ContentbureauHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu

Momentive lanceert nieuwe SurveyMonkey Enterprise App voor Zoom-meetings

SurveyMonkey Enterprise-klanten kunnen optimaal feedback verzamelen zonder tussen apps te schakelen, waardoor de meeting-ervaring wordt verbeterd

Amsterdam, 21 juli 2021 - Momentive (Nasdaq: MNTV), hét bedrijf voor agile experience management, lanceert vandaag een nieuwe SurveyMonkey Enterprise-app voor Zoom, waarmee feedback kan worden verzameld binnen Zoom-meetings en de desktop clients zonder tussen apps te wisselen. De SurveyMonkey Enterprise-app voor Zoom richt zich op het verbeteren van interactie, door cruciale inzichten direct bruikbaar te maken zodat vergaderingen effectiever worden, deelnemers betrokken blijven en de gebruikservaring van werknemers, klanten en patiënten verbetert.

Zelfs nu persoonlijk contact weer mogelijk is, is Zoom niet meer weg te denken. Uit recent Momentive-onderzoek blijkt dat 48% van de Nederlandse respondenten denkt dat ze over zes maanden ongeveer hetzelfde aantal of meer virtuele vergaderingen zullen hebben. Met de SurveyMonkey Enterprise-app voor Zoom kunnen honderden miljoenen gezamenlijke gebruikers flexibel en gemakkelijk feedback krijgen van hybride werknemers, klanten, patiënten en studenten.

De data van het onderzoek laat ook zien dat klanten feedback willen geven om organisaties te helpen een betere ervaring te bieden:
  • Maar liefst 55% van de respondenten vindt het buitengewoon of zeer nuttig om feedback van werknemers te verzamelen om vergaderingen te verbeteren in de post-corona wereld.
  • Volgens 55% van de respondenten kan de input van deelnemers vergaderingen verbeteren (dit is zelfs 65% bij grote bedrijven met meer dan 5000 werknemers), terwijl maar 59% van de werknemers zegt dat ze ooit om feedback zijn gevraagd over vergaderingen die ze regelmatig bijwonen.
  • Om vergaderingen te verbeteren, raden respondenten uit meerdere landen aan om een duidelijke agenda te gebruiken (42%) en de vergaderingen kort te houden (53%).
SurveyMonkey Enterprise-gebruikers profiteren van de agile benadering van Momentive voor het verzamelen van feedback en de snelheid en flexibiliteit van de oplossing. Hierin worden ze ondersteund door app-features zoals geavanceerde enquêtemogelijkheden, door vakkundig gemaakte templates en eenvoudig te delen data-analyses.

Enkele van de voordelen van SurveyMonkey Enterprise voor Zoom:
  • Verhoog de betrokkenheid en meerwaarde van vergaderingen: HR-teams, people managers, teamleiders en andere werknemers kunnen tijdens en na virtuele vergaderingen gemakkelijk feedback vinden, prioriteren en afhandelen.
  • Lever een geweldige ervaring: Klantgerichte teams kunnen regelmatig de behoeften en verwachtingen van hun klanten peilen, om de ervaringen van externe vergaderingen te optimaliseren.
  • Til de toekomst van videoconsulten naar een hoger niveau: Zorgaanbieders kunnen betere patiëntervaringen bieden door op elk gewenst moment tijdens een videoconsult een feedbackmechanisme toe te voegen.
"De SurveyMonkey Enterprise-app voor Zoom helpt het bedrijfsleven, onderwijs en de gezondheidszorg om feedback te verzamelen voor prettigere interactie", zegt Samantha Bufton, Executive Vice President en General Manager Surveys bij Momentive. "Naarmate virtuele communicatietools steeds meer geaccepteerd worden, wordt een flexibele feedback-oplossing cruciaal om de ervaring van Zoom-gebruikers waar dan ook te verbeteren."

"We zijn benieuwd naar de impact van de app die Momentive voor Zoom uitbrengt", zegt Ross Mayfield, Product Lead, Zoom Apps & Integration bij Zoom. "In de toekomst van hybride werken zal een krachtig feedbackelement tijdens vergaderingen de productiviteit, betrokkenheid en ervaring stimuleren."

De app is te vinden in de Zoom App Marketplace, tussen ruim 1500 andere integraties van derden die de kracht van Zooms platform versterken.Noot voor de redactie
Naast SurveyMonkey Enterprise (onderdeel van Momentive), heeft ook Zoom de lancering van Zoom Apps gedeeld. Clarity is het communicatiebureau voor zowel Zoom als Momentive. Vandaar dat u ter aanvulling op dit nieuws ook dat persberichtvan onsheeft ontvangen. Indien u graag met een van de partijen wilt spreken,brengen we u graag in contact met de betreffende woordvoerders.Over SurveyMonkey Enterprise
SurveyMonkey Enterprise van Momentive is het enige door AI aangedreven feedbackbeheerplatform dat is ontworpen voor een moeiteloze integratie met bedrijfssystemen zoals Salesforce, Tableau, Marketo, Eloqua, ServiceNow, Zendesk, Microsoft Teams en Microsoft Power BI. Het is intuïtief in het gebruik en levert snelle inzichten, zodat je niet in maanden, maar slechts in dagen ROI-resultaten genereert. Het platform berust op meer dan 20 jaar ervaring waarmee feedback snel kan worden omgezet in inzichten, om vol vertrouwen impactvolle veranderingen door te voeren in geleverde ervaringen. Bedrijven zoals Adobe, Verizon, Johnson & Johnson en Allbirds vertrouwen op de oplossing om bedrijfsbrede transformatie te stimuleren. Klik hier voor meer informatie.

Over Zoom-apps
Direct in Zoom geïntegreerde apps zorgen voor een probleemloze ervaring bij het gebruik van je favoriete apps binnen Zoom - voor, tijdens en na een vergadering. Verhoog de productiviteit van vergaderingen met apps met oplossingen voor onder meer het delen van bestanden, projectbeheer en whiteboards. Zoom Apps laten mensen beter samenwerken en bevorderen de betrokkenheid door deelnemers aan vergaderingen in realtime te laten werken en meer uit vergaderingen te halen.

Over Momentive
Momentive (voorheen SurveyMonkey) is een leider in agile experience management en levert krachtige maatwerkoplossingen die het beste van mens en technologie samenbrengen en AI herdefiniëren. De producten van Momentive, waaronder GetFeedback, SurveyMonkey en zijn oplossingen voor merk- en marktinzichten helpen besluitvormers in 345.000 organisaties wereldwijd om buitengewone ervaringen vorm te geven. Meer dan 20 miljoen actieve gebruikers vertrouwen op Momentive voor markt- en merkinzichten en werknemers-, klant- en productervaringen. De visie van het bedrijf is om de lat voor menselijke ervaringen hoger te leggen door individuen beter hoorbaar te maken. Lees meer op momentive.ai.

Voor meer persinformatie:
Clarity
Tijs Manniën
Tel: +31 (0)23 555 34 24
E-mail: momentive.benelux@clarity.pr
Laatste van Momentive (voorheen SurveyMonkey)  
Momentive lanceert nieuwe SurveyMonkey Enterprise App voor Zoom-meetings

SurveyMonkey gaat verder als Momentive

SurveyMonkey's GetFeedback verbetert de klantbeleving met nieuwe functionaliteiten
Geplaatst:
Verstreken tijd: 11 dagen
PR contact  

Logo Clarity Benelux
Momentive (voo.. contact  

Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)

Momentive (voo.. sociaal  


Momentive (voo.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl