Datum: (4109 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Hill+Knowlton Strategies

Business Objects intensiveert samenwerking met CIBER

SAP-gegevens snel toegankelijk voor analyseBilthoven, 17 april 2007 – Business Objects, leverancier van Business Intelligence-oplossingen (BI), heeft de samenwerking met internationaal ICT-dienstverlener CIBER uitgebreid. Het resultaat zijn verschillende oplossingen waarmee SAP-gebruikers snel en eenvoudig toegang krijgen tot gegevens opgeslagen in SAP.

Business Objects en CIBER bieden oplossingen voor het maken van flexibele, ad hoc rapportages en What-if scenario’s gebaseerd op SAP-gegevens. De rapporten zijn onder meer toegankelijk via persoonlijke dashboards. Daarnaast hebben gebruikers de mogelijkheid zelfgemaakte webrapportages te delen met anderen.

“Door de oplossingen van Business Objects te integreren met het SAP-platform, wordt de informatie die is opgeslagen snel en eenvoudig toegankelijk voor analyse. Op deze manier kunnen klanten profiteren van de krachten van beide omgevingen”, zegt Paul van Geelen, Serviceline manager BI/DWH bij CIBER. “Daarnaast is het mogelijk om gegevens opgeslagen in SAP te combineren met data afkomstig uit andere bronnen. CIBER heeft veel ervaring met zowel Business Objects- als SAP-omgevingen. Hierdoor kunnen we snel en pragmatisch oplossingen verzorgen waarbij we veel aandacht besteden aan data-integratie, performance en kwaliteit.”

“De combinatie van de kennis van CIBER en onze BI-oplossingen, zorgt ervoor dat SAP-klanten nu snel zelf hun data kunnen analyseren”, zegt Josette van Eeuwen, Channel Manager bij Business Objects. “De oplossing is beschikbaar voor zowel SAP BW als SAP R/3. Door gebruik te maken van de expertise van onze partners, wordt BI toegankelijker voor een grotere groep gebruikers. Daarnaast bieden we klanten nu rapportagemogelijkheden die meegroeien met hun wensen en eisen.”Over CIBER Nederland
CIBER is een internationale ICT-dienstverlener die zich specialiseert in het bouwen, integreren en beheren van kritische bedrijfsoplossingen en –systemen; met oplossingen op het gebied van corporate performance management, business Intelligence, datawarehousing, performance and tuning, enterprise application integration en enterprise content management. CIBER heeft wereldwijd meer dan 9.000 consultants en staat genoteerd aan de NYSE. De oplossingen van CIBER worden zowel in maatwerk- als in pakketvorm geleverd. Ga voor meer informatie over CIBER naar www.ciber.nl

Over Business Objects
Business Objects (Euronext Paris: ISIN FR0004026250 - BOB en Nasdaq: BOBJ) is wereldwijd marktleider op het gebied van Business Intelligence-oplossingen. Business Objects biedt organisaties een compleet platform voor performance management, planning, rapportage, query en analyse en enterprise information management. Hiermee krijgen organisaties beter inzicht in hun bedrijfsprestaties. Business Objects bedient samen met ruim 3.000 partners wereldwijd meer dan 42.000 klanten in meer dan 80 landen. www.businessobjects.com.

Voor meer informatie:

Business Objects
Lianne Verhoeven
Tel: 030 225 90 00
lianne.verhoeven(at)businessobjects.com

Whizpr
Marieke Adama
Tel: 0317 410 483
bobj(at)whizpr.nl