Datum: (3888 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Potters PR

Mediasurface opgenomen in EContent100-lijst van EContent magazine

Jaarlijkse evaluatie van de beste en slimste digitale contentbedrijvenHilversum, 27 november 2007 - Mediasurface, de snelst groeiende leverancier van web-content-managementoplossingen is opgenomen in de zevende EContent100-lijst van EContent magazine. Deze jaarlijkse lijst bestaat uit de beste en slimste digitale contentbedrijven van 2007. De lijst wordt samengesteld door een jury van twaalf leden die zich concentreren op verschillende marktaspecten. Daarnaast evalueren zij producten, services en oplossingen voor deze prestigieuze lijst. De EContent100 signaleert niet alleen bedrijven die vooroplopen in de markt voor content management, maar wil uiteenlopende organisaties inspireren om ook deel te nemen aan de content-discussie. De juryleden hebben meer dan een maand overlegd en de uiteindelijke lijst via een wiki samengesteld.

"De enorme toename van de hoeveelheid content en de waarde die interactieve content voor bedrijven kan vertegenwoordigen, is onmeetbaar", zegt Michelle Manafy, hoofdredacteur van EContent magazine. "Managers zien de waarde en de potentie van collaboration via blogs, wiki's en andere interactieve contentplatforms. De bedrijven uit onze lijst ondersteunen al deze bedrijfsactiviteiten."

De EContent-lijst is nu voor de zevende keer samengesteld en inmiddels uitgegroeid tot de autoriteit voor organisaties die de mogelijkheden van de integratie van content management tools en strategieën willen ontdekken en toepassen. Op die manier kunnen ze hun omzet verhogen en hun content effectief inzetten, opslaan, hergebruiken en publiceren. De volledige lijst verschijnt in het decembernummer van EContent magazine en is online te vinden via www.econtentmag.org.

De web content management-oplossing Morello ondersteunt geavanceerde, op content gebaseerde websites voor bedrijven als AEGON, FD Mediagroep, Inspectie voor de Gezondheidszorg en VU Medisch Centrum. Met deze Mediasurface-oplossing kunnen deze organisaties verschillende internet-, intranet- of extranetsites eenvoudig beheren. De gebruikersvriendelijke Morello-interface biedt zeer krachtige opties voor content-beheer en uitgebreide zoekfunctionaliteit. De evaluatiecategorieën voor de EContent100-lijst waren onder andere het leveren, creëren en publiceren van content, maar ook classificering, taxonomie, zoekfunctionaliteit en content-beheer. Mediasurface Morello biedt al deze onderdelen in één high-end oplossing.

"De toekenning van de EContent award onderstreept de kern van Mediasurface: onze visie, onze producten en ons streven naar oplossingen die het centraliseren, publiceren en beheren van content mogelijk maken. Dit alles via gebruikersvriendelijke, flexibele en schaalbare web content management-oplossingen", aldus Andy Peart, Chief Marketing Officer bij Mediasurface. "Met wiki's, blogs, RSS-feeds en andere Web 2.0-mogelijkheden bieden we onze klanten krachtige en innovatieve manieren om content voor diverse websites eenvoudig te bewerken, publiceren en beheren. We zijn dan ook zeer trots dat we dit jaar zijn opgenomen in deze lijst van EContent magazine."

Het portfolio van Mediasurface bestaat uit drie kernoplossingen: Morello, Immediacy en Pepperio. Deze oplossingen zijn ontwikkeld vanuit de visie dat technologie de eindgebruiker in het content-proces betrekt. Dus zonder dat de ICT-afdeling de dynamische sites dagelijks moet controleren en aanpassen. Morello is zeer gebruikersvriendelijk en ondersteunt creativiteit en proactiviteit op alle niveaus. Daardoor kan de drukbezette IT-afdeling zich richten op de kernactiviteiten, zonder de voortdurende last van het websitebeheer.

Over EContent
EContent magazine richt zich op een van de belangrijkste aspecten van een bedrijf: content. Het digitale tijdperk biedt organisaties ongekende toegang tot content, maar dat zorgt ook voor een snel toenemende behoefte om content efficiënt, effectief en betaalbaar te beheren, op te slaan en te leveren. EContent ondersteunt professionals met advies en actueel nieuws. EContent is een belangrijke informatiebron in de markt van digitale content. Het magazine identificeert en verklaart trends, strategieën en oplossingen zodat lezers wegwijs worden in de content-wereld en hun weg naar winst en betere bedrijfsprocessen vinden. EContent verzorgt onderzoek, rapportages, nieuws en analyses van content-gerelateerde onderwerpen. Het blad is verplichte kost voor managers en professionals op het gebied van content-creatie, beheer, organisatie en distributie in commerciële en zakelijke omgevingen. EContent is hét blad op het gebied van digitale content. Het hoofdkantoor is gevestigd in Medform, NJ (VS). Kijk voor meer informatie op www.econtentmag.org.Over Mediasurface
Mediasurface ontwikkelt, verkoopt en implementeert WCM-software (Web Content Management) die bedrijven helpt de mogelijkheden van het web ten volle te benutten door de complexe taak van het beheren van websites terug te brengen tot eenvoudige handelingen.

Morello is het CMS bij uitstek van grotere organisaties voor het beheren van hun websites en andere online kanalen. Met Morello kan iedere gebruiker zonder technische kennis snel en efficiënt inspelen op de actualiteit, waarbij zij ook site-structuur en lay-out zelf kunnen aanpassen.

Immediacy is een intuïtieve oplossing voor het beheer van websites en intranetten voor middelgrote organisaties, zodat iedereen eenvoudig en snel websites van uitstekende kwaliteit kan maken en beheren.

Pepperio is een professioneel alles-in-één serviceconcept voor het midden- en kleinbedrijf dat exclusief wordt geleverd via het Mediasurface-netwerk van Pepperio-partners. Met Pepperio kan het MKB gemakkelijk zelf een professioneel ontworpen website opzetten en beheren tegen een vaste lage maandelijkse prijs.

Mediasurface is beursgenoteerd op de AIM markt van de London Stock Exchange (MSR) en werkt via dochterondernemingen en partners in Europa, de Verenigde Staten, Asia-Pacific en India. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Engeland. Meer informatie: www.mediasurface.nl

------

Opmerking voor de redactie
Neem voor meer informatie contact op met:

Mediasurface
Annet Blanken
Tel 035 625 78 90
GSM 06 52 43 71 91
Annet.blanken@mediasurface.com

Het Engelstalig persbericht vindt u op; www.hellomorello.com/news/econtent100/