www.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2497 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (13 jaar en 134 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LEWIS

Ilse Media lanceert zoekdienst voor reizen

ilse reizen maakt het reisaanbod transparant

Amsterdam, 19 juli 2007 - Onder de naam ‘ilse reizen’ lanceert ilse media vandaag een totaal nieuwe zoekdienst voor reizen. Deze onafhankelijke zoekdienst, die is ontwikkeld in samenwerking met technologie partner Ciderhouse, maakt het vakantieaanbod voor de consument transparant. Hierdoor is het niet langer nodig om meerdere sites van touroperators of reisagenten af te surfen op zoek naar het beste én beschikbare vakantieproduct. De gebruiker oriënteert zich bij ilse reizen, maar is de ideale vakantie eenmaal gevonden, dan klikt de gebruiker door naar de boekingspagina van de desbetreffende reisorganisatie om de boeking te realiseren.

ilse reizen helpt consumenten, als onafhankelijke partij, bij het vinden van hun ideale bestemming en hun ideale vakantieproduct. Nils Rooijmans, manager ilse.nl: “Er is behoefte aan een website die het totale reisaanbod op een overzichtelijke en onafhankelijke manier doorzoekbaar maakt. Reisaanbieders zijn juist op zoek naar manieren om het eigen vakantieproduct zo gericht mogelijk bij de doelgroep te brengen. Als onafhankelijke zoekdienst brengt ilse reizen vraag en aanbod bij elkaar. Ilse reizen maakt het mogelijk om heel uitgebreid te zoeken aan de hand van tal van persoonlijke voorkeuren. Hierbij kunnen zelfs zaken als de weersverwachting (temperatuur, neerslag) of de temperatuur van het zeewater bij de zoekopdracht worden betrokken”.

Voor de consument kunnen nu ook verschillende onderdelen van de vakantie, zoals een vliegticket, accommodatie en een huurauto in één zoekproces worden afgehandeld. Daarnaast worden tarieven via ilse transparant. Vooral bij vliegtarieven levert dat de consument veel inzicht op bij het vergelijken van tarieven en het vinden van de laagste prijzen in de markt.

De ilse reizen website, die zal draaien onder reizen.ilse.nl , maakt gebruik van de geavanceerde travel search-technologie (US patent pending) van CiderHouse, een van de grootste software en content ontwikkelaars gespecialiseerd in de reisbranche.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over ilse media groep
ilse media is actief sinds 1995 en is sindsdien uitgegroeid tot de grootste internetuitgever van Nederland. Met een rijk portfolio van websites, waaronder ilse.nl, Kieskeurig.nl, Startpagina.nl, NU.nl en web-log.nl bereikt ilse media maandelijks ca 70 procent van alle internetters van 13 jaar en ouder in Nederland. De jeugd- en jongerenwebsites Kaboem.nl, CU2.nl en de jongerenportalen van Yourscene.nl zijn onderdeel van ilse media dochter newrulez. Daarnaast exploiteert ilse media de mannen- en entertainment titels van Sanoma Men's Magazines (SMM) en TVGids.nl, een website van Programmabladen AKN. Samen genereren ilse media, newrulez, TVGids.nl en de SMM-titels per maand ruim zeshonderd miljoen pageviews op het internet.

ilse media is onderdeel van Sanoma Uitgevers, met ruim 80 publiekstijdschriften en ruim 125 websites de grootste multimediale uitgever van Nederland. In 2006 haalde Sanoma Uitgevers en haar deelnemingen een omzet van 531 miljoen euro. Inclusief dochterondernemingen heeft Sanoma Uitgevers bijna 2000 medewerkers. Sanoma Uitgevers maakt sinds 2001 deel uit van Sanoma Magazines, de internationale tijdschriftendivisie van het Finse mediaconcern SanomaWSOY. Sanoma Magazines is met 300 tijdschriften in dertien landen een van de grootste publiekstijdschriftenuitgeverijen in Europa.

Meer informatie over de ilse media groep: www.ilsemedia.nl

Voor meer informatie:
Nils Rooijmans, manager ilse.nl
T: 020-840 45 00
E: nils@ilse.nl

Over CiderHouse
CiderHouse is toonaangevend in het leveren van software voor de internationale reisbranche. Tot haar klanten behoren luchtvaartmaatschappijen, (zakelijke) reisagenten, hotelketens en touroperators. CiderHouse is een winstgevend bedrijf met op dit moment, verspreid over haar vestigingen in Nederland en de Ukraine, 30 medewerkers in dienst. De strategie van de onderneming is erop gericht Ciderhouse als een belangrijk leverancier in de markt voor hoogwaardige software applicaties voor de reisbranche te positioneren. Dit door middel van onderscheidende producten in termen van uitstekende kwaliteit, selectieve distributie, voortdurende innovatie en consistente investering in research, development en kennis.

Voor meer informatie:
Marc van Deursen
T: 073.6237779
E: mvandeursen@ciderhouse.nl
Laatste van ilse media groep B.V.  
Ilse media benoemt Bastiaan de Jong tot uitgever Kieskeurig.nl

Ilse media benoemt Sander ten Dam tot uitgever Performance Based

Startpagina komt met gadget voor sociale netwerksites
Geplaatst:
Verstreken tijd: 13 jaar en 134 dagen
ilse media gro.. contact  

Logo ilse media groep B.V.

  +31 (0) 20 840 45 00
  www.ilse.nl

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Aventeon BV
Logo Intergrid
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Pegamento
Logo QuandaGo
Logo Humanwave B.V.
Logo RockingRobots
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Signet
Logo SRC System Integrators BV
Logo Relined Fiber Network
Logo Salure
Logo Hyarchis
Logo Enable-U
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Nalanda Technology
Logo MCS B.V.
Logo Yenlo
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Kannegieter
Logo MCS B.V.
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Techone B.V.
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Auth0
Logo Infor
Logo Clarity Benelux
Logo Workiva
Logo Schneider Electric
Logo Orange Cyberdefense
Logo Ivanti
Logo Eaton
Logo ilionx
Logo Schneider Electric
Logo USoft
Logo Diamanti
Logo Extreme Networks
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89815 persberichten
- 5833 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9157 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers