Datum: (4108 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Co-Workx / Fenceworks

SAP benoemt NL for Business tot Services Partner voor bedrijfsproces modellering, procesintegratie en front-end ontwikkelingHuizen, 19 april 2007 – NL for Business is, als jongste en meest innovatieve consultancy organisatie in Nederland, door SAP benoemd tot SAP Services Partner. Op basis van het EPI - Enterprise Process Integration model, maakt NL for Business de complexiteit van bedrijfsprocessen, processtappen en IT inzichtelijk. Door vervolgens bedrijfsspecifieke oplossingen te realiseren op basis van het SAP NetWeaver platform en eSOA, zijn organisaties in staat om flexibel in te spelen op veranderingen in de markt.

Robert Eijpe, General manager NL for Business is trots op het partnership met SAP:
"NL for Business integreert bedrijfsprocessen met IT en wij begeleiden onze klanten bij de overstap naar een Enterprise Service Oriented Architecture. Het SAP Services Partnership stelt ons in staat om onze klanten optimaal van dienst te zijn, door een zeer hechte en nauwe samenwerking met SAP.”

De overeenkomst met NL for Business is een welkome uitbreiding van het partnerbestand van SAP. Jeroen van den Eerenbeemt, Director Alliances bij SAP Nederland, vult aan: “Onze klanten kunnen op basis van een servicegeoriënteerde architectuur hun aanpassingsvermogen en flexibiliteit sterk vergroten. Door specialisatie in integratietechnologie van processen naar eindgebruikers, gebaseerd op SAP NetWeaver, kan NL for Business hier uitstekend op inspelen. Ze hebben dit bij klanten al diverse malen bewezen door bij voorbeeld eindgebruikers beter te integreren in bedrijfsprocessen via SAP Interactive Forms by Adobe."

Over NL for Business
NL for Business is begin 2001 ontstaan vanuit de visie en marktbehoefte dat integratie van systemen en bedrijfsprocessen de belangrijkste drijfveren zijn en blijven voor flexibele organisaties. In de afgelopen jaren hebben wij projecten verricht voor en bij de Top-100 organisaties van Nederland, altijd gebruikmakend van innovatieve, nieuwe SAP technologieen om onze klanten te bedienen in hun “Need to Link their Business”.


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
NL for Business
Albert Beijlevelt
Tel: 035 5237500
Gsm: 06-42968336
Email: albert.beijlevelt@nl4b.com
Web: www.nl4b.com