www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (11 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Clarity Benelux

Zoom verbetert platformervaring met lancering van Zoom Apps en Zoom Events

Zoom stimuleert innovatie van videocommunicatie met nieuwe oplossingen die hybride werken verbeteren

Amsterdam, 21 juli 2021 - Zoom Video Communications, Inc. (NASDAQ: ZM) maakt vandaag bekend dat Zoom Apps en Zoom Events wereldwijd beschikbaar zijn. Zoom Apps integreert apps van derden nu naadloos in Zoom-vergaderingen en de desktop client zonder van apps te hoeven wisselen. Dit verbetert de samenwerking, productiviteit én entertainmentwaarde. Het in het voorjaar van 2021 aangekondigde Zoom Events is daarnaast vanaf vandaag algemeen beschikbaar. Dit alles-in-één-platform maakt het mogelijk om uiteenlopende interactieve virtuele evenementen op te zetten.

"Het is geweldig om onze platformvisie tot leven te zien komen met Zoom Apps en Zoom Events, nu de wereld nieuwe werkomgevingen omarmt die werknemers productiever maken", zegt Eric S. Yuan, oprichter en CEO van Zoom. "Deze innovaties verbeteren hoe we contact houden en samenwerken met onze collega's, vrienden en familieleden - én ze maken het plezieriger.”

Je favoriete apps direct op het Zoom-platform
Met Zoom Apps kunt je je productiviteit verhogen en je blijven concentreren op je werk door je favoriete apps direct te integreren in de Zoom-omgeving, zodat je niet meer tussen apps hoeft te schakelen. Hiermee breidt Zoom Apps het aanbod uit van de Zoom App Marketplace, waar al meer dan 1.500 reguliere koppelingen met derden te vinden zijn. Op dit moment van lancering zijn er ruim 50 Zoom Apps beschikbaar, voor zowel enterprises als consumenten - zoals whiteboarding, projectmanagement, notulering en videogaming. Meer apps zijn nog in ontwikkeling en zijn binnenkort beschikbaar. Een selectie van momenteel beschikbare Zoom Apps:
  • Asana: Organiseer doelgerichte vergaderingen met de mogelijkheid om van tevoren actie-items voor de meeting te maken, zodat teams altijd duidelijke stappen kunnen maken. Je kunt ook taken maken, bewerken en toewijzen, allemaal zonder je Zoom Meeting te verlaten.
  • Dot Collector: De Dot Collector-app stelt iedereen in een vergadering in staat om hun mening te delen via real-time feedback en enquêtes. Dots worden systematisch verzameld, gedeeld en bewaard zodat aanpassingen direct of na verloop van tijd kunnen worden gemaakt. De Dot Collector bevordert inclusieve samenwerking, transparantie en zinvolle relaties tussen collega's en geeft gebruikers inzichten die ze kunnen inzetten om het beste uit zichzelf te halen.
  • Dropbox Spaces: Haal meer uit je vergaderingen met de Dropbox Spaces-app. Houd iedereen voor, tijdens en na Zoom-vergaderingen op dezelfde pagina door in realtime samen te werken in één gedeelde werkruimte.
  • Heads Up!: Heads Up! is een leuk en hilarisch spel van Ellen DeGeneres. Heads Up! is het perfecte gezelschapsspel om met collega's en vrienden te spelen, en is een leuke manier om de tijd te doden met je collega's terwijl je wacht tot een meeting begint. De app is ontwikkeld voor Zoom door Ellen Digital en Playco.
  • SurveyMonkey Enterprise, van Momentive: Organiseer meer betrokken en inclusieve vergaderingen door directe feedback via enquêtes en polls rechtstreeks in Zoom te integreren. Vergaar inzichten van klanten, werknemers, patiënten en iedere andere deelnemer. Hierdoor kun je direct actie ondernemen om werknemersbetrokkenheid te vergroten, de klant- of patiëntervaring te verbeteren en vergaderingen op afstand productiever te maken.
  • Wellness That Works, van WW: Wellness that Works van WW, een leider in gewichtsverlies en wellness, helpt gebruikers meer te bewegen, beter te eten en hun mindset te veranderen met pushmeldingen om te gaan staan en rekken, samen met een vochtinname-tracker, mindset-tools en recepten. Wellness that Works versterkt WW's capaciteiten in gedragsverandering door gebruikers te helpen gezonde gewoontes op te bouwen en vol te houden, waar ze ook zijn... zelfs tijdens vergaderingen!
Verbetering van de hybride en virtuele evenementbeleving
Zoom Events werd in het voorjaar van 2021 aangekondigd en is nu algemeen beschikbaar. Dit platform geeft organisaties de mogelijkheid om geweldige hybride en virtuele ervaringen te creëren. Met Zoom Events kunnen zowel grote als kleine bedrijven naadloos evenementen beheren en hosten, zoals sales-conferences, klantevenementen, trade shows en interne evenementen. Zoom Events biedt features zoals event-hubs, speciale ruimten voor bedrijfsevenementen, personaliseerbare registratie-opties en netwerkmogelijkheden via lobby’s met chatfunctie. Zoom Events maakt ook evenement-specifieke rapportage mogelijk rond registratie, opkomst en ticketverkoop. Zoom organiseert dit jaar zijn jaarlijkse gebruikersevenementen Zoomtopia en Zoom Academy op Zoom Events.

OnZoom, de oplossing voor consumenten, helpt merken en kleine bedrijven een publiek te bereiken door (betaalde) evenementen te creëren en te hosten, zoals fitness- en kooklessen, theatervoorstellingen en meer. OnZoom blijft in bèta en is een plek waar kleine bedrijven en ondernemers evenementen kunnen hosten en publiceren in de openbare agenda van Zoom.

“Zoom Apps en Zoom Events zijn cruciaal om Zooms dienstenaanbod en bereik te verbreden”, zegt Roopam Jain, Vice President, Information and Communications Technologies bij Frost & Sullivan. “Deze oplossingen stellen gebruikers in staat om meer te bereiken met videocommunicatie en zijn een bewijs van de missie van Zoom om klanten te helpen met bedrijfsgroei, volledig op basis van haar platform - of het nu gaat om applicaties, integraties, evenementen of andere diensten.”

Meer informatie
  • Voor meer informatie over Zoom Apps, bezoek de Zoom Apps-pagina of lees het recente blog.
  • Voor meer informatie over Zoom Events, bezoek de Zoom Events page of lees het recente blog.


Noot voor de redactie
Naast Zoom delen ook een aantal bedrijven het nieuws dat hun dienst beschikbaar is in de Zoom Apps omgeving. Een van hen is het bovengenoemde SurveyMonkey Enterprise (onderdeel van Momentive). Clarity is het communicatiebureau voor zowel Zoom als Momentive. Vandaar dat u ter aanvulling op dit nieuws ook dat persberichtvan onszult ontvangen. Indien u graag met een van de partijen wilt spreken,brengen we u graag in contact met de betreffende woordvoerders.Over Zoom
Zoom is er voor jou. Wij helpen jezelf uit te drukken, contact te leggen met anderen en te bouwen aan een toekomst die alleen beperkt wordt door je eigen verbeelding. Ons naadloze communicatieplatform is het enige platform dat is ontworpen met video als basis, en sindsdien hebben wij de standaard gezet voor innovatie. Daarom zijn wij een intuïtieve, schaalbare en veilige keuze voor zowel particulieren, kleine bedrijven als grote ondernemingen. Zoom werd opgericht in 2011, is beursgenoteerd (NASDAQ:ZM) en heeft zijn hoofdkantoor in San Jose, Californië. Bezoek zoom.com en volg @zoom.

Zoom Persdesk
Tijs Manniën
+31 (0)23 555 34 24
Zoom@Clarity.pr
Laatste van Zoom  
Zoom verbetert platformervaring met lancering van Zoom Apps en Zoom Events

Zoom verbetert machinevertalingen met overname Kites GmbH

Zoom kondigt Zoom Phone Appliances aan
Geplaatst:
Verstreken tijd: 11 dagen
PR contact  

Logo Clarity Benelux
Zoom contact  

Logo Zoom

Zoom sociaal  


Zoom tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers