www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl

2513 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Deel dit nu via
Datum: (48 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Whizpr

PQR en Telindus winnen Rijksoverheid Aanbesteding voor Datacenters 2021 (ROAD2021)

Utrecht, 5 augustus 2021 – De combinatie PQR en Telindus is winnaar van de Rijksoverheid Aanbesteding voor Datacenters 2021 (ROAD2021). Voor de categorie ‘Datacenters’ hebben de ICT-dienstverleners de handen ineen geslagen en zijn ze geselecteerd als één van de vier winnaars van de ROAD2021 aanbesteding. De opdracht omvat de levering van datacenter-, netwerk-, en securitytechnologie en bijbehorende dienstverlening.

Over ROAD2021
ROAD2021 is een aanbesteding die onder verantwoordelijkheid van de categorie Datacenters van het Inkoopuitvoeringscentrum Noord (IUC-Noord) van OCW uitgevoerd wordt. De operationele eenheden die deelnemen aan deze aanbesteding zijn dienstonderdelen van het ministerie van Justitie en Veiligheid, één deelnemer van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en één deelnemer van het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport. De duur van het contract is initieel drie jaar met een optie tot verlenging van één jaar. De geraamde waarde van de nieuwe overeenkomst bedraagt 90 miljoen euro, verdeeld over vier jaar.

Duurzaamheid als belangrijk aandachtspunt
In deze aanbesteding maakt de Rijksoverheid kenbaar zowel tijdens de gunning als looptijd van de Raamovereenkomst veel aandacht te schenken aan duurzaamheid. Zo verwacht het van zijn leveranciers dat zij een bijdrage leveren aan de doelstelling van het Rijk om in 2030 klimaatneutraal te zijn. Dit betekent voor datacenters dat in 2030 alle hardware en netwerken voldoen aan de meest recente Energy Star-eisen, de meest energie-efficiënte hardware en netwerken worden ingekocht en de Data Center Infrastructure Efficiency (de verhouding tussen het energieverbruik van de ICT-apparatuur en het totale energieverbruik van het datacenter) minimaal 50% is.

Marijke Kasius, CEO PQR: “PQR hecht veel waarde aan duurzaamheid en we zijn trots dat we aan de duurzaamheidseisen van de ROAD2021 aanbesteding voldoen. In onze dienstverlening en bedrijfsvoering zoeken we voortdurend naar manieren om onze impact op het milieu en onze CO2-uitstoot te reduceren. We zijn verheugd dat we wederom geselecteerd zijn om als leverancier voor de ROAD2021-klanten op te treden. We gaan er alles aan doen om de kwaliteit van de dienstverlening zoals we deze in de voorgaande ROAD-contracten hebben verleend, te blijven leveren, en zijn ervan overtuigd dit de komende jaren in goede samenwerking met Telindus te kunnen doen.”

“Bij Telindus vinden we het erg belangrijk dat onze diensten bijdragen aan een duurzame toekomst. Hierbij staat voorop dat we samen met onze klanten werken aan een veilige digitale dienstverlening en we streven er naar om één van de meest duurzame ICT-dienstverleners in Nederland te zijn. Eerder hebben we als Telindus mogen samenwerken met de deelnemers aan ROAD2017, de voorganger van ROAD2021. Dat we wederom zijn uitgekozen om samen te werken met de Rijksoverheid, laat zien dat onze oplossingen aan de behoeften hebben voldaan. Ik kijk er dan ook naar uit om de relatie met de deelnemers voort te zetten. Door samen te werken met PQR voldoen we aan de allerhoogste kennis en kwaliteitseisen die de overheid heeft gesteld voor deze aanbesteding. Ik ben dan ook trots dat we onze bijdrage aan de beveiliging en verduurzaming van de overheid, en daarmee de samenleving, voor ROAD2021 mogen leveren”, aldus Joris Leupen, CEO bij Telindus.Over PQR
Als cloud integrator adviseert, levert én beheert PQR hybride cloud-omgevingen voor een groot aantal klanten in heel Nederland. Dankzij het SpaceHub platform en jarenlange kennis op het gebied van veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van werkplekken, data en applicaties, inclusief bijbehorende managed services, transformeert PQR infrastructuren tot stabiele en dynamische werkomgevingen. PQR heeft diepgaande kennis van de verticale markten zorg, educatie, overheid en financieel zakelijke dienstverlening.

Bij PQR draaien diensten niet om IT, maar om oplossingen en de mensen die we daarmee helpen. Rust is wat wij maken en daarin willen wij de beste zijn in Nederland, zodat onze klanten kunnen werken en groeien. De IT-professionals van PQR streven elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service voor hun klanten én hun eindgebruikers.Kijk voor meer informatie opwww.pqr.com.

Over Telindus
Telindus is dé partner van de flexibele organisatie van de toekomst. In een tijd waarin organisaties zoeken naar zekerheid en stabiliteit legt Telindus met de juiste IT-infrastructuur hiervoor het fundament. Met dit fundament verwijder je als organisatie de obstakels die wendbaarheid en innovatie in de weg staan. Zo is het mogelijk invulling te geven aan de doelstellingen en ambities van jouw organisatie, als het gaat om people, process, planet en technology. Telindus bouwt de optimale IT-infrastructuur op uit drie componenten: networking, cloud en datacenter, en cybersecurity. Een toekomstbestendig netwerk groeit mee met de ambities van de organisatie. Optimale integratie van je IT-landschap met de cloud ondersteunt de business van morgen. En met security leg je de basis voor een succesvolle bedrijfsvoering, zonder concessies te doen aan de user experience. Dit zijn de drie pijlers onder de organisatie van de toekomst.

Telindus is in ruim 30 jaar uitgegroeid tot een expert in de IT-infrastructuur en dat heeft geresulteerd in een aansprekend track record in de industrie, zakelijke en financiële dienstverlening, de zorg, overheid en in het onderwijs. De unieke, integrale benadering van networking, cloud en security van Telindus maakt het mogelijk dat organisaties excelleren en accelereren, ook nu de uitdagingen groot zijn. Telindus kan daarbij terugvallen op een breed netwerk van strategische partners die geavanceerde oplossingen bieden. Telindus is onderdeel van Proximus.

Voor meer informatie bezoek www.telindus.nlof volg Telindus via Twitter en LinkedIn.PQR
Afdeling Marketing
Tel: 030 - 6629729
E-mail: marketing@pqr.nl

Telindus
Afdeling Marketing
Tel: 030 – 2477711
E-mail: marketing@telindus.nl

PR Telindus / MarCommit
Mariëlle van Schaik
Tel: 035 - 5822730
E-mail: Telindus@marcommit.nl

Whizpr
Linda van Essen / Paul Maris
E-mail: pqr@whizpr.nl
Laatste van PQR  
PQR en Telindus winnen Rijksoverheid Aanbesteding voor Datacenters 2021 (ROAD2021)

Ministerie van Defensie gunt infrastructuur-aanbesteding aan PQR

PQR introduceert nieuwe dienst ‘Workspace Security as a Service’
Colruyt Group optimaliseert bedrijfsvoering en klantervaring met nieuwe in de cloud beheerde netwerkoplossing van Extreme Networks

DNA Services groeit door met clouddiensten op infrastructuur Uniserver

Gratis, krachtig en privacyvriendelijk alternatief voor Google Analytics nu beschikbaar voor iedereen

Schneider Electric introduceert de nieuwe generatie TeSys Deca motorstarters

Schneider Electric breidt portfolio uit met Easy Micro Data Centers

BT gaat sneller klimaatneutraal en lanceert nieuwe klimaatcampagne

Relatie tussen security, IT en development moet beter voor meer innovatie en betere klantervaringen

Prinsjesdag 2021: de belangrijkste veranderingen voor HR- en salarisprofessionals

Nutanix Cloud Platform levert verbeterde dataservices voor ongestructureerde en gestructureerde data

Siemens en Zscaler werken samen aan geïntegreerde Zero Trust-beveiligingsoplossingen voor OT/IT

Nutanix Cloud Platform doorbreekt silo's in hybride multicloud-operations
DDA verwelkomt Maunt als partner

Startup Last Mile eMobility verbindt mobiliteitsinnovaties met bestaand automotive dealernetwerk

VELUX Groep en Schneider Electric verlengen partnerschap om levenslange CO2-neutraal belofte te versnellen

Scholieren innoveren om de wereld te redden in de vierde Raspberry Pi-competitie

Ivanti voor het tweede jaar op rij leider in het 2021 Gartner® Magic Quadrant™ voor IT Service Management Tools

Thinkwise organiseert eerste Low-Code Summit

Kaspersky benoemt nieuwe Managing Director voor Noord-Europa om regionale propositie en partnerships te versterken

Infor lanceert interoperabiliteitsoplossing voor de gezondheidszorg

Vertiv treedt toe tot de Sustainable Digital Infrastructure Alliance om bij te dragen aan een klimaatneutrale digitale economie
Geplaatst:
Verstreken tijd: 48 dagen
PQR contact  

Logo PQR

  030 662 9729
  www.pqr.com
PQR sociaal  


PQR tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Huisabc.nl
Logo Prof-IT4all
Logo Drimpy
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo Fullstaq B.V.
Logo Stichting ITdonations
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo VPNdiensten.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Piwik PRO
Logo Schneider Electric
Logo Schneider Electric
Logo Last Mile eMobility
Logo Schneider Electric
Logo PA Consulting
Logo Ivanti
Logo Thinkwise
Logo Kaspersky
Logo Infor
Logo Vertiv
Logo Kaspersky
Logo Lubbers De Jong
Logo Schoevers
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92096 persberichten
- 6046 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10780 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl