Datum: (5746 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Steijger.communications BV

Scarlet B.V. is exclusief in gesprek over de overname van KPN in BelgiëKoninklijke KPN N.V. en de telecomorganisatie Scarlet zijn exclusief in gesprek over de overname door Scarlet van KPN Belgium. Ook wordt gesproken over de mogelijke overname door Scarlet van Planet Internet België. In KPN Belgium zijn de data en
Ip- activiteiten van KPN in België ondergebracht. Bij KPN Belgium werken circa 200 mensen.
 
Scarlet is voornemens om de activiteiten van KPN Belgium te integreren met haar dochterorganisatie NETnet in België, indien de overname tot stand komt.

Paul Gelderloos
Algemeen Directeur

Scarlet B.V.
Scarlet is sinds 1992 actief op de Nederlandse telecommarkt. Scarlet B.V. - dat in Nederland de merken One.Tel en Scarlet en in België het merk Netnet hanteert - bedient in de Benelux ruim 1,2 miljoen klanten en heeft ruim 200 werknemers in dienst.
One.Tel Nederland B.V. en Scarlet Telecom B.V. zijn Nederlandse dochterondernemingen van Scarlet B.V. Zowel One.Tel Nederland B.V. als Scarlet Telecom B.V. bieden de zakelijke en particuliere gebruiker een omvangrijk dienstenpakket aan. Dit bestaat uit vaste telefoniediensten (lokaal, nationaal en internationaal ), internetdiensten (provider, breedband-IP, web- en serverhosting) en een internationale telefoonkaart (Home or Away Calling Card).