Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2503 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (13 jaar en 127 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Potters PR

Het spelt begint voor Bergsala met Morello

Scandinavische distributeur van Nintendo baseert online aanwezigheid op web content management-oplossing Morello van Mediasurface

19 november 2007 – Bergsala, de Scandinavische distributeur van Nintendo, gaat de web content management (WCM)-oplossing Morello van Mediasurface gebruiken als platform voor haar nieuwe online activiteiten. De online aanwezigheid van Bergsala ondersteunt verschillende grote merken, zoals Pokémon en andere populaire computerspellen van Nintendo. Morello biedt een geavanceerde oplossing waarmee Bergsala snel en eenvoudig dynamische en interactieve websites voor haar klanten en online gaming communities kan creëren.

Bergsala gebruikt Morello in een nieuw project voor het complete herontwerp van al haar consumentenwebsites. Daarnaast integreert het bedrijf e-business-functionaliteit in de sites met de IBM-eCommerce-oplossing. Fiwe Systems & Consulting is ingeschakeld als implementatiepartner voor zowel Morello als eCommerce. Dit bedrijf is gespecialiseerd in oplossingen waarmee Scandinavische bedrijven succesvol online zaken kunnen doen.

Bergsala is verantwoordelijk voor de distributie van Nintendo-producten in Zweden, Noorwegen en Denemarken. Daarnaast verzorgt het bedrijf al sinds 1981 de distributie van Pokémon Trading Card Game-producten in Noorwegen en Finland. Rikard Jespersen, de webmaster van Bergsala: “Met Morello beschikken we over een zeer gebruiksvriendelijke en krachtige oplossing voor web content management. Daarmee kunnen we onze online communicatie verbeteren en onze bedrijfsactiviteiten verder uitbouwen”.

Bergsala koos voor Morello omdat de intuïtieve interface van de oplossing ook niet-technische business- en marketingteams in staat stelt om content op websites te publiceren. Dit alles zonder dat zij hiervoor uitgebreide training nodig hebben. Andere belangrijke selectiecriteria waren de meertaligheid, schaalbaarheid en de krachtige integratiemogelijkheden van Morello.

“Dit is een perfect voorbeeld van de manier waarop we een sterk, snelgroeiend en ondernemend bedrijf verder op weg kunnen helpen. Door de combinatie van onze WCM-oplossing en de eCommerce-oplossing van IBM kunnen we alle voorwaarden rondom de succesvolle online activiteiten van Bergsala optimaal invullen”, zegt Christer Alkesten, Regional Sales Director van Mediasurface.

Eerder dit jaar opende Mediasurface een nieuw kantoor in Stockholm om de groei in Scandinavië te ondersteunen. Deze stap is het resultaat van organische groei en diverse overnames, waardoor Mediasurface inmiddels de grootste Europese leveranciers van web content management-oplossingen is.
Morello is een krachtige zakelijke WCM-oplossing die al verschillende keren bekroond is. Zo ontving Morello onlangs een Usability Award van het Scandinavische BNP Consulting. Deze prijs werd toegekend vanwege de geavanceerde inzet van AJAX-technologie en de sterke nadruk op de concrete behoeften van zakelijke gebruikers.

Over Bergsala AB
Het Zweedse Bergsala AB (www.bergsala.se) is sinds 1981 actief als distributeur van Nintendo-producten voor Scandinavië en de Baltische regio. Het hoofdkantoor en magazijn van Bergsala zijn gevestigd in het Zweedse Kungsbacka. Daarnaast beschikt het bedrijf over regionale kantoren in Noorwegen, Denemarken en Finland. Bergsala verzorgt momenteel de distributie van Nintendo-producten in Zweden, Noorwegen en Denemarken en de distributie van Pokémon Trading Card Game-producten in Noorwegen en Finland.

Over Mediasurface
Mediasurface ontwikkelt, verkoopt en implementeert WCM-software (Web Content Management) die bedrijven helpt de mogelijkheden van het web ten volle te benutten door de complexe taak van het beheren van websites terug te brengen tot eenvoudige handelingen.

Morello is het CMS bij uitstek van grotere organisaties voor het beheren van hun websites en andere online kanalen. Met Morello kan iedere gebruiker zonder technische kennis snel en efficiënt inspelen op de actualiteit, waarbij zij ook site-structuur en lay-out zelf kunnen aanpassen.

Immediacy is een intuïtieve oplossing voor het beheer van websites en intranetten voor middelgrote organisaties, zodat iedereen eenvoudig en snel websites van uitstekende kwaliteit kan maken en beheren.

Pepperio is een professioneel alles-in-één serviceconcept voor het midden- en kleinbedrijf dat exclusief wordt geleverd via het Mediasurface-netwerk van Pepperio-partners. Met Pepperio kan het MKB gemakkelijk zelf een professioneel ontworpen website opzetten en beheren tegen een vaste lage maandelijkse prijs.

Mediasurface is beursgenoteerd op de AIM markt van de London Stock Exchange (MSR) en werkt via dochterondernemingen en partners in Europa, de Verenigde Staten, Asia-Pacific en India. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Engeland.
Meer informatie: www.mediasurface.nl

Opmerking voor de redactie
Neem voor meer informatie contact op met:

Mediasurface
Annet Blanken
Tel 035 625 78 90
GSM 06 52 43 71 91
Annet.blanken@mediasurface.com
Laatste van Mediasurface B.V.  
Toegankelijke websites creëren met de nieuwste versie Morello content management software

theFactor.e eerste Nederlandse partner Immediacy CMS van Mediasurface

Mediasurface introduceert nieuw Web CMS op de Benelux markt: Immediacy CMS v6.0
Geplaatst:
Verstreken tijd: 13 jaar en 127 dagen
Mediasurface B.. contact  

Mediasurface B.V.

  +31 (0)35 6257890
  pr@mediasurface.com
  www.mediasurface.nl

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo myBrand
Logo Arlington Research
Logo Unit4
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Zyxel
Logo Conclusion
Logo Intel
Logo Solipsis b.v.
Logo SAP Concur
Logo Conclusion Zuyd
Logo NTT Ltd.
Logo Interxion
Logo Shippeo
Logo Valid
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88822 persberichten
- 5741 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8395 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl