Don Diablo en eFocus maken spraakmakende wervingsactie

Utrecht, 16 september 2008 - eFocus en Don Diablo laten met een gewaagde en spraakmakende wervingsactie zien hoe je online specialisten naar je bureau lokt. Met een bijna onthutsende video met Don Diablo in de hoofdrol weten ze de aandacht te trekken van creatief Nederland.

Aankomende periode werkt eFocus aan innovatieve online projecten voor de bekende Nederlandse DJ/producer Don Diablo. Samen met Don Diablo wist eFocus daar nog een leuke extra aan te verbinden. Een unieke wervingsactie met de mogelijkheid om voor Don Diablo te werken.

Internet is volgens Don Diablo voor internationale artiesten de belangrijkste manier geworden om mensen kennis te laten maken met hun muziek en ze up to date te houden over nieuwe ontwikkelingen. Don Diablo: “Mede daarom ben ik altijd op zoek naar mensen met frisse ideeën die graag out of the box denken als het gaat om online marketing. eFocus is een goed voorbeeld van een bedrijf dat niet bang is om out of the box te denken, dat blijkt alleen al uit het filmpje dat we samen gemaakt hebben om onze gezamenlijke zoektocht naar nieuw talent kracht bij te zetten. Ik verwacht en hoop dan ook dat er veel ambitieuze mensen met een vooruitstrevende visie en een gezonde werklust zullen reageren zodat we iets vets kunnen neerzetten. Dan heb ik straks een nieuwe website en een grote groep (onontdekte) talenten een nieuwe droombaan, wat wil je nog meer?''

Om de film onder de aandacht te brengen trekken eFocus en Don Diablo alles uit de kast. Zo wordt de video onder meer ingezet op YouTube en de huidige website van Don Diablo en de ruim 52.000 Hyvesvrienden van Don Diablo zullen via zijn Hyves de spectaculaire video kunnen zien. Na het zien van de video komen de bezoekers op een actiesite waar alle vacatures zijn terug te vinden. Met deze wervingsactie laten eFocus en Don Diablo zien dat arbeidsmarktcommunicatie ook anders kan.

Over eFocus
eFocus is een fullservice internetbureau gevestigd in Utrecht en in Amsterdam. eFocus ontwikkelt websites, online campagnes en optimaliseert businessdoelstellingen. Het behalen van online effect staat centraal in hun aanpak. Alles draait om de mogelijkheden van het internet.

Met de beschikking over nagenoeg alle online disciplines is eFocus steeds in staat te innoveren, effect te realiseren en verwachtingen te overtreffen. Dit doen ze onder andere voor Spyker Cars, Ernst & Young, Erasmus Universiteit Rotterdam, Heineken International, Peugeot en Don Diablo.

Over Don Diablo
In 2007 gaf Don Diablo meer dan 250 uitverkochte shows en was hij als remixer onderdeel van het prestigieuze Public Enemy “Bring The Noise / Give It Up” Remix project. Daarnaast heeft hij remixen gemaakt voor verschillende artiesten als The Audio Bullys, Newton Faulkner en Kraak & Smaak. Tevens werd in 2007 één van zijn videoclips genomineerd voor een TMF Award, werd hij o.a. verkozen door Esquire Magazine tot ‘Best geklede man van het jaar’.


Noot voor redactie (niet voor publicatie)

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met:

Jeroen Happel, Manager Internetmarketing eFocus, jeroen.happel@efocus.nl, 030-6023760
www.werkenbijefocus.nl