Datum: (3825 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Potters PR

Mediasurface introduceert nieuw Web CMS op de Benelux markt: Immediacy CMS v6.0Hilversum, 30 januari 2008 - Mediasurface, Europa’s grootste leverancier van web content management systemen (CMS), introduceert een nieuw product op de Benelux markt: Immediacy CMS v6.0. Mediasurface is op de Benelux markt al jarenlang actief met de web content management-oplossing Morello voor grotere organisaties met meerdere websites of complexe webtoepassingen. Met de introductie van Immediacy CMS biedt Mediasurface nu ook een zeer competitieve en snel te implementeren content managementoplossing voor middelgrote organisaties. Met deze uitbreiding op het bestaande aanbod onderstreept Mediasurface haar streven om bedrijven - van multinationals tot het midden- en kleinbedrijf - hoogwaardige en gebruikersvriendelijke web content management software te bieden.

Arjen van den Akker, marketingdirecteur bij Mediasurface voor Continental Europe zegt over de introductie van Immediacy CMS: "We zijn zeer verheugd met de officiële Benelux introductie van Immediacy CMS v6.0. Deze oplossing heeft zich al bij honderden organisaties in het buitenland bewezen. Ook Nederlandse bedrijven kunnen vanaf heden gebruikmaken van dit betrouwbare en zeer betaalbare web content management-systeem waarmee ze op eenvoudige wijze websites kunnen creëren, beheren en uitbreiden. Op die manier kunnen ze al hun online doelstellingen invullen."

Immediacy CMS v6.0 zal uitsluitend via kwalitatief hoogwaardige partners van Mediasurface worden verkocht en geïmplementeerd. Een doorsnee implementatie duurt 15-25 dagen; daardoor is Immediacy CMS snel in gebruik te nemen en zijn de projectrisico’s bijzonder laag. Arjen van den Akker vervolgt: ”We zien bij onze partners een grote behoefte aan een solide en snel te implementeren systeem voor een aantrekkelijke prijs. Ze hebben het extreem druk en willen hun klanten snel bedienen met een gedegen oplossing. Immediacy CMS sluit perfect aan bij die behoefte.”

Immediacy CMS v6.0 is uitgerust met de nieuwste Microsoft .NET 2/3-technologie en is zeer schaalbaar en flexibel. Naast verregaande tweeweg-integratie met Microsoft SharePoint is Immediacy CMS geoptimaliseerd voor zoekmachines en toegankelijkheid middels XHTML 1.0 Strict. Verder biedt het taxonomie-opties, personalisatie en een uitgebreid scala aan functies op het gebied van social networking, inclusief RSS, OpenSearch, Robot.txt beheer, PDF-exports, forum- en weblogfunctionaliteit.

Het bedrijf Immediacy is in juli 2007 door Mediasurface overgenomen. Als grootste leverancier van .NET web content management systemen in het Verenigd Koninkrijk heeft Immediacy een sterke reputatie opgebouwd als leverancier van intuïtieve en betaalbare oplossingen voor ondernemingen, internetafdelingen en overheidsorganisaties. Vanaf heden is deze bewezen oplossing verkrijgbaar in de Benelux. Het product wordt verkocht en geïmplementeerd via speciaal opgeleide specialisten binnen het sterk groeiende partnernetwerk van Mediasurface Benelux.

OVER MEDIASURFACE
Mediasurface ontwikkelt, verkoopt en implementeert WCM-software (Web Content Management) die bedrijven helpt de mogelijkheden van het web ten volle te benutten door de complexe taak van het beheren van websites terug te brengen tot eenvoudige handelingen.

Morello is het CMS bij uitstek van grotere organisaties voor het beheren van hun websites en andere online kanalen. Met Morello kan iedere gebruiker zonder technische kennis snel en efficiënt inspelen op de actualiteit, waarbij zij ook site-structuur en paginalayout zelf kunnen aanpassen.

Immediacy CMS is een intuïtieve oplossing voor het beheer van websites en intranetten voor middelgrote organisaties, zodat iedereen eenvoudig en snel websites van uitstekende kwaliteit kan maken en beheren.

Pepperio is een professioneel alles-in-één serviceconcept voor het midden- en kleinbedrijf dat exclusief wordt geleverd via het Mediasurface-netwerk van Pepperio-partners. Met Pepperio kan het MKB gemakkelijk zelf een professioneel ontworpen website opzetten en beheren tegen een vaste lage maandelijkse prijs.

Mediasurface is beursgenoteerd op de AIM markt van de London Stock Exchange (MSR) en werkt via dochterondernemingen en partners in Europa, de Verenigde Staten, Asia-Pacific en India. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Engeland; het Benelux kantoor bevindt zich in Hilversum. Meer informatie: www.mediasurface.nl

Opmerking voor de redactie

Neem voor meer informatie contact op met:
Mediasurface
Arjen van den Akker
Tel 035 625 78 90
GSM 06 5160 4191
arjen.van.den.akker@mediasurface.nl