Datum: (3530 dagen oud)
Bedrijf:

KOOMBA Gold Partner-status voor SAP Business One

Bevestiging dankzij geïntegreerde oplossingRotterdam, 19 september 2008 – De Rotterdamse SAP Business One-partner KOOMBA bv is door SAP Nederland benoemd tot Gold Partner voor SAP Business One. Deze nieuwe partnerstatus bevestigt de sterke groei die KOOMBA sinds 2006 heeft doorgemaakt.

KOOMBA startte in 2006 officieel als partner van SAP voor Business One en is nu binnen twee jaar benoemd tot Gold Partner. SAP kende de nieuwe status toe op basis van de gerealiseerde verkopen, het aantal gecertificeerde medewerkers en de marketingactiviteiten van KOOMBA.

Abdon De Kousemaeker, directeur van KOOMBA: “Toen we in december vorig jaar Silver werden beloofde ik dat we het niet rustiger aan zouden doen. We hebben geknokt en geïnvesteerd om dit ambitieuze status te bereiken. Mede dank zij ons enorme succes in de SAP module Webtools, een eCommerce en eCRM uitbreiding op Business One, zijn we in korte tijd Gold geworden. SAP Business One heeft het ons mogelijk gemaakt”. KOOMBA was dit jaar verantwoordelijk dat Webtools 2007 ook in Nederland geleverd kon worden.

Hier een quote van Rinse “SAP”, zegt Rinse Tamsma, director Small & Medium Enterprises van SAP Nederland.

Over SAP Business One
SAP Business One is een betaalbare, gebruiksvriendelijke toepassing voor bedrijfsbeheer, speciaal ontwikkeld voor kleine en middelgrote ondernemingen. Met SAP Business One beheert u moeiteloos al uw bedrijfsprocessen – van verkoop en distributie tot en met financiën – in één geïntegreerd systeem. De software biedt real-time inzicht in het reilen en zeilen van uw onderneming. Zo kunt u sneller inspelen op klantvragen en uw bedrijf winstgevender laten groeien.

Over SAP
SAP is wereldwijd marktleider in softwareoplossingen voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als grote internationale ondernemingen. De oplossingen van SAP helpen deze bedrijven hun bedrijfsvoering te stroomlijnen en aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen. Daarnaast kunnen de bedrijven met SAP software hun relaties met klanten en partners overal ter wereld verbeteren. De basis hiervoor is SAP NetWeaver, het open integratie- en applicatieplatform voor op webservices gebaseerde applicaties. SAP heeft meer dan 25 branchespecifieke oplossingen voor markten variërend van high tech industrie en retail tot overheids- en financiële instellingen. Op dit moment gebruiken meer dan 75.000 bedrijven verspreid over circa 120 landen software van SAP. SAP heeft dochterondernemingen in meer dan vijftig landen. Het bedrijf is genoteerd aan een aantal beurzen, waaronder de beurs van Frankfurt en de NYSE onder het symbool 'SAP'. Voor meer informatie: www.sap.nl

Over KOOMBA bv
KOOMBA concentreert zich volledig op SAP Business One en heeft vestigingen in Rotterdam en Oud-Beijerland. Met gecertificeerde specialisten richt het bedrijf zich op de verkoop, levering, implementatie en advisering van SAP Business One, inclusief projectmanagement. KOOMBA verzorgt de automatisering voor groothandelsbedrijven, productiebedrijven, internationale handelsmaatschappijen, serviceorganisaties, projectgestuurde organisaties en ICT-dienstverleners KOOMBA is een vooraanstaand partner van SAP op het gebied van Webtools, de integraal met SAP Business One functionerende eCommerce en eCRM oplossing van SAP. Voor meer informatie: www.koomba.nl.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie:
KOOMBA b.v.
Abdon De Kousemaeker
06 – 1283 8012
info@koomba.nl