www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
#Herken zakelijke websitebezoekersINFLUX PR

2514 volgers @ICTberichten
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.Herken zakelijke websitebezoekers
Deel dit nu via
Datum: (67 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Ivanti neemt RiskSense over om Patch Management-markt te versterken

RiskSense voegt risicogebaseerde prioritering van kwetsbaarheden en herstelmogelijkheden toe aan Ivanti Neurons for Patch Intelligence en helpt organisaties bij bestrijden van cyberdreigingen en ransomware-aanvallen

Den Bosch, 10 augustus 2021 Ivanti, het automatiseringsplatform dat IT-assets van cloud tot edge detecteert, beheert, beveiligt en onderhoudt, kondigt de overname aan van RiskSense. Het bedrijf is een pionier op het gebied van risk-based vulnerability-management en -prioritering. Met de overname zet Ivanti een volgende stap in de markt voor patch management. Dankzij de samenwerking verkleinen organisaties het risicogebied, geven ze prioriteit aan het verhelpen van kwetsbaarheden en verminderen ze de blootstelling aan cyberbedreigingen en ransomware-aanvallen aanzienlijk door een proactieve, risicogebaseerde benadering van patchbeheer. Klanten van Ivanti Neurons for Patch Intelligence beschikken vanaf vandaag al over een aantal sterke risicogebaseerde mogelijkheden om kwetsbaarheden te prioriteren en te verhelpen. De voorwaarden van de overnametransactie zijn niet bekendgemaakt.

"In de afgelopen twee jaar werden cyberaanvallen zoals ransomware steeds heviger, van het veroorzaken van overlast naar het echt ontwrichten van de samenleving," aldus Srinivas Mukkamala, CEO van RiskSense. "Ongepatchte kwetsbaarheden blijven een van de meest voorkomende infiltratiepunten binnen de ecosystemen van organisaties. We zijn toegewijd aan de wereldwijde strijd tegen ransomware en geloven dat de combinatie van risico gebaseerde prioritering van kwetsbaarheden en geautomatiseerde patch-intelligentie organisaties helpen om hun blootstelling te verminderen en een grote impact te hebben in de wereldwijde cyberspace. Samen helpen RiskSense en Ivanti organisaties bij het verhogen van operationele efficiëntie om zich beter te verdedigen tegen de volgende golf van geavanceerde cyberdreigingen, zoals ransomware-aanvallen."

De oplossingen die voortkomen uit de samenwerking verkorten naar verwachting de gemiddelde tijd om cyberdreigingen te detecteren, te ontdekken, te verhelpen en erop te reageren. Daarbij gaat het met name om kritieke kwetsbaarheden die gekoppeld zijn aan of geassocieerd worden met ransomware. Samen voorzien Ivanti en RiskSense beveiligings- en IT-teams binnen organisaties van context en adaptieve informatie over de blootstelling aan kwetsbaarheden die actief worden uitgebuit. Hierbij wordt gekeken of deze kwetsbaarheden gekoppeld zijn aan ransomware en om vervolgens deze bedreigingen snel te verhelpen. Dit verbetert de efficiëntie en effectiviteit van beveiligings- en IT-operations-teams bij het bestrijden van kwetsbaarheden die door cybertegenstanders als wapen worden ingezet.

Ivanti heeft recent de RiskSense Vulnerability Intelligence en Vulnerability Risk Rating geïntegreerd in Ivanti Neurons for Patch Intelligence. Deze prioriteren en kwantificeren risico's op basis van factoren zoals dreigingsinformatie, in-the-wild exploit trends en validatie door beveiligingsanalisten. Deze functie wordt standaard geleverd bij iedere klant van Ivanti Neurons for Patch Intelligence. Deze combinatie vindt plaats op een belangrijk moment aangezien het Amerikaanse Witte Huis onlangs een memo heeft vrijgegeven waarin organisaties worden aangemoedigd een risicogebaseerde assessmentstrategie te gebruiken om patchmanagement te verbeteren en cybersecurity te versterken tegen ransomware-aanvallen. Bovendien heeft Gartner risk-based vulnerability management als een van de belangrijkste beveiligingsprojecten aangemerkt. Volgens het onderzoeksbureau moeten beveiligings- en risicopreventiespecialisten zich in 2021 richten op het creëren van bedrijfswaarde en het verlagen van risico's.

"Ivanti is al vele jaren toonaangevend op het gebied van patchmanagement, maar de overname van RiskSense tilt onze mogelijkheden naar een nog hoger niveau," aldus Jim Schaper, Chairman en CEO bij Ivanti. "Deze samenwerking zorgt dat wij onze klanten kunnen voorzien van een holistisch beeld van de verschillende kwetsbaarheden en de mate van blootstelling. We stellen ze vervolgens in staat om snel actie te ondernemen via Ivanti Neurons for Patch Intelligence. Klanten verkleinen hierdoor het risicogebied op inbreuken aanzienlijk door informatie over kwetsbaarheden en de daaruit voortvloeiende prioritering van herstel op basis van trending exploits en ransomware-aanvallen."

"De combinatie van risicogebaseerde prioritering van kwetsbaarheden en geautomatiseerde patch intelligentie is belangrijk in deze de markt,” vervolgt Mukkamala. "Ivanti en RiskSense brengen twee krachtige datasets samen. RiskSense heeft de sterkste gegevens over kwetsbaarheden en exploits. Daaronder valt de mogelijkheid om ze terug te koppelen naar ransomware-families die evolueren als ransomware-as-a-service, samen met natiestaten die geassocieerd worden met APT-groepen. En Ivanti heeft de meest robuuste data over patches. In samenwerking stellen Ivanti en RiskSense klanten in staat om de juiste actie te ondernemen, op het juiste moment, om zich effectief te kunnen verdedigen tegen ransomware. En dat is vandaag de dag de grootste beveiligingsbedreiging."

"Patchen zonder threat-context is niet effectief. Toch proberen veel IT- en beveiligingsteams elke kwetsbaarheid te patchen," stelt Fortune 500 Chief Information Security Officer Michael Montoya. "De combinatie van Ivanti en RiskSense gaat waarde creëren voor organisaties door hen in staat te stellen geprioriteerde kwetsbaarheden te identificeren en het oplossen ervan te versnellen."

Ivanti is een private onderneming die gesteund wordt door de investeerders Clearlake Capital Group, L.P., Charlesbank Capital Partners en TA Associates. BMO Capital Markets trad op als exclusief financieel adviseur van Ivanti bij deze transactie. Sidley Austin LLP trad op als adviseur van Ivanti.

###

Over Ivanti
Ivanti maakt de Everywhere Workplace mogelijk. In de Everywhere Workplace gebruiken werknemers ontelbare apparaten om toegang te krijgen tot IT-applicaties en data over verschillende netwerken om productief te blijven terwijl ze overal vandaan werken. Het Ivanti Neurons automatiseringsplatform verbindt de toonaangevende unified endpoint management, zero trust security en enterprise service management oplossingen van het bedrijf en biedt zo een uniform IT-platform dat apparaten in staat stelt zichzelf te herstellen en te beveiligen en gebruikers in staat stelt tot zelfbediening. Meer dan 40.000 klanten, waaronder 78 van de Fortune 100, hebben Ivanti gekozen voor het detecteren, beheren, beveiligen en onderhouden van hun IT assets van cloud tot edge, en het leveren van uitstekende eindgebruikerservaringen voor werknemers, waar en hoe ze ook werken. Voor meer informatie, bezoek www.ivanti.nl en volg @GoIvanti.

Over RiskSense
RiskSense®, Inc. biedt vulnerability management en prioritering om cyberbeveiligingsrisico's te meten en te beheersen. Het cloudgebaseerde RiskSense-platform maakt gebruik van een basis op risico's gebaseerde scores, analyses en met technologie versnelde pentests om kritieke zwakke plekken in de beveiliging te identificeren met bijbehorende actieplannen voor herstel, waardoor de efficiëntie en effectiviteit van beveiligings- en IT-teams drastisch wordt verbeterd. Ga voor meer informatie naar www.risksense.com of volg ons op LinkedIn en Twitter.
Laatste van Ivanti  
71 procent van de IT-security professionals vindt patchen te complex en tijdrovend

Ivanti benoemt softwareveteraan Jeff Abbott als nieuwe CEO

Ivanti voor het tweede jaar op rij leider in het 2021 Gartner® Magic Quadrant™ voor IT Service Management Tools
Check Point Research schetst landschap cyberaanvallen en meldt 86 procent toename in Nederland

Hybride werken maakt een einde aan wachtwoorden

Vier SAP-partners fuseren en gaan samen verder onder bedrijfsnaam Aiden

CTS organiseert tweedaagse Google Innovation Bootcamp
ValidSign Official eSigning Partner PSV

Fullstaq geselecteerd als partner Belastingdienst voor Cloud Native & Container expertise

Boomi voor achtste jaar op rij leider in Gartner Magic Quadrant

Citrix onderzoek laat stand van zaken rond veilig remote werken zien

Friends for Brands onderdeel van Powered by Meaning Groep

Schneider Electric tekent de Green Deal Zero Emission Stadslogistiek (Green Deal ZES)

Shippeo bereikt 103% jaarlijkse groei als ’s werelds meest aanbevolen RTTV-leverancier

Acht keer goud voor Hogeschool Tio in EW Beste Studies 2021

Van Ameyde lanceert IT-platform voor snellere schade-afhandeling

Bijna de helft van de Nederlandse horeca kampt met personeelstekort

Red Hat OpenStack Platform 16.2 verbetert ondersteuning hybrid cloud- en edge-omgevingen

True stelt Marjolein Rietveld aan als COO

Dell Technologies telecom-software en -solutions versnellen 5G- en Open RAN-innovatie

Dell Technologies brengt IT met vernieuwde Edge-oplossingen tot ver buiten het datacenter

Nutanix voor het eerst genoemd als visionair in het 2021 Gartner Magic Quadrant voor Distributed Files and Objects Storage

Zscaler sluit zich aan bij de CrowdStrike CrowdXDR Alliance en kondigt nieuwe integraties aan die Zero Trust Protection uitbreiden naar interne en externe applicaties
Geplaatst:
Verstreken tijd: 67 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Ivanti contact  

Logo Ivanti

Ivanti sociaal  


Ivanti tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Fullstaq B.V.
Logo Open Line
Logo Techni Team
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Stichting ITdonations
Logo BarTrack
Logo Escrow4all B.V.
Logo Bryte Blue
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Transfer Solutions
Logo NPRM NV
Logo Trueson
Logo HubStar
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Techone B.V.
Logo Kannegieter
Logo Medius
Logo BarTrack
Logo Facilitor
Logo Trueson
Logo iQibt B.V.
Logo E-mergo
Logo Trueson
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Yenlo
Logo DNA Services B.V.
Logo Boomi
Logo Citrix
Logo Friends for Brands
Logo Schneider Electric
Logo Shippeo
Logo Hogeschool Tio
Logo OutSystems
Logo Lightspeed
Logo Red Hat
Logo True (Broad Horizon)
Logo Citrix
Logo Kaspersky
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Nuance
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92336 persberichten
- 6071 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10913 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
#Herken zakelijke websitebezoekersINFLUX PR