28 28
  info@pulse.nl
  www.pulse.nl
Pulse Business.. sociaal  


Pulse Business.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Snowflake
Logo Snowflake
Logo Maunt
Logo Siemens Mobility B.V.
Logo Synobsys
Logo Renewd
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo NetApp
Logo Databricks
Logo Onguard
Logo Staples Nederland
Logo Bynder B.V.
Logo Poly
Logo Arrow Electronics
Logo Vertiv
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Veeam Software
Logo Cloudian B.V.
Logo Citrix
Logo Solvinity
Logo Zyxel
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88532 persberichten
- 5709 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8144 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl