Datum: (3811 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Potters PR

theFactor.e eerste Nederlandse partner Immediacy CMS van MediasurfaceHilversum, 13 februari 2008 – Mediasurface, Europa’s grootste leverancier van Web Content Management Software (CMS), kondigt aan dat theFactor.e (TFE) haar eerste Nederlandse partner is voor Immediacy CMS. Immediacy CMS werd op 29 januari jl. officieel door Mediasurface geïntroduceerd op de Benelux markt. TFE is reeds volledig getraind op het product en start binnenkort met de eerste implementaties.

TFE en Mediasurface onderhouden al jarenlang een goede relatie voor de implementatie van het Morello CMS van Mediasurface voor grote organisaties en complexe webapplicaties. Met de toevoeging van Immediacy CMS aan de product portfolio van TFE kunnen nu ook kleinere en middelgrote klanten de voordelen van een professioneel CMS ervaren.

“Wij waren erg onder de indruk van de professionaliteit van het CMS en de ondersteunende organisatie in Nederland en Engeland”, aldus Marco de Jong, Algemeen directeur van TFE. “De belangrijkste reden voor ons om met Immediacy CMS te gaan werken, zijn de inhoudelijke voordelen die we onze klanten kunnen bieden met dit product. Het is zeer gebruiksvriendelijk voor de redactie. Daarnaast is het goed uitbreidbaar met verschillende plug-ins, maar ook door codering. Met Immediacy CMS bieden we onze klanten flexibiliteit, kwaliteit en gebruiksgemak”, aldus de Jong.

Arjen van den Akker, marketing directeur voor Continental Europe bij Mediasurface zegt: “Webbureaus zijn op zoek naar betrouwbare en snel te implementeren standaard CMS software die gebruikt maakt van bekende technologieën. Daarmee komt kostbare mankracht vrij die nu wordt ingezet op het onderhouden en doorontwikkelen van zelf gebouwde CMS software of het installeren van CMS software die veel consultancy-uren vergt. Tegelijkertijd zijn bedrijven en overheidsinstellingen op zoek naar betaalbare, moderne CMS software met een heldere prijsstructuur, waarmee het contentbeheer door zoveel mogelijk niet-technische medewerkers kan worden uitgevoerd. TFE begreep als een van de eerste bureaus in Nederland dat Immediacy CMS perfect aansluit bij zowel hun eigen behoeften als die van de markt.”

Immediacy CMS v6.0 blinkt uit door gebruikersvriendelijkheid, rijke functionaliteit en korte implementatietijd. Het product is uitgerust met de nieuwste Microsoft .NET 2/3-technologie en is zeer flexibel. Immediacy CMS beschikt over vooruitstrevende Web 2.0 functionaliteit, 40+ standaard plug-ins, en voldoet aan de meest stringente toegankelijkheidsregels. Daarnaast is er een actieve developers community waar nieuwe plug-ins voor het product worden ontwikkeld en uitgewisseld. Reeds honderden klanten wereldwijd maken dagelijks volop gebruik van Immediacy CMS.

Over Mediasurface
Mediasurface ontwikkelt, verkoopt en implementeert WCM-software (Web Content Management) die bedrijven helpt de mogelijkheden van het web ten volle te benutten door de complexe taak van het beheren van websites terug te brengen tot eenvoudige handelingen.

Morello is het CMS bij uitstek van grotere organisaties voor het beheren van hun websites en andere online kanalen. Met Morello kan iedere gebruiker zonder technische kennis snel en efficiënt inspelen op de actualiteit, waarbij zij ook site-structuur en paginalayout zelf kunnen aanpassen.

Immediacy CMS is een intuïtieve oplossing voor het beheer van websites en intranetten voor middelgrote organisaties, zodat iedereen eenvoudig en snel websites van uitstekende kwaliteit kan maken en beheren.

Pepperio is een professioneel alles-in-één serviceconcept voor het midden- en kleinbedrijf dat exclusief wordt geleverd via het Mediasurface-netwerk van Pepperio-partners. Met Pepperio kan het MKB gemakkelijk zelf een professioneel ontworpen website opzetten en beheren tegen een vaste lage maandelijkse prijs.

Mediasurface is beursgenoteerd op de AIM markt van de London Stock Exchange (MSR) en werkt via dochterondernemingen en partners in Europa, de Verenigde Staten, Asia-Pacific en India. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Engeland; het Benelux kantoor bevindt zich in Hilversum. Meer informatie: www.mediasurface.nl

Over theFactor.e
TFE (theFactor.e) is opgericht in 1995 en is sindsdien uitgegroeid tot een succesvol internetbedrijf met ruim 70 medewerkers en vestigingen in Groningen en Hilversum. TFE heeft een aantal kernactiviteiten, waaronder rijke internetapplicaties, content-managed sites en online marketing en staat bekend om haar concepten en designs. TFE werkt voor veel vooraanstaande klanten in verschillende sectoren, van zorg- en verzekeringswezen en banking tot consumentenmerken en charitatieve instellingen. TFE heeft in het recente verleden meerdere aansprekende prijzen gewonnen, o.a. met Alcoholdebaas.nl. Voor meer informatie: www.tfe.nl

NIET VOOR PUBLICATIE

Noot voor de redactie.

Neem voor meer informatie contact op met:
Mediasurface
A. van den Akker
035-625 7890
arjen.van.den.akker@mediasurface.nl

TFE
N. van Dort
035-6426063
n.vandort@tfe.nl