www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (11 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: MCS PR

Pure Storage breidt as-a-Service-aanbod uit ter ondersteuning van bedrijfsresultaten

Met FlashStack Cloud-Smart Infrastructure as-a-Service en het nieuwe Portworx Cloud Consumption-model kunnen ondernemingen moderniseren met meer keuze, efficiëntie en eenvoud

Amsterdam, 20 juli 2021 - Pure Storage breidt zijn robuuste abonnementsdiensten verder uit. Met FlashStack delivered as-a-Service kunnen klanten gebruikmaken van Pure en Cisco's AI-gebaseerde software-defined infrastructuur met flexibele gebruiksmodellen. Voor applicaties die op Kubernetes draaien, stemt Portworx Cloud Consumption de kosten af op de werkelijke gebruiksuren.

De vraag naar flexibele, pay-as-you-go consumptie is nog nooit zo groot geweest, omdat klanten hetzelfde cloud-gebruiksmodel en dezelfde cloudervaring verwachten, ongeacht of hun oplossingen en infrastructuur zich on-premise, aan de rand van het netwerk of in de cloud bevinden.

Pure as-a-Service, dat in 2018 werd gelanceerd als het eerste echte service-gebruiksmodel voor storage, heeft een ongelooflijke groei en adoptie doorgemaakt in alle sectoren en regio's. Pure biedt hiermee flexibiliteit, transparantie en eenvoud en de dienst voldoet tegelijkertijd aan de Service Level Agreements (SLA's) voor performance en capaciteit, met proactieve monitoring en niet-verstorende upgrades. Door zijn as-a-Service-aanbod (dat block-, file-, fast-file- en objectstorage over alle performancelagen en private en publieke clouds in één enkel datastorage-abonnement verenigt) verder uit te breiden, komt Pure niet alleen tegemoet aan de behoefte van klanten aan flexibiliteit, maar legt het ook de basis voor een echte hybride-cloudervaring.

“Pure’s commitment is het bieden van de gouden standaard voor as-a-Service-oplossingen in de storage-industrie. Door onze abonnementsdiensten zowel in de breedte als in de diepte te blijven uitbreiden, geven we onze klanten de flexibiliteit en transparantie om met vertrouwen op te schalen, in de wetenschap dat Pure voldoet aan de SLA's die nodig zijn voor hun business”, zegt Prakash Darji, VP en GM, Digital Experience Business Unit, Pure Storage.

FlashStack as-a-Service
FlashStack van Pure Storage en Cisco wordt geleverd als een dienst. Het is een op AI gebaseerde, software-gedefinieerde moderne data-infrastructuur die on-premises en multi-cloud landschappen integreert. FlashStack is afzonderlijk schaalbaar en wordt holistisch beheerd. Het is een full-stack oplossing voor kritieke apps die always-on is en klaar voor de toekomst. Klanten kunnen de implementatie- en beheertijd alsook de risico's verlagen met vooraf geteste en gevalideerde referentiearchitecturen voor populaire workloads. Door een modern operationeel model te bieden, helpt FlashStack klanten de vraag van bedrijven voor te blijven en applicaties en data te beschermen on premise, aan de rand van het netwerk of in de cloud.

Portworx-cloudgebruik
Portworx, de ‘gouden standaard’ in Kubernetes-storage voor de onderneming volgens GigaOm Research, stelt klanten in staat om hun moderne enterprise-apps consistent te draaien en op te schalen op elke cloud of datacenter met de performance, beveiliging en dataprotectie die ze gewend zijn. Cloud native applicaties die op Kubernetes draaien zijn zeer dynamisch. Daarom is het inschatten van het exacte aantal servers dat nodig is om applicaties op Kubernetes te draaien een behoorlijke uitdaging die leidt tot over-provisioning en hogere kosten.

Om deze uitdaging aan te pakken, introduceert Portworx flexibiliteit door het gebruik van Portworx voor klanten aan te passen aan meer of minder gebruik van hun applicaties. Voorheen kochten klanten een of meer jaarlijkse Portworx-licenties die elk op een enkele server konden worden uitgevoerd. Als ze meer licenties nodig hadden, moesten ze contact opnemen met de verkoopafdeling om extra licenties aan te schaffen. Met de nieuwe flexibele prijsstelling kopen klanten nu een aantal uren, in plaats van een licentie die gebonden is aan een enkele server. Deze uren kunnen het hele jaar door worden ingezet, afhankelijk van het aantal servers dat ze nodig hebben om te draaien, vergelijkbaar met de manier waarop prijzen voor reserved instances in de publieke cloud tot stand komen.

FlashStack as-a-Service wordt geleverd via Pure en door Cisco geautoriseerde partners en is nu beschikbaar in de VS, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland en Australië. Portworx Cloud Consumption is nu beschikbaar voor alle Portworx klanten. Meer informatie:
Over Pure Storage
Pure Storage (NYSE:PSTG) helpt moderne organisaties data om te zetten in zakelijk voordeel. Pure Storage is een van de snelst groeiende IT-bedrijven in de geschiedenis en helpt klanten data te benutten, terwijl de complexiteit en de kosten van het beheer van de onderliggende infrastructuur worden verminderd. Pure levert een moderne data-ervaring waarmee organisaties naadloos via meerdere clouds kunnen opereren met een geautomatiseerd storage-as-a-service model. Met een gecertificeerde NPS-score die wereldwijd tot de top 1% van de B2B-bedrijven behoort, heeft Pure een groeiende groep klanten die tot de meest tevreden klanten ter wereld behoren.

Pure Storage in de rapporten van analisten:
Voor meer informatie:
MCS PR, Pure Storage Persdesk, telefoon +31 (0)23 562 82 08, e-mail: purestorage@mcspr.nl.

Pure Storage, het ‘P’ logo, AIRI, Evergreen, FlashBlade, FlashStack en Pure1 zijn handelsmerken van Pure Storage, Inc. Alle andere handelsmerken en namen genoemd in dit document zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.
Laatste van Pure Storage  
Pure Storage breidt as-a-Service-aanbod uit ter ondersteuning van bedrijfsresultaten

Pure's Evergreen abonnement op innovatie bereikt nieuwe mijlpaal: meer dan 7.000 upgrades sinds 2015

Pure Storage helpt partners met het versterken van hun business
Geplaatst:
Verstreken tijd: 11 dagen
PR contact  

Logo MCS PR
Pure Storage contact  

Logo Pure Storage

  +31 (0) 20 491 9180
  info@purestorage.com
  www.purestorage.com
Pure Storage sociaal  


Pure Storage tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers