Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2510 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (12 jaar en 30 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Microsoft TechNet Get Ready-seminars bij BVO Training CenterNieuwegein, 30 maart 2009 – Microsoft verzorgt een serie Microsoft TechNet Get Ready-seminars in april, mei en juni op de trainingslocaties van BVO Training Center. IT-professionals kunnen zich tijdens de seminars technisch laten informeren door de professionele docenten van BVO Training Center over alle belangrijke functionaliteiten van verscheidene Microsoft-producten, zoals System Center, Server 2008 en Sharepoint.


BVO Training Center geldt als voorloper op het gebied van IT-opleidingen, vanwege zijn opleidingsvormen, zoals de Bootcamps en avondtrajecten. Maar ook inhoudelijk loopt de IT-opleider voorop door het aanbieden van bijvoorbeeld Microsoft System Center en Virtual Machine Manager. ‘We willen nieuwe producten direct aan cursisten aan kunnen bieden en hen zoveel mogelijk op de hoogte brengen van de actuele ontwikkelingen, zoals die van Microsoft. Onze docenten zijn ook al gekwalificeerd voor deze nieuwste producten’, aldus Rik Boelhouwer, algemeen directeur van BVO Training Center.

Get Ready seminars bij BVO Training Center
De Microsoft Get Ready sessies worden begeleid door professionele docenten van BVO Training Center. Deze docenten beheersen de theorie en praktijk van de nieuwe Microsoft trainingen volledig. Zij zijn in staat het lesmateriaal van de nieuwe Microsoft functionaliteiten stapsgewijs en overzichtelijk over te brengen, waarbij ze voorbeelden uit de praktijk nemen om het lesmateriaal extra te verhelderen. Daarnaast heeft BVO Training Center zijn trainingslocaties Nieuwegein en Eindhoven ter beschikking gesteld. Microsoft verzorgt het lesmateriaal.

  • Het Get Ready for System Center-seminar op 16 april en 13 mei behandelt het beheren van een Microsoft IT-infrastructuur. Microsoft TechNet biedt een overzicht van de mogelijkheden binnen de System Center suite. Er is bijvoorbeeld aandacht voor applicatie en end-to-end monitoring in System Center Operations Manager en Configuration Manager en Virtual Machine Manager.
  • Het Get Ready for Sharepoint-seminar op 14 mei en 4 juni geeft een overzicht van de architectuur van Office SharePoint Server 2007. Tevens wordt er ingegaan op technische aspecten van content management, het bouwen van portals en personal Sharepoint omgevingen.
  • Het Get Ready for Windows Server 2008-seminar op 23 april is ontwikkeld voor IT-professionals die alles wil weten van Windows Server 2008, zoals Server management, virtualisatie, security en policy control. Bovendien kunnen IT-professionals zich hiermee gedegen voorbereiden om MCITP’s (Windows Server 2008 Administrator) te worden.
Waardebon
De kosten voor ieder seminar bedragen 99,- euro. Alle deelnemers aan de seminars ontvangen gratis een Microsoft boek over het betreffende onderwerp. Van BVO ontvangt iedere deelnemer zijn deelnamekosten terug in de vorm van een waardebon, die ingeleverd dient te worden bij een geboekte training.

Programma en inschrijving
Voor het volledige programma en inschrijving voor alle Get Ready-seminars aangeboden door BVO Training Center, klik hier.

Over BVO Training Center
BVO Training Center is een belangrijke IT-opleider voor automatiseringsspecialisten en IT-gebruikers. Het bedrijf verzorgt trainingen voor systeembeheer, programmering, internetontwerp en Microsoft-toepassingen, zowel in standaard- als in maatwerktrajecten. De in 1991 opgerichte onderneming baart veel opzien met het trainingsprogramma Bootcamp, een cursusversneller die niet alleen veel tijdwinst oplevert, maar ook aanzienlijk lagere kosten. BVO is de grondlegger en pionier van dit leersysteem. Het bedrijf is inmiddels één van de grootste Microsoft Trainingsinstituten en maakt een sterke groei door. BVO Training Center is Gold Certified partner van Microsoft. www.bvo.nl

Informatie voor de pers
BVO Training Center B.V.
Rik Boelhouwer
T: (030) 600 91 00
E: r.boelhouwer@bvo.nl

Lubbers & De Jong
Margreet Poolman
T 020 4210565
E margreet@l-dj.nl
Laatste van Boertien Vergouwen Overduin  
Succes van collega vormt voor de helft van werkend Nederland inspiratie om te leren

Institute of IT Training certificeert BVO Training Center

Microsoft TechNet Get Ready-seminars bij BVO Training Center
Geplaatst:
Verstreken tijd: 12 jaar en 30 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Boertien Vergo.. contact  

Logo Boertien Vergouwen Overduin

  035 200 8287
  info@bvo.nl
  www.bvo.nl
Boertien Vergo.. sociaal  


Boertien Vergo.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Marco Bouman
Logo Viqtor Davis
Logo Bitcare
Logo TechSoup Nederland
Logo Ossewold.net
Logo NewChannel
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo VR-SPACES
Logo Synobsys
Logo Bluace
Logo Cloud ÉÉN
Logo BarTrack
Logo Maunt
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Spryng
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo PayIBAN BV
Logo Techone B.V.
Logo Humanwave B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Northwave
Logo MCS B.V.
Logo RoSecure
Logo PQR B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Red Hat, Inc.
Logo Pegasystems
Logo Vertiv
Logo Techleap.nl
Logo Avit Group
Logo Poly
Logo Techniekopleiding.nl
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Ictivity
Logo Barracuda Networks
Logo Unisys
Logo Arrow Electronics
Logo Shippeo
Logo adesso Nederland
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90456 persberichten
- 5909 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9753 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekersContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl