Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl

2515 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Deel dit nu via
Datum: (4 dagen geleden)
Bedrijf:

DTEX Systems en iSOC24 gaan partnership aan voor Cyber Security Operations en Insider Risk Intelligence in de Benelux

Het nieuwe partnership zorgt voor nog betere verrijking in het SOC, nextgen DLP waarbij de mens centraal staat en zorgt voor het reduceren van insider threats door middel van workforce- en telemetrie analyses

SAN JOSE, Californie en Culemborg, NL – 15 september 2021 DTEX Systems de Workforce Cyber Intelligence & Security specialist, kondigt partnership aan met iSOC24, aanbieder van gespecialiseerde security diensten- en oplossingen in de Benelux. Hierdoor krijgen de relaties van iSOC24 de mogelijkheid om gebruik te kunnen maken van risk-gebaseerde workforce telemetrie en contextuele intelligence om het inzicht dat niet kan worden geboden door NGAV, DLP en digitale forensische oplossingen in te vullen.

Het vermogen van organisaties om de veiligheid van hun data zeker te stellen en tegelijkertijd aan de behoefte van hun klanten en medewerkers te voldoen wordt steeds belangrijker in deze versnipperde nieuwe werkelijkheid na Covid. iSOC24 streeft ernaar om de workload van de security teams verder te reduceren en helpt organisaties de juiste oplossingen te kiezen om hun cyberrisico's in real-time in kaart te brengen en te monitoren. Met de toevoeging van DTEX InTERCEPT, kunnen de relaties van iSOC24 gebruik maken van gedrag gedreven collectie en analyse van data waarbij de focus ligt op het bouwen van een meer efficiënte en privacyvriendelijke omgeving, door de SOC teams binnen organisaties met zogeheten 'indicators of intent' te voeden die direct vanuit de sensors in de eigen omgeving worden opgehaald.

Met de toename van de hoeveelheid volledig externe- en steeds meer hybride werkmodellen groeit de behoefte van organisaties aan inzicht In het gedrag van zowel de interne- als de externe gebruikers met als primaire doel om de bedrijfsgegevens en bedrijfsmiddelen nog beter te kunnen beschermen", zegt Marc de Groot, Director Sales & Marketing van iSOC24. De implementatie van DTEX InTERCEPT levert het SOC de juiste verrijking waardoor analisten met de juiste context en informatie in de hand de wie, wat, waarom, waar en hoe vraag beter kunnen beantwoorden met betrekking tot potentiële Insider- threats, gevallen van dataverlies en gecompromitteerde wachtwoorden. zonder dat de privacy van de workforce tijdens dit proces in het gedrang komt. We zijn trots om samen te kunnen werken met een bedrijf als DTEX die net als ons zeer toegewijd zijn om organisaties te helpen met het ontwikkelen van steeds effectievere en meer efficiënte Incident response processen en threat management programma's.

Het schaalbare, cloud gebaseerde, platform van DTEX combineert het inzicht vanuit de endpoint met machine learning en gedragspatronen in één unieke aanpak die moderne enterprise organisaties in staat stelt om dreigingen binnen de Insider Threat Kill Chain vroegtijdig te ontdekken. De gepatenteerde technologie verzamelt en verwerkt continu honderden unieke telemetrie elementen vanuit data, machines, applicaties en mensen om de dynamische 'indicators of intent' naar boven te brengen die het inzicht bieden in afwijkend, abnormaal gedag en de er aan gerelateerde events. Als het eerste en enige platform waarbij de mens centraal staat in de cyber security matrix, helpt DTEX de security teams om de mens als een bron van intelligence te zien in plaats van als bron van surveilance.

Daar het hybride werken steeds meer omarmd wordt Is het verkrijgen van inzicht in het gebruikersgedrag en de gebruikersactiviteit belangrijker dan ooit om de workforce goed te kunnen beschermen, insider risks af te slaan en schade die voorkomen had kunnen worden tijdig het hoofd te bieden," aldus Jonathan W. Daly, Chief Marketing Officer van DTEX Systems. "De missie van DTEX Is altijd geweest om organisaties te helpen om hun workforce beter te begrijpen, hun data nog beter te beschermen en nog sneller weloverwogen besluiten te nemen", en dat is ook precies de reden waarom wij verheugd zijn om het indrukwekkende iSOC24 ecosysteem te versterken met onze unieke oplossing.

Als u meer wilt weten over de samenwerking tussen iSOC24 en DTEX Systems en/of over hun oplossingen bezoekt u dan: www.isoc24.com/nl/dtex.

Over DTEX Systems
DTEX Systems helpt honderden wereldwijde organisaties om hun workforce beter te begrijpen, hun data te beschermen en op de mens gerichte operationele investeringen te kunnen doen. Het Workforce Cyber Intelligence & Security platform brengt nextgen DLP, UEBA, digitale forensics, monitoring van gebruikersactiviteit en insider threat management in één schaalbaar platform bij elkaar. Door middel van de gepatenteerde, en privacy compliant, collectie- en analytics engine, brengt het DTEX platform abnormale gedragingen en afwijkende indicaties in kaart om het risico van dataverlies te reduceren, met als gevolg SOC verrijking met menselijke sensors waardoor organisaties sneller weloverwogen besluiten kunnen nemen. Om meer te weten te komen over DTEX Systems bezoekt u dan www.dtexsystems.com.

Over iSOC24
iSOC24 levert oplossingen die het voor organisaties mogelijk maken om – in control – te geraken en te blijven over de graad van hun informatiebeveiliging en te controleren of wordt voldaan aan de gestelde norm. Ons ecosysteem met zorgvuldig geselecteerde oplossingen biedt organisaties de mogelijkheid om de voor hun specifieke omgeving relevante risico’s vast te kunnen stellen en deze in real-time het hoofd te kunnen bieden. iSOC24 is in 2012 opgericht. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland en het bedrijf is in privébezit. Voor meer informatie, bezoek www.iSOC24.com.

Media Contact
Sam Hussey
fama PR for DTEX Systems
dtex@famapr.com
Laatste van iSOC24  
DTEX Systems en iSOC24 gaan partnership aan voor Cyber Security Operations en Insider Risk Intelligence in de Benelux

iSOC24 versterkt portfolio met SOAR voor security operations van Swimlane

iSOC24 Ochtendsessie ‘Hoe onbekende dreigingen te detecteren en af te slaan?’ op 5 juni
Wereldprimeur: International Patiënt Summary (IPS) uitwisseling door Drimpy

NorthC Group tekent bindende overeenkomst voor de overname van Duitse colocatieprovider IPX

Privacysoftwaregigant ExpressVPN zwaar onder vuur

Planners presteren áchter de schermen

Eerste editie Planet Robot op woensdag 30 maart 2022
Fundaments wint FY21 Global Cloud Partner of the Year award van Cohesity

Extreme Networks rond overname van Ipanema - de SD WAN-divisie van Infovista - af

Thijs Vermaat nieuwe Managing Director Experis

Vertiv introduceert het meest uitgebreide platform voor IT-beheer op de markt voor hybride en gedistribueerde netwerken en edge computing

3 op de 5 Nederlanders wil werken bij bedrijf dat diversiteit als kernwaarde heeft 

Kaspersky Smart Home Security: een nieuw product om aangesloten apparaten thuis te beschermen

Ontdek het snelste toetsenbord ter wereld – de Razer Huntsman V2

SentinelOne breidt partner ecosysteem uit met nieuwe NDR-integraties

Nieuwste platform release van ServiceNow helpt bedrijven bij de grootste uitdagingen van het hybride werken door de inzet van workflows

Sophos-onderzoek: Meer dan 2 miljoen dollar aan herstelkosten bij ransomware-aanvallen in de financiële sector

Check Point Research: zwarte markt voor valse vaccinatiecertificaten is nu volwaardige industrie

Werving stijgt weer op prioriteitenlijstje Europese bedrijven

Neobanken laten traditionele banken achter door inzet Regtech

VMware benoemt Kit Colbert tot Chief Technology Officer

Websuper Picnic haalt € 600 miljoen op om internationale groei te versnellen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 dagen
iSOC24 contact  

Logo iSOC24

  0345-506105
  info@isoc24.com
  www.isoc24.com/nl
iSOC24 sociaal  


iSOC24 tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo Fullstaq B.V.
Logo Stichting ITdonations
Logo Jortt BV
Logo NPRM NV
Logo Stylonic.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Medius
Logo VPNdiensten.nl
Logo Extreme Networks
Logo Experis
Logo Vertiv
Logo Visma | Raet
Logo Kaspersky
Logo Kaspersky
Logo Uniserver
Logo reichelt elektronik
Logo Barracuda Networks
Logo Citrix
Logo Eaton
Logo Poly
Logo Deliverect
Logo ManpowerGroup
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92062 persberichten
- 6044 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10754 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl