Datum: (3896 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Franssen Communicatie

Caché-ontwikkelaars in rap tempo opgeleid

InterSystems sluit outsource overeenkomst met SyntomaxSchiphol-Rijk, november 2007 – InterSystems Benelux heeft een overeenkomst gesloten met Syntomax Software Solutions. Deze zal het ontwikkelwerk gaan outsourcen rondom toepassingen, gebaseerd op het Caché-databasesysteem van InterSystems. Syntomax exploiteert een aantal laboratoria voor softwareontwikkeling buiten Nederland. Medewerkers daarvan plus medewerkers van enkele buitenlandse partners worden inmiddels getraind in het gebruik van Caché. Daarmee verwacht de organisatie het tekort aan Caché-specialisten te kunnen opvangen tegen gunstige condities. Volgens Melvin Reep,(functie), is zijn bedrijf momenteel in onderhandeling met 5 partijen, die hun Caché-ontwikkelwerk willen uitbesteden.

Syntomax Software Solutions is een onderdeel van Syntomax ICT Solutions uit Amsterdam.

De outsource-activiteiten hebben betrekking op programmeerwerk ten behoeve van o.a. customer management systemen (CMS) intranets, gateways en toepassingen voor procesbesturing. Syntomax Network Solutions richt zich op het beheer, onderhoud en implementaties van netwerken in omvang variërend van circa 20 tot 300 werkplekken.

”Dankzij de unieke eigenschappen met object oriëntatie en relationele ondersteuning leent Caché zich bij uitstek voor het snel ontwikkelen van bedieningsvriendelijke webgebaseerde applicaties. Daarbij komt dat onze software robuust is, weinig beslag legt op de aanwezige hardware capaciteit en nauwelijks onderhoud behoeft. Ook de snelheid waarmee de software de opdrachten uitvoert wordt steeds belangrijker in de selectiecriteria. Om die reden zien wij het aantal aanvragen van partijen die hun toepassingen willen bouwen op Caché aanzienlijk toenemen. In dat kader is het dus verheugend dat er dankzij de inspanningen van Syntomax meer ontwikkelexpertise rond Caché beschikbaar komt”, aldus Eric Spannenburg, directeur van InterSystems Benelux.

InterSystems
InterSystems Corporation levert al 29 jaar innovatieve producten die applicaties waardevoller maken. InterSystems CACHÉ® is een veel presterende object database die applicaties sneller maakt en beter schaalbaar. InterSystems Ensemble® is software voor snelle integratie van systemen, die naast de connectiviteit tevens worden verrijkt met nieuwe functionaliteit . InterSystems HealthShare™ is een platform waarmee bestaande zorgapplicaties in korte tijd zijn op te waarderen naar een regional of nationaal knooppunt voor de uitwisseling van zorginformatie. Met een hoofdkantoor in Cambridge in de Amerikaanse staat Massachusetts, is InterSystems actief in 22 landen en levert van daaruit ondersteuning aan klanten in 88 landen. Voor meer informatie: InterSystems.com

Voor meer informatie:
David Majster
Marketing Manager Benelux & France
InterSystems Benelux BV
Tel. +32-(0)2-464.97.20
Fax +32-(0)2-464.97.39
www.InterSystemsBenelux.com