www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
2497 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (13 jaar en 134 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

DIMENSION DATA WINT TWEE AWARDS OP MICROSOFT WORLDWIDE PARTNER CONFERENCE

Barneveld, 19 juli 2007 - Dimension Data is onderscheiden met twee Microsoft Partner of the Year Awards. Het bedrijf ontving de awards voor zijn innovatieve en baanbrekende werk op het gebied van Identity Management en Unified Communications. Dit ten behoeve van zijn IP-telefonie Active Directory (IPAD) Connector en voor zijn oplossing voor Exchange-migratie en implementatie. De awards zijn overhandigd tijdens de Microsoft Worldwide Partner Conference 2007.
Dimension Data ontving de 'Advanced Infrastructure Solutions, Active Directory and Identity Management Partner of the Year' award en de 'Advanced Infrastructure Solutions, Exchange Migration and Deployment Partner of the Year' award.

-Advanced Infrastructure Solutions, Active Directory and Identity Management Partner of the Year Deze award eert partners die bewezen expertise hebben getoond in het implementeren van oplossingen op basis van de Microsoft IDA-technologie (Active Directory, Microsoft Identity Integration Server, Rights Management Services en Active Directory Federation Services). Met deze award erkent Microsoft tevens partners met innovatieve oplossingen die ondernemingen helpen bij het optimaliseren van hun identiteiten en toegang krijgen tot resources in heterogene omgevingen.

"Dimension Data heeft zich bewezen met implementaties op basis van de Microsoft Identity & Access-oplossingen met technologie als Active Directory, Active Directory Federation Services, Identity Lifecycle Manager, Active Directory Certificate Services en Rights Management Services. Dimension Data heeft een VoIP-oplossing ontwikkeld, die Microsoft en Cisco op unieke wijze verbindt via Active Directory en Identity Lifecycle Manager. Deze oplossing is inzetbaar binnen uiteenlopende organisaties en biedt klanten concrete toegevoegde waarde", zegt Peter Boit, Vice-President Enterprise Partner Sales van Microsoft.

-Advanced Infrastructure Solutions, Exchange Migration and Deployment Partner of the Year Ook op het gebied van Advanced Infrastructure Solutions, Exchange Migration and Deployment werd Dimension Data beloond voor zijn innovatieve oplossingen. Deze award erkent partners met bewezen expertise in het bieden van veilige, betrouwbare toegang tot e-mail, altijd en overal. E-mail- en agendafunctionaliteit hebben een enorme impact op de manier van zakendoen. Het gebruik van e-mail vereist in dit verband krachtige beveiliging. Daarnaast kan een messaging- en collaboration-oplossing helpen bij het verbeteren van de productiviteit en de mobiele toegang. Microsoft Exchange Server biedt hiertoe uitstekende mogelijkheden.

"Dimension Data benut niet alleen Exchange 2007, maar het gehele aanbod Microsoft Unified Communications- en Collaboration-oplossingen, en de expertise met telefonie-integratie. Op die manier kunnen zijn klanten real-time zakendoen. Het bedrijf richt zich volledig op klanten en creativiteit, bijvoorbeeld de bouw van VPC's voor pilots en het meetbaar maken van de voordelen. Ook de inzet van de Exchange Business Value Tool is een voorbeeld dat navolging verdient. De aanpak van Dimension Data bepaalt de nieuwe standaard voor collaborative platforms", aldus Boit.

Rob Lopez, Director Solutions, Dimension Data Holdings: "De afgelopen drie jaar hebben we zes wereldwijde Microsoft Partner Awards ontvangen. Het feit dat we ze allemaal voor verschillende technologiesegmenten ontvingen, onderstreept onze diepgaande kennis van Microsoft-technologieën en ons vermogen om alle mogelijkheden ook daadwerkelijk te vertalen naar de zakelijke behoeften van onze klanten. Met name de bekroning van onze Unified Communications- en Identity Management-oplossingen zijn voor ons van groot belang. Hierin hebben we onze netwerk-, spraak- en Microsoft-vaardigheden gecombineerd. De erkenning van onze expertise op dit vlak is voor ons belangrijk. Het toont aan dat wij onze klanten met onze Unified Communications-oplossingen nog beter kunnen ondersteunen."

Microsoft reikt awards uit in verschillende categorieën. De winnaars worden gekozen uit meer dan 1.800 wereldwijde inzendingen. Naast de twee ontvangen awards was Dimension Data ook nog finalist in twee andere categorieën. Het Microsoft Partner Programma eert Microsoft Partners die het afgelopen jaar een innovatieve, op Microsoft gebaseerde oplossing hebben ontwikkeld en geïmplementeerd.

Dimension Data heeft in het verleden al diverse Microsoft Partner Awards ontvangen. In 2004 was het bedrijf al finalist in de categorie Security en een jaar later kreeg Dimension Data de Security Solutions - Sales and Marketing Award. In 2006 won de organisatie drie awards: de Technology Innovation Partner of the Year Advance Infrastructure Solutions Award, de Global Winning Customer Award en de Custom Development Solutions Specialisation Award.

Over Dimension Data
Dimension Data plc (LSE: DDT) is een gespecialiseerde leverancier van diensten en oplossingen waarmee klanten hun IT-infrastructuur kunnen plannen, bouwen en ondersteunen. Dimension Data combineert expertise op het gebied van netwerken, security, besturingsomgevingen, storage- en contactcentertechnologie met unieke vaardigheden op het gebied van consulting, integratie en managed services. Hiermee biedt Dimension Data klanten op maat gemaakte oplossingen. Voor meer informatie: www.dimensiondata.com/nl.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie:

Dimension Data
Erik Bakker
Tel.: 0342 402 546
E-mail: erik.bakker@eu.didata.com

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Sabine Lakerveld
Tel.: 030 65 65 070
E-mail: dimensiondata@lvtpr.nl
Laatste van Dimension Data  
NTT en A.S.O. tekenen nieuw technologiecontract voor verder transformeren en revolutioneren van fanbeleving Tour de France

NTT brengt toonaangevende bedrijven samen voor lancering van één nieuwe wereldwijde technology-serviceprovider

Dimension Data en Cisco gaan partnership voor co-innovatie aan
Geplaatst:
Verstreken tijd: 13 jaar en 134 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Dimension Data contact  

Logo Dimension Data

Dimension Data sociaal  


Dimension Data tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Aventeon BV
Logo Intergrid
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Pegamento
Logo QuandaGo
Logo Humanwave B.V.
Logo RockingRobots
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Signet
Logo SRC System Integrators BV
Logo Relined Fiber Network
Logo Salure
Logo Hyarchis
Logo Enable-U
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Nalanda Technology
Logo MCS B.V.
Logo Yenlo
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Kannegieter
Logo MCS B.V.
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Techone B.V.
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Auth0
Logo Infor
Logo Clarity Benelux
Logo Workiva
Logo Schneider Electric
Logo Orange Cyberdefense
Logo Ivanti
Logo Eaton
Logo ilionx
Logo Schneider Electric
Logo USoft
Logo Diamanti
Logo Extreme Networks
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89815 persberichten
- 5833 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9157 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl