Datum: (5032 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Steijger.communications BV

Scarlet benoemt Marijn de Jong tot Group Chief Operating OfficerLelystad, 6 oktober 2004 - Scarlet, één van de drie grootste telecomaanbieders in de Benelux, heeft drs. Marijn R. de Jong (43) benoemd tot Group Chief Operating Officer. Hij is onder meer verantwoordelijk voor alle operationele zaken, de integratie van acquisities en roll-out van een DSL-netwerk in de Benelux. De Jong neemt zitting in de holdingdirectie van Scarlet Nederland en Scarlet België.

De Jong heeft ruime ervaring in de telecommunicatiesector. De afgelopen vijf jaar was hij Director Mergers & Acquisitions bij KPN. Daarvóór was hij werkzaam bij Cesky Telecom in Praag als Vice-President Product Management, Marketing & Sales en als Director Business Network Services.

###

Over Scarlet
Scarlet is sinds 1992 actief op de telecommunicatiemarkt in Nederland en sinds 1997 ook op de Belgische markt. Scarlet bedient met zo'n 300 werknemers circa 1,5 miljoen particuliere en zakelijke klanten in de Benelux. Scarlet biedt een compleet dienstenpakket, bestaande uit vaste- en mobiele-telefoniediensten en internetdiensten (internettoegang, breedband-IP, web- en server-hosting). Door grote acquisities in 2002 en 2003 beschikt Scarlet over een technisch hoogstaand glasvezelnetwerk door geheel België. Scarlet heeft een duidelijke strategie voor ogen: in de Benelux groeien naar een nummer-tweepositie. Voor meer informatie: www.scarlet.be en www.scarlet.nl

Voor meer informatie en aanvraag van een foto van Marijn de Jong:

Scarlet
Sandra Ottens, PR/Communicatie
Telefoon: 0320 29 44 94
Mobiel: 06 524 807 77
E-mail: sandra@scarlet-telecom.nl