www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
Herken zakelijke websitebezoekersINFLUX PR#

2512 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Deel dit nu via
Datum: (41 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Red Hat sluit zich aan bij OS-Climate

Open source-leider levert technische en community-building expertise voor initiatief van financiële sector om klimaatverandering tegen te gaan

Amsterdam, 9 februari 2021 - Red Hat, Inc., leverancier van open source-oplossingen, heeft zich aangesloten bij OS-Climate (OS-C), een door de Linux Foundation gesteund open source-project dat de baanbrekende technologie en dataplatformen ontwikkelt om de gevolgen van klimaatverandering beter te integreren in wereldwijde financiële besluitvorming en risicobeheer.

Red Hat stelt technische kennis en middelen ter beschikking om OS-C te helpen een zogenoemde ‘Data Commons’ te bouwen die dient als open platform voor gegevensinvoer, -verwerking en -beheer. Leden van OS-C werken hiermee samen aan het standaardiseren en verbeteren van de nauwkeurigheid van meetgegevens rond klimaat-, milieu-, sociale en bestuurscriteria (ESG). De resulterende bibliotheek van openbare en particuliere bronnen wordt vervolgens gebruikt om bankiers, vermogensbezitters, vermogensbeheerders en regelgevers te helpen bij de beoordeling van klimaatrisico's en -kansen als onderdeel van financiële besluitvorming.

Klimaatakkoord van Parijs
OS-C is een non-profitorganisatie die zich met open-sourcetechnologie en samenwerking inzet om de financiële gemeenschap op één lijn te brengen bij het aanpakken van de wereldwijde klimaatverandering en tegelijkertijd te blijven innoveren en concurreren op de wereldwijde kapitaalmarkten. Deze aanpak is een cruciaal onderdeel voor het dichten van het gat van 1,2 biljoen dollar per jaar aan investeringen die nodig zijn om de doelstellingen van het Klimaatakkoord van Parijs te halen. Andere leden van OS-C zijn Allianz, Amazon, BNP Paribas, Goldman Sachs, KPMG, Microsoft, de Net Zero Asset Owner Alliance en nog veel toonaangevende bedrijven. Het ledenaantal is verdrievoudigd sinds de lancering van de gemeenschap in september 2020.

Open Container Initiative (OCI)
Red Hat heeft een schat aan ervaring en expertise in het opbouwen van open source-community’s voor andere Linux Foundation-projecten. Zo is het stichtend lid van de Cloud Native Computing Foundation (CNCF), het Open Container Initiative (OCI) en nog veel meer. Naast het actief bijdragen van code aan deze initiatieven, biedt Red Hat ook inzicht in hoe je samenwerking aanmoedigt tussen normaal gesproken concurrerende organisaties.

Het door Red Hat toepaste en door OS-C gekozen open source-model is bedoeld om een complex, gelaagd ecosysteem voor OS-C-leden te creëren en biedt een open dataplatform dat door individuele organisaties voor hun eigen specifieke gebruik wordt geadopteerd. Dit creëert een uniforme gegevens-pool die voldoet aan een verscheidenheid van regelgevende vereisten. Dit helpt mondiale financiële instellingen betere, diepere inzichten te krijgen om de risico's en kansen van klimaatverandering te evalueren als een kernonderdeel van hun financierings-, bank- en investeringsstrategieën.

OS-Climate Data Commons
Om financiële stromen te kunnen afstemmen op de fysieke en economische marktgevolgen van klimaatverandering, hebben financiële instellingen en banken een duidelijker beeld nodig van de groeiende gegevensstroom. Om in deze behoefte te voorzien, bouwt OS-C aan de OS-Climate Data Commons, een open platform dat een verscheidenheid aan gestructureerde en ongestructureerde gegevens, van SEC-dossiers en bedrijfs-pdf's tot wetenschappelijk en marktonderzoek, samenbrengt in één enkele vertrouwde gegevensbibliotheek. Het doel van OS-C is om zoveel mogelijk gegevens van hoge kwaliteit voor het publiek beschikbaar te maken. Daarnaast worden er links naar openbare en commerciële gegevens gemaakt en kunnen de gegevens ook in open source analytische tools gebruikt worden.

Het werk van Red Hat rond het Data Commons-initiatief is bedoeld om een draagbaar, enterprise dataplatform te creëren dat leden ondersteunt bij het beheren van complexe datainvoer- en verwerkingsstromen met behulp van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van machine learning. Hiermee kunnen openbare en bedrijfseigen gegevensbronnen samengebracht en gezuiverd worden, waarbij de nalevingseisen rond openbaarmakingen op grond van regelgeving worden ondersteund. Het platform is ook bedoeld om open, interoperabele tooling te bieden die organisaties kunnen gebruiken naast hun eigen workflows en interne processen.

Als onderdeel van zijn lidmaatschap zet Red Hat een team van acht solutions architects, data engineers en software engineers in voor het project, die zich richten op het creëren van OS-Climate Data Commons. Het bedrijf ondersteunt ook met community management om OS-C te helpen de juiste infrastructuur en samenwerkingsprocessen op te zetten om zijn groeiende ledenbestand effectief bij het initiatief te betrekken.

Quotes

Chris Wright, senior vice president en CTO, Red Hat
"Het ontwikkelen van een gemeenschappelijke manier om de impact van een organisatie op het klimaat te begrijpen en te modelleren is een uitdaging die zich het beste leent voor grootschalige industriële samenwerking. Door onze technische en community-expertise bij te dragen aan OS-Climate, kunnen we helpen open, collaboratieve standaarden tot stand te brengen om een van de meest kritieke problemen ter wereld aan te pakken."

Truman Semans, uitvoerend directeur, OS-Climate
"Het opbouwen van een open source-gemeenschap om een grote uitdaging als klimaatverandering aan te pakken, vereist meer dan alleen code; het vereist een holistische aanpak die begint bij de basis. Red Hat is een bewezen leider in open source, zowel technologisch als cultureel, en we zijn blij dat we op hun enorme ervaring kunnen leunen om ons te helpen een echt collaboratief en impactvol ecosysteem rond OS-Climate en de OS-Climate Data Commons op te zetten."

Rim Tehraoui, chief data officer, BNP Paribas Groep
"Het hebben van één wereldwijd ecosysteem waar investeerders, bedrijven, beleidsmakers en andere actoren kunnen samenwerken met dezelfde gegevens en analysetools creëert mogelijkheden om de broodnodige convergentie binnen de sector en versnelling van klimaatgerelateerde analyses te stimuleren. Het is zeer bemoedigend dat een speler als Red Hat zijn rijke ervaring in open source technologie inbrengt om ons te helpen een volledig open platform voor klimaatgegevens te bouwen."

Aanvullende informatie
###

Volg Red Hat
Over Red Hat, Inc.
Red Hat is een toonaangevende leverancier van opensourcesoftwareoplossingen voor bedrijven. Het gebruikt een community-gedreven benadering om betrouwbare en hoogwaardige Linux-, hybride cloud-, container- en Kubernetes-technologieën te leveren. Red Hat helpt klanten nieuwe en bestaande IT-toepassingen te integreren, cloud-native applicaties te ontwikkelen, te standaardiseren op hun toonaangevende besturingssysteem en complexe omgevingen te automatiseren, beveiligen en beheren. De bekroonde support-, training- en consultingdiensten maken van Red Hat een vertrouwde adviseur van de Fortune 500. Als een strategische partner voor cloudleveranciers, systeemintegrators, applicatie-leveranciers, klanten en opensourcecommunity's, helpt Red Hat organisaties zich voor te bereiden op de digitale toekomst.

Forward-Looking Statements
Certain statements contained in this press release may constitute "forward-looking statements" within the meaning of the Private Securities Litigation Reform Act of 1995. Forward-looking statements provide current expectations of future events based on certain assumptions and include any statement that does not directly relate to any historical or current fact. Actual results may differ materially from those indicated by such forward-looking statements. The forward-looking statements included in this press release represent the Company's views as of the date of this press release and these views could change. However, while the Company or its parent International Business Machines Corporation (NYSE:IBM) may elect to update these forward-looking statements at some point in the future, the Company specifically disclaims any obligation to do so. These forward-looking statements should not be relied upon as representing the Company's views as of any date subsequent to the date of this press release.

###

Red Hat and the Red Hat logo are trademarks or registered trademarks of Red Hat, Inc. or its subsidiaries in the U.S. and other countries.
Laatste van Red Hat  
Red Hat OpenStack Platform 16.2 verbetert ondersteuning hybrid cloud- en edge-omgevingen

VodafoneZiggo zet Red Hat in voor 5G en innovatie in IT-applicaties

Red Hat Ansible Automation Platform 2 bevordert cloud-native automatisering
Cyber Inc. en NewChannel bundelen de krachten in security awareness

CEO Henny Hilgerdenaar vertrekt bij ICT-dienstverlener Ctac

Conscia neemt VMware-specialist RedLogic op in de Conscia Groep

Unit4 organiseert tweede editie van het Experience 4U-evenement

Workday: al bijna 1000 klanten live met Skills Cloud

Multifactor authenticatie belangrijk: bijna helft meer gebruikers getroffen door wachtwoordstelers in het afgelopen halfjaar

Arrow Electronics uitgeroepen tot EMEA-distributeur van het jaar bij NetApp EMEA & LATAM Partner Awards 2021

Northwave ontvangt CCV-keurmerk pentesten

Twee op de drie consumenten houdt rekening met milieu bij online bestelling

Onderzoek door Vertiv definieert standaardmodellen voor de implementatie van edge computing-omgevingen

Triple Double, Markteffect en Abovo Maxlead slaan handen ineen

De EIT Community Booster ondersteunt impactvolle bedrijven in het kader van het New European Bauhaus

Onderzoek: B2B-webshops laten klanten nog te vaak in de steek

GO Sharing breidt aanbod uit met elektrische deelfietsen

Tanium breidt partnership uit met Exclusive Networks in EMEA

Veiligheidscentrum Spinel zet hittemonitor ARMOR in tijdens brandweeroefeningen

TIE Kinetix presenteert de Herfstrelease 2021 van het FLOW-platform

Extra voorbereiding webwinkels en vervoerders voor de feestdagenperiode
Kaspersky zet in op hogere transparantie en stelt lijst met softwarecomponenten beschikbaar voor klanten en partners

Filantroop Fred Matser spreekt over vrouwelijk leiderschap bij Powerful Business Women’s Club
Geplaatst:
Verstreken tijd: 41 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Red Hat contact  

Logo Red Hat

  +31 20 5651200
  www.redhat.com
Red Hat sociaal  


Red Hat tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo ValidSign
Logo Fullstaq B.V.
Logo Open Line
Logo Techni Team
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Stichting ITdonations
Logo BarTrack
Logo Escrow4all B.V.
Logo Bryte Blue
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Transfer Solutions
Logo NPRM NV
Logo Trueson
Logo HubStar
Logo Yenlo
Logo True (Broad Horizon)
Logo Techone B.V.
Logo Kannegieter
Logo Medius
Logo BarTrack
Logo Facilitor
Logo Trueson
Logo iQibt B.V.
Logo E-mergo
Logo Trueson
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Unit4
Logo Workday
Logo Kaspersky
Logo Arrow Electronics
Logo Descartes
Logo Vertiv
Logo Kaspersky
Logo Powerful Business Women’s Club
Logo Citrix
Logo Cloud Technology Solutions NL
Logo Boomi
Logo Citrix
Logo Friends for Brands
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92367 persberichten
- 6073 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10925 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
Herken zakelijke websitebezoekersINFLUX PR#