Datum: (4004 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Franssen Communicatie

InterSystems partner Replica Data Security opent Europese vestiging in Schiphol-Rijk

Backup/restore oplossing met Caché database voor laptopsSchiphol-Rijk, Juli 2007 – In het verlengde van de partnerovereenkomst met InterSystems heeft het Australische bedrijf Replica Data Security een Europese vestiging geopend in Schiphol-Rijk.

Replica Data Security is gespecialiserd in databeveiliging en -backup voor servers, laptop computers and USB. Daarvoor heeft het bedrijf software ontwikkeld die elke mobiele gebruiker krijgt meegeleverd te samen met de CACHÉ-database van InterSystems. Deze object-georiënteerde database staat bekend om zijn toegankelijkheid, snelheid en efficiency. Desgewenst is een routine te activeren die de backup bewaart, maar het origineel wist (volgens VS-defensievoorschriften). Aldus kunnen bijvoorbeeld ook alle lokale sporen van gedane werk volledig worden gewist. Van gewijzigde files worden alleen de mutaties bijgehouden (incrementele backup) in de CACHÉ database en dit kan op elke desgewenst tijd interval, bv iedere 15 minuten, gedaan worden en ook verstuurd worden over het Internet. Dus geen van tevoren vastgestelde vaste tijd.

Iedere computergebruiker kent het belang van databeveiliging. De ultieme beveiliging is de (actuele) backup. Backups bestaan al sinds de begintijd van de data-opslag en zijn van steeds groter belang. Sedert de komst van laptop- en notebook-computers is de kwetsbaarheid van computerdata sterk toegenomen. Overheden en bedrijven stellen hoge eisen aan waarborgen voor betrouwbaarheid en vertrouwelijkheid van data. Toch worden jaarlijks duizenden mobiele computers gestolen en krijgen onbevoegden inzage in gegevens die niet voor hen zijn bestemd. Ook binnen organisaties moet men uiterst waakzaam zijn en een goed (intern) beveiligingsbeleid inrichten. Door hard disk crashes, brand en andere ongelukken gaan ook gegevens verloren, die slechts met een goede backup/restore-procedure zijn terug te winnen. Gebruikers van de mobiele databeveiliging/backup zijn bijvoorbeeld: juristen. technische specialisten, medici, financiële professionals, overheidsinstanties, wetenschappelijk-onderzoekers, verkopers en buitendienstmedewerkers.

Replica Data Security
Replica Data Security uit Gosford in de provincie New South Wales in Australië, ontwikkelt software voor databackup en databeveiliging. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd aan de Beechavenue in Schiphol-Rijk. Voor meer informatie: John Hogan-Doran, tel. 020 206 586005. website: www.replicadatasecurity.eu

InterSystems
InterSystems Corporation levert al 29 jaar innovatieve producten die applicaties waardevoller maken. InterSystems CACHÉ® is een veel presterende object database die applicaties sneller maakt en beter schaalbaar. InterSystems Ensemble® is software voor snelle integratie van systemen, die naast de connectiviteit tevens worden verrijkt met nieuwe functionaliteit . Met een hoofdkantoor in Cambridge in de Amerikaanse staat Massachusetts, is InterSystems actief in 23 landen en levert van daaruit ondersteuning aan klanten in 88 landen.

Voor meer informatie:

David Majster
Marketing Manager Benelux & France
InterSystems Benelux BV
Tel. +32-(0)2-464.97.20
Fax +32-(0)2-464.97.39
www.InterSystemsBenelux.com