Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau
2503 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (12 jaar en 67 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Potters PR

Toegankelijke websites creëren met de nieuwste versie Morello content management software

Toegankelijkheid van het web nog eenvoudiger te bereiken met Morello 5.7

Hilversum, 8 Mei 2008 - Mediasurface, Europa’s grootste leverancier van content management oplossingen, introduceert Morello 5.7 voor grotere organisaties. Morello 5.7 biedt nieuwe functionaliteit voor het maken en handhaven van de internationale XHTML Transitional en Strict standaarden voor websites. Daarmee worden organisaties in staat gesteld de richtlijnen voor toegankelijkheid van het web (waarmerk drempelsvrij.nl en anysurfer.be) makkelijker na te leven. Door toegankelijke websites te bouwen volgens (internationale) normen zijn de sites bruikbaar voor iedereen, inclusief mensen met een functiebeperking en senioren.

Toegankelijke websites bieden een ethische aanpak en bieden de honderdduizenden mensen met een functiebeperking en senioren in de Benelux gelijke toegang tot bedrijfsinformatie, producten en diensten. Daarbij zijn er tal van economische redenen om een website toegankelijk te maken, bijvoorbeeld het feit dat een website zonder meer (en dus zonder extra kosten) beter zichtbaar is op alle browsers, telefoons en andere platformen.

Deze factoren zorgen ervoor dat een stijgend aantal organisaties toegankelijke websites ontwikkelen en daarmee de online aanwezigheid verbeteren met gebruik van de laatste web 2.0 mogelijkheden.

XHTML Strict is de zuiverste en strengste vorm van XHTML, waarmee niet alleen makkelijker een redesign van websites kan worden bewerkstelligd door de scheiding van structuur, vormgeving en gedrag. Bovendien kan content eenvoudig en overzichtelijk worden hergebruikt voor auditieve browsers en braille apparaten. In de praktijk is Morello bij diverse klanten geïntegreerd met ‘spraakcomputers’ waarmee voorleesfunctionaliteit op sites wordt geboden. XHTML Strict maakt het tevens eenvoudiger om webcontent via mobiele apparatuur te ontsluiten. Maar ook zelf de layout van pagina’s flexibel aan te passen met Morello Page Studio.

De nieuwe XHTML Parser in Morello zorgt ervoor dat het ongecompliceerd en makkelijk is voor alle gebruikers om websites te laten voldoen aan de hoogste standaarden voor XHTML Transitional en zelfs HTML Strict.

Morello 5.7 biedt verder diverse eigenschappen om de zakelijke gebruiker nog meer mogelijkheden en controle te bieden:
  • Meer controle op het ontwerp en de layout van templates voor de zakelijke gebruiker door nieuwe mogelijkheden in Morello Page Studio. Gebruikers kunnen Page Studio-componentenin categorieën onderbrengen, elk component kan specifiek voor een desbetreffende pagina worden gevormd. De gebruiker wordt daardoor beduidend meer flexibiliteit geboden.
  • Synchroniseren van documenten en beeldbibliotheken met de uitgebreide Morello Microsoft Office SharePoint Services (MOSS) Connector. Gebruikers worden in staat gesteld alle Sharepoint content dynamisch te publiceren binnen de verschillende Morello sites. Tevens content te delen en hergebruiken vanuit meerdere MOSS-servers.
  • Naleven van regelgeving (compliance) op het gebied van digitaal versie-archief door middel van het vergelijken van content versies. Gebruikers kunnen de verschillen tussen versies van content zien, waarbij zij de toevoegingen en verwijderingen die in de verschillende versies zijn gemaakt kunnen bekijken.
Lawrence Shaw, CEO van SiteMorse, een vooraanstaand bedrijf dat is gespecialiseerd in het testen en meten van de presetaties van websites en toegankelijkheid, zegt:

“Wij hebben bedrijven verzocht meer zorg te besteden aan de kwaliteit van HTML dat zij reeds jaren produceren. Het is geweldig om te zien dat Mediasurface het voortouw neemt door XHTML Strict direct vanuit Morelle te leveren. Dit zal een groot verschil maken voor de kwaliteit en toegankelijkheid van websites. Bovendien, kan men content dat met Morello wordt beheerd eenvoudig via mobiele apparatuur kunnen publiceren.”

Ger Kors, Directeur, Mediasuface Benelux voegt toe:

“Morello was reeds het meest gebruikersvriendelijke content management systeem in de markt. Met deze nieuwste versie 5.7 zijn wij de eerste belangrijke leverancier die XHTML Strict standaard meelevert. Dit bewijst wederom dat Morello het meest flexibele en bruikbare content management systeem in de markt is.“Over Mediasurface
Mediasurface ontwikkelt, verkoopt en implementeert WCM-software (Web Content Management) die bedrijven helpt de mogelijkheden van het web ten volle te benutten door de complexe taak van het beheren van websites terug te brengen tot eenvoudige handelingen.

Morello is het CMS bij uitstek van grotere organisaties voor het beheren van hun websites en andere online kanalen. Met Morello kan iedere gebruiker zonder technische kennis snel en efficiënt inspelen op de actualiteit, waarbij zij ook site-structuur en lay-out zelf kunnen aanpassen.

Immediacy is een intuïtieve oplossing voor het beheer van websites en intranetten voor middelgrote organisaties, zodat iedereen eenvoudig en snel websites van uitstekende kwaliteit kan maken en beheren.

Pepperio is een professioneel alles-in-één serviceconcept voor het midden- en kleinbedrijf dat exclusief wordt geleverd via het Mediasurface-netwerk van Pepperio-partners. Met Pepperio kan het MKB gemakkelijk zelf een professioneel ontworpen website opzetten en beheren tegen een vaste lage maandelijkse prijs.

Mediasurface is beursgenoteerd op de AIM markt van de London Stock Exchange (MSR) en werkt via dochterondernemingen en partners in Europa, de Verenigde Staten, Asia-Pacific en India. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Engeland".
 
Meer informatie: www.mediasurface.nl

Opmerking voor de redactie
Neem voor meer informatie contact op met:

Mediasurface
Annet Blanken
Tel 035 625 78 90
GSM 06 52 43 71 91
Annet.blanken@mediasurface.com
Laatste van Mediasurface B.V.  
Toegankelijke websites creëren met de nieuwste versie Morello content management software

theFactor.e eerste Nederlandse partner Immediacy CMS van Mediasurface

Mediasurface introduceert nieuw Web CMS op de Benelux markt: Immediacy CMS v6.0
Geplaatst:
Verstreken tijd: 12 jaar en 67 dagen
Mediasurface B.. contact  

Mediasurface B.V.

  +31 (0)35 6257890
  pr@mediasurface.com
  www.mediasurface.nl

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo myBrand
Logo Arlington Research
Logo Unit4
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Zyxel
Logo Conclusion
Logo Intel
Logo Solipsis b.v.
Logo SAP Concur
Logo Conclusion Zuyd
Logo NTT Ltd.
Logo Interxion
Logo Shippeo
Logo Valid
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88822 persberichten
- 5741 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8395 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl