Datum: (3714 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Co-Workx / Fenceworks

SAP BENOEMT NL FOR BUSINESS ALS SPECIAL EXPERTISE PARTNER VOOR INFORMATION WORKER

Flexibiliteit cruciaal voor kenniswerkers’s-Hertogenbosch, 19 mei 2008 - SAP heeft tijdens het VNSG Congres in Maastricht NL for Business benoemd tot Special Expertise Partners voor Information Worker. Het strategische Information Worker portfolio bestaat uit SAP Enterprise Search, SAP Interactive Forms by Adobe, SAP Archiving by Open Text en SAP Document Access by Open Text.. Met deze oplossingen krijgen kenniswerkers informatie sneller voorhanden, verhogen zij de productiviteit en neemt het gebruikersgemak toe.

Ieder jaar kiest SAP enkele organisaties die zich binnen een bepaalde branche of vakgebied onderscheiden. Op basis van bewezen kennis, ervaring en commerciële activiteiten van deze partners, en de toekomstige gezamenlijke business development activiteiten, worden de nieuwe partnerships toegekend.

Jeroen van den Eerenbeemt, Director Alliances bij SAP Nederland: “NL for business specialiseert in innovatieve SAP Technologie en heeft zich het Information Worker portfolio in een zeer vroeg stadium meester gemaakt. De pioniersrol van NL for Business rondom SAP Interactive Forms by Adobe heeft er mede voor gezorgd dat onze klanten in Nederland op dit gebied vooruit lopen. NL for Business heeft zeer tijdig gesignaleerd dat integratie van systemen en bedrijfsprocessen essentieel zijn voor organisaties die flexibel willen blijven opereren."

Robert Eijpe, Algemeen Directeur NL for Business: “Flexibel werken en snelle toegang tot informatie wordt voor kenniswerkers steeds belangrijker. Daarin speelt Information Worker een belangrijke rol. Als kleinste Nederlandse Service Partner van SAP zijn we heel blij dat we nu ook benoemd zijn als Special Expertise Partner. Met dit partnership wordt bevestigd dat wij door SAP voor haar strategisch portfolio worden gezien als specialist binnen de Nederlandse markt “

Over NL for Busines
NL for Business is begin 2001 ontstaan vanuit de visie en marktbehoefte dat integratie van systemen en bedrijfsprocessen de belangrijkste drijfveren zijn en blijven voor flexibele organisaties. In de afgelopen jaren hebben wij projecten verricht voor en bij de Top-100 organisaties van Nederland, altijd gebruikmakend van innovatieve, nieuwe SAP technologieën. Als specialist is NL for Business een belangrijke speler op de enterprise markt dat wordt onderstreept door haar partnerships met SAP, Adobe en IDS-Scheer. Ieder marktleider op hun gebied.

Over SAP
SAP is wereldwijd marktleider in bedrijfssoftwareoplossingen. Met deze oplossingen bedient SAP zowel kleine en middelgrote bedrijven als grote internationale ondernemingen. Met behulp van oplossingen van SAP verbeteren bedrijven overal ter wereld hun relaties met klanten en partners, stroomlijnen zij hun bedrijfsvoering en bereiken zij aanzienlijke efficiencyverbeteringen binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen. SAP NetWeaver, het open integratie- en applicatieplatform voor op webservices gebaseerde applicaties, vormt hiervoor de basis. SAP heeft momenteel 25 branchespecifieke oplossingen voor markten variërend van high tech industrie en retail, tot overheidsinstellingen en financiële instellingen. Op dit moment gebruiken meer dan 46.100 bedrijven verspreid over meer dan 120 landen software van SAP. Het totale aantal SAP installaties is wereldwijd gestegen tot boven 100.600. SAP heeft dochterondernemingen in meer dan vijftig landen. Het bedrijf is genoteerd aan een aantal beurzen, waaronder de beurs van Frankfurt en de NYSE onder het symbool 'SAP'.

Bezoek ook: www.sap.com/community/netherlands


Noot voor de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

NL for Business
Robert Eijpe
Tel: 035 5237500
Web: www.nl4b.com