Datum: (3894 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Potters PR

Het spelt begint voor Bergsala met Morello

Scandinavische distributeur van Nintendo baseert online aanwezigheid op web content management-oplossing Morello van Mediasurface19 november 2007 – Bergsala, de Scandinavische distributeur van Nintendo, gaat de web content management (WCM)-oplossing Morello van Mediasurface gebruiken als platform voor haar nieuwe online activiteiten. De online aanwezigheid van Bergsala ondersteunt verschillende grote merken, zoals Pokémon en andere populaire computerspellen van Nintendo. Morello biedt een geavanceerde oplossing waarmee Bergsala snel en eenvoudig dynamische en interactieve websites voor haar klanten en online gaming communities kan creëren.

Bergsala gebruikt Morello in een nieuw project voor het complete herontwerp van al haar consumentenwebsites. Daarnaast integreert het bedrijf e-business-functionaliteit in de sites met de IBM-eCommerce-oplossing. Fiwe Systems & Consulting is ingeschakeld als implementatiepartner voor zowel Morello als eCommerce. Dit bedrijf is gespecialiseerd in oplossingen waarmee Scandinavische bedrijven succesvol online zaken kunnen doen.

Bergsala is verantwoordelijk voor de distributie van Nintendo-producten in Zweden, Noorwegen en Denemarken. Daarnaast verzorgt het bedrijf al sinds 1981 de distributie van Pokémon Trading Card Game-producten in Noorwegen en Finland. Rikard Jespersen, de webmaster van Bergsala: “Met Morello beschikken we over een zeer gebruiksvriendelijke en krachtige oplossing voor web content management. Daarmee kunnen we onze online communicatie verbeteren en onze bedrijfsactiviteiten verder uitbouwen”.

Bergsala koos voor Morello omdat de intuïtieve interface van de oplossing ook niet-technische business- en marketingteams in staat stelt om content op websites te publiceren. Dit alles zonder dat zij hiervoor uitgebreide training nodig hebben. Andere belangrijke selectiecriteria waren de meertaligheid, schaalbaarheid en de krachtige integratiemogelijkheden van Morello.

“Dit is een perfect voorbeeld van de manier waarop we een sterk, snelgroeiend en ondernemend bedrijf verder op weg kunnen helpen. Door de combinatie van onze WCM-oplossing en de eCommerce-oplossing van IBM kunnen we alle voorwaarden rondom de succesvolle online activiteiten van Bergsala optimaal invullen”, zegt Christer Alkesten, Regional Sales Director van Mediasurface.

Eerder dit jaar opende Mediasurface een nieuw kantoor in Stockholm om de groei in Scandinavië te ondersteunen. Deze stap is het resultaat van organische groei en diverse overnames, waardoor Mediasurface inmiddels de grootste Europese leveranciers van web content management-oplossingen is.
Morello is een krachtige zakelijke WCM-oplossing die al verschillende keren bekroond is. Zo ontving Morello onlangs een Usability Award van het Scandinavische BNP Consulting. Deze prijs werd toegekend vanwege de geavanceerde inzet van AJAX-technologie en de sterke nadruk op de concrete behoeften van zakelijke gebruikers.

Over Bergsala AB
Het Zweedse Bergsala AB (www.bergsala.se) is sinds 1981 actief als distributeur van Nintendo-producten voor Scandinavië en de Baltische regio. Het hoofdkantoor en magazijn van Bergsala zijn gevestigd in het Zweedse Kungsbacka. Daarnaast beschikt het bedrijf over regionale kantoren in Noorwegen, Denemarken en Finland. Bergsala verzorgt momenteel de distributie van Nintendo-producten in Zweden, Noorwegen en Denemarken en de distributie van Pokémon Trading Card Game-producten in Noorwegen en Finland.

Over Mediasurface
Mediasurface ontwikkelt, verkoopt en implementeert WCM-software (Web Content Management) die bedrijven helpt de mogelijkheden van het web ten volle te benutten door de complexe taak van het beheren van websites terug te brengen tot eenvoudige handelingen.

Morello is het CMS bij uitstek van grotere organisaties voor het beheren van hun websites en andere online kanalen. Met Morello kan iedere gebruiker zonder technische kennis snel en efficiënt inspelen op de actualiteit, waarbij zij ook site-structuur en lay-out zelf kunnen aanpassen.

Immediacy is een intuïtieve oplossing voor het beheer van websites en intranetten voor middelgrote organisaties, zodat iedereen eenvoudig en snel websites van uitstekende kwaliteit kan maken en beheren.

Pepperio is een professioneel alles-in-één serviceconcept voor het midden- en kleinbedrijf dat exclusief wordt geleverd via het Mediasurface-netwerk van Pepperio-partners. Met Pepperio kan het MKB gemakkelijk zelf een professioneel ontworpen website opzetten en beheren tegen een vaste lage maandelijkse prijs.

Mediasurface is beursgenoteerd op de AIM markt van de London Stock Exchange (MSR) en werkt via dochterondernemingen en partners in Europa, de Verenigde Staten, Asia-Pacific en India. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Engeland.
Meer informatie: www.mediasurface.nl

Opmerking voor de redactie
Neem voor meer informatie contact op met:

Mediasurface
Annet Blanken
Tel 035 625 78 90
GSM 06 52 43 71 91
Annet.blanken@mediasurface.com