www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers

2513 volgers @ICTberichten
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.Herken zakelijke websitebezoekers
Deel dit nu via
Datum: (49 dagen geleden)
Bedrijf:

Sophos neemt Refactr over om het Managed Threat Response (MTR) en Extended Detection and Response (XDR) aanbod te optimaliseren met Security Orchestration Automation and Response (SOAR) mogelijkheden

Deze overeenkomst zorgt voor de verdere automatisering van Sophos' Adaptive Cybersecurity Platform, dat de basis vormt voor alle productoplossingen, diensten, Threat Intelligence en Data Lake van Sophos

Oosterhout, 4 augustus 2021 - Sophos, een wereldwijde leider in next-generation cybersecurity, kondigt vandaag de overname van Refactr aan, een bedrijf dat een multifunctioneel DevSecOps-automatiseringsplatform heeft ontwikkeld en het op de markt heeft gebracht om de kloof tussen DevOps en cybersecurity te overbruggen. Refactr, met hoofdkantoor in Bellevue (Washington), werd in 2017 opgericht en was voor de overname van Sophos nog in privéhanden.

DevOps- en beveiligingsteams stappen steeds vaker over op ‘IT-as-Code’-benaderingen voor het beheer van hun omgevingen. Dankzij de automatiseringsmogelijkheden die Refactrbiedt voor deze processen zijn deze teams in staat om benadering beter te schalen.Met het platform van Refactr kunnen DevOps-teams bijvoorbeeld bestaande doorlopende integratie-, oplevering- en uitrol-workflows (CI/CD) uitbreiden, en kunnen cybersecurity-teams gebruikmaken van de visuele drag-and-drop-mogelijkheden van het platform. Refactr heeft toonaangevende klanten in zowel de privé als de openbare sector, waaronder het Amerikaanse Center for Internet Security en Platform One van de Amerikaanse luchtmacht.

Sophos optimaliseert het DevSecOps automatiseringsplatform van Refactr om de Security Orchestration Automation and Response (SOAR) mogelijkheden toe te voegen aan de eigen Managed Threat Response (MTR) en Extended Detection and Response (XDR) oplossingen. De SOAR-mogelijkheden zullen ook helpen bij het automatiseren van het Sophos Adaptive Cybersecurity Ecosystem, dat de basis vormt voor alle productoplossingen, diensten, threat intelligence en data lake van Sophos.

Volgens Gartner is “de markt voor beveiligingstechnologie in het algemeen overbelast, met druk op budgetten, personeelstekorten en te veel zogenaamde ‘puntoplossingen’. Klanten vermelden vaak als problemen de overload aan events of alerts, de complexiteit en de duplicatie van tools. In het algemeen belooft automatisering veel van deze problemen op te lossen en in cybersecurity is SOAR het primaire vehikel voor deze functionaliteit." Gartner merkt verder op dat "voorgestelde use cases voor SOAR alles omvattend zijn - van de automatisering van routinematige SOC-taken tot de vereenvoudiging van niche en complexe workflows. Met de juiste voorbereiding, de inzet van de juiste vaardigheden en middelen, en een zorgvuldige gebruiksgerichte planning, kan SOAR de beloften waarmaken om een event overload te verminderen, de detectienauwkeurigheid te verhogen, de schaalbaarheid van het team te garanderen, dreigingen sneller te detecteren en over het algemeen betere security te bieden."

Sophos' Active Adversary Playbook 2021 heeft duidelijke correlaties vastgesteld tussende top vijf tools die door zowel criminelen als door IT-beheerders en security-professionals gebruikt worden voor hun dagelijkse taken. Het rapport onthulde daarnaast dat 37 aanvalsgroepen onderling meer dan 400 verschillende tools gebruikten. De gemiddelde duur dat aanvallers in het bedrijfsnetwerk zaten voordat ze werden gedetecteerd was 11 dagen. Hierdoor hadden aanvallers tot 264 uur de tijd voor hun kwaadaardige activiteiten, van laterale verplaatsingen, verkenning, credential dumping, data exfiltratie, en nog veel meer.Een snelle detectie en reactie kan helpen om deze cijfers te verlagen en de beveiliging tegen aanvallers, die voortdurend op zoek zijn naar nieuwe manieren om de organisatie binnen te dringen, te verbeteren.

"De SOAR-oplossingen van de eerste generatie hebben onze industrie op belangrijke manieren vooruitgeholpen. Nu zijn we echter getuige van een evolutie waarbij steeds meer bedrijven softwarebedrijven worden. Onze beveiligingsoplossingen moeten parallel hieraan evolueren. Zoals we hebben gezien bij recente incidenten in desupply chain,richten aanvallers zich steeds vaker op het proces van de softwareontwikkeling-fase. Security-teams moeten de mogelijkheid hebben om sneller richting aanvallers op te schuiven. De industrie heeft SOAR nodig hun oplossingen te ontwikkelen tot meer capabele en algemeen toepasbare DevSecOps-oplossingen. Door de overname van Refactrkan Sophos het voortouw nemen.", zegt Joe Levy, Chief Technology Officer van Sophos. "Met Refactr zal Sophos de integratie van dergelijke geavanceerde SOAR-mogelijkheden in ons Adaptive Cybersecurity Ecosystem, de basis voor ons XDR-product en onze MTR-service, versnellen. We zullen onze klanten en partners een volledig portfolio van geautomatiseerde playbooks bieden, van drag-and-drop tot volledig programmeren, samen met een reeks integraties met oplossingen van derden via ons technologische allianties programma om te werken in de gevarieerde IT-omgevingen van vandaag."

Sophos zal het Refactr-platform blijven ontwikkelen en aanbieden aan de bestaande en groeiende basis van partners en organisaties die op maat gemaakte IT- en beveiligingsautomatiseringen willen bouwen voor zichzelf en voor hun klanten. De Community Edition van Refactr zal ook beschikbaar blijven.

"We hebben het Refactr-platform gecreëerd zodat elke organisatie efficiënt DevSecOps kan leveren door middel van een holistische security-first automatisering. Ons platform is speciaal gebouwd om multifunctioneel, interoperabel en eenvoudig te gebruiken. Cybersecurity-teams kunnen nu samenwerken met DevOps om op een eenvoudige manier complexe IT-automatisering en security-integraties te bouwen via DevSecOps pipelines," zegt Michael Fraser, CEO en medeoprichter van Refactr. "Onze missie is om DevSecOps in staat te stellen de moderne benadering van automatisering te worden, waarbij cybersecurity use cases zoals SOAR, XDR, compliance, cloud security en Identity and Access Management (IAM) bouwstenen worden voor DevSecOps-oplossingen. We zien nu al succesvolle implementaties van onze opkomende technologie bij organisaties zoals het Center for Internet Security en de Amerikaanse luchtmacht. We zijn trots op wat we bij Refactr hebben bereikt, en enthousiast voor het volgende deel van onze trip met Sophos om een veiligere wereld te helpen creëren door middel van DevSecOps."

Het volledige team van ontwikkelaars en engineers van Refactr heeft zich bij Sophos gevoegd. Naast het aanbieden van het Refactr-platform is Sophos van plan om begin 2022 te starten met het aanbieden van SOAR-opties.Over Refactr
Refactr is een DevSecOps startup opgericht in 2017 door veteranen van de Amerikaanse luchtmacht en experts in cloud en cybersecurity. Refactr ontwikkelde een radicaal eenvoudig DevSecOps automatiseringsplatform om de kloof tussen DevOps en Cybersecurity te overbruggen. Het platform van Refactr is een orchestration layer die bovenop bestaande DevOps- en cyberbeveiligingstechnologieën zit. Cybersecurity-teams kunnen gebruikmaken van de visuele drag-and-drop builder, terwijl DevOps-teams kunnen aansluiten op hun bestaande CI/CD-workflows met tools die ze al het liefst gebruiken. Teams kunnen een snelle start maken met hun agile automatiseringsproces door vooraf gebouwde low-code pipelines rechtstreeks uit onze oplossingencatalogus te doorbladeren of hun pipelines nog verder aan te passen met onze uitgebreide en groeiende lijst van modules. Pipelines, tools en automatiseringscontent op veilige tijdelijke runners kunnen op de eigen infrastructuur van elke organisatie of in onze veilige, cloud-gehoste omgeving draaien. Refactr wordt gebruikt door de Amerikaanse overheid, ondernemingen, leveranciers van cyberbeveiliging en systeemintegrators om DevSecOps in hun organisatie te realiseren. Ga voor meer informatie naar https://refactr.it.

Over Sophos
Sophos is een wereldwijde leider in next-gen cyberbeveiliging en beschermt meer dan 500.000 organisaties en miljoenen consumenten in meer dan 150 landen tegen de meest geavanceerde cyberdreigingen van vandaag. Aangedreven door threat intelligence, AI en machine learning van SophosLabs en SophosAI, levert Sophos een breed portfolio van geavanceerde producten en diensten om gebruikers, netwerken en endpoints te beveiligen tegen ransomware, malware, exploits, phishing en het brede scala aan andere cyberaanvallen. Sophos biedt een enkele geïntegreerde cloudgebaseerde beheerconsole, Sophos Central – het middelpunt van een adaptief cyberbeveiligingsecosysteem met een gecentraliseerd data lake dat gebruik maakt van een uitgebreide reeks open API's die beschikbaar zijn voor klanten, partners, ontwikkelaars en andere leveranciers van cyberbeveiliging. Sophos verkoopt haar producten en diensten via resellerpartners en managed service providers (MSP's) wereldwijd. Het hoofdkantoor van Sophos is gevestigd in Oxford, VK. Meer informatie is beschikbaar op www.sophos.com.Voor meer informatie
Favorite Agency
Linda van Essen, Annerieke Kamphuis
sophos@favorite.agency
Colruyt Group optimaliseert bedrijfsvoering en klantervaring met nieuwe in de cloud beheerde netwerkoplossing van Extreme Networks

DNA Services groeit door met clouddiensten op infrastructuur Uniserver

Gratis, krachtig en privacyvriendelijk alternatief voor Google Analytics nu beschikbaar voor iedereen

Schneider Electric introduceert de nieuwe generatie TeSys Deca motorstarters

Schneider Electric breidt portfolio uit met Easy Micro Data Centers

BT gaat sneller klimaatneutraal en lanceert nieuwe klimaatcampagne

Relatie tussen security, IT en development moet beter voor meer innovatie en betere klantervaringen

Prinsjesdag 2021: de belangrijkste veranderingen voor HR- en salarisprofessionals

Nutanix Cloud Platform levert verbeterde dataservices voor ongestructureerde en gestructureerde data

Siemens en Zscaler werken samen aan geïntegreerde Zero Trust-beveiligingsoplossingen voor OT/IT

Nutanix Cloud Platform doorbreekt silo's in hybride multicloud-operations
DDA verwelkomt Maunt als partner

Startup Last Mile eMobility verbindt mobiliteitsinnovaties met bestaand automotive dealernetwerk

VELUX Groep en Schneider Electric verlengen partnerschap om levenslange CO2-neutraal belofte te versnellen

Scholieren innoveren om de wereld te redden in de vierde Raspberry Pi-competitie

Ivanti voor het tweede jaar op rij leider in het 2021 Gartner® Magic Quadrant™ voor IT Service Management Tools

Thinkwise organiseert eerste Low-Code Summit

Kaspersky benoemt nieuwe Managing Director voor Noord-Europa om regionale propositie en partnerships te versterken

Infor lanceert interoperabiliteitsoplossing voor de gezondheidszorg

Vertiv treedt toe tot de Sustainable Digital Infrastructure Alliance om bij te dragen aan een klimaatneutrale digitale economie
Geplaatst:
Verstreken tijd: 49 dagen
Sophos Benelux contact  

Logo Sophos Benelux

  +31 (0) 162 480 240
  salesbenelux@sophos.com
  www.sophosbenelux.com
Sophos Benelux sociaal  


Sophos Benelux tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Huisabc.nl
Logo Prof-IT4all
Logo Drimpy
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo Fullstaq B.V.
Logo Stichting ITdonations
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo VPNdiensten.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Piwik PRO
Logo Schneider Electric
Logo Schneider Electric
Logo Last Mile eMobility
Logo Schneider Electric
Logo PA Consulting
Logo Ivanti
Logo Thinkwise
Logo Kaspersky
Logo Infor
Logo Vertiv
Logo Kaspersky
Logo Lubbers De Jong
Logo Schoevers
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92096 persberichten
- 6046 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10780 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers