www.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers

2514 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Deel dit nu via
Datum: (69 dagen geleden)
Bedrijf:

UPS biedt advies en ondersteuning bij Europese btw-veranderingen

UPS gaat samenwerking aan met belastingadviseur PwC* om bedrijven buiten de Europese Unie te helpen bij het naleven van de nieuwe btw-vereisten op invoer in de EU.

De Europese Unie heeft nieuwe btw-regels (Belasting Toegevoegde Waarde) ingevoerd die van toepassing zijn op e-commerceverkoop buiten de EU. De wijzigingen zijn van kracht gegaan op 1 juli 2021. Het gaat om de afschaffing van de btw-vrijstelling op geïmporteerde goederen in de EU met een waarde tot 22 euro. Ook is er een speciale regeling ingevoerd voor de afstandsverkoop van geïmporteerde goederen met lage waarde vanuit landen of gebieden buiten de EU.

De Import One Stop Shop (IOSS) is een onlineportaal dat de aangifte en betaling van btw vereenvoudigt voor e-commerceverkoop van goederen met een waarde tot 150 euro die in de EU worden geïmporteerd. De IOSS verbetert de klantervaring door tijdens het moment van aankoop inzichtelijk te maken wat de extra kosten zijn die de koper direct bij de online betaling afrekent. Dat voorkomt onverwachte kosten of vertragingen bij de douaneafhandeling op het moment van levering.

In het kader van het IOSS-programma geven e-commercebedrijven een IOSS btw-identificatienummer aan de vervoerder. Die geeft het vervolgens door aan de douaneautoriteiten, waardoor de autoriteiten geen btw kunnen aanrekenen bij de aankomst van de goederen in de EU. Bedrijven die niet in de EU of in een land zonder btw-overeenkomst voor wederzijdse bijstand gevestigd zijn, zullen een tussenpersoon moeten aanstellen om dit importprogramma te gebruiken.

UPS heeft belastingadviseur PwC geselecteerd om tegen een verlaagd tarief bemiddeling en btw-controle aan te bieden aan UPS-klanten die hiervoor in aanmerking komen. Als onderdeel van deze overeenkomst krijgen klanten hulp bij IOSS-registratie en IOSS-aangiften, maandelijkse informatie over btw-betalingen en relevante updates die hun bedrijf kunnen beïnvloeden.

"Voor ons is het essentieel dat we onze klanten in meer dan 220 landen en gebieden over de hele wereld ondersteunen en hen in staat stellen om op internationaal niveau te concurreren – en tegelijkertijd een uitstekende klantenervaring bieden", zegt Stuart Lund, vice-president international package customs brokerage bij UPS. "We moedigen bedrijven buiten de EU aan om deze dienst te gebruiken, zodat ze hun klanten die gevestigd zijn in de EU een transparante en probleemloze aankoopervaring kunnen blijven aanbieden."

UPS e-commerce klanten die buiten de EU gevestigd zijn, kunnen zich registreren voor PwC IOSS bemiddeling en btw-controle op de PwC.be website.

Om meer te weten te komen over de Europese btw-veranderingen en hoe deze bedrijven en consumenten beïnvloeden, kunt u terecht op UPS.com/nl.

*PwC Business Advisory Services BV. De uitvoering van de diensten door PwC zal onderworpen zijn aan een aanvaardingsprocedure voor de klant en aan de nodige onafhankelijke goedkeuringen en verduidelijkingen. Het woord "klant" in deze tekst verwijst naar UPS-klanten die ervoor kiezen om met PwC samen te werken en die door PwC's klantacceptatieprocedure komen.

Over UPS
UPS (NYSE: UPS) is een van 's werelds grootste pakketleveranciers met een omzet van $84.6 miljard in 2020 en biedt een breed scala aan geïntegreerde logistieke oplossingen voor klanten in meer dan 220 landen en gebieden. Met meer dan 540.000 medewerkers wereldwijd richt UPS zich dagelijks op de krachtige uitvoering van de strategie: Customer First. People Led. Innovation Driven. UPS zet zich in om zijn impact op het milieu te verminderen en de gemeenschappen die het bedrijf overal ter wereld bedient te ondersteunen. UPS zet zich daarnaast voortdurend in ter bevordering van diversiteit, gelijkheid en inclusiviteit. Vind meer informatie over het bedrijf op www.ups.com,about.ups.comen www.investors.ups.com.
Laatste van UPS  
UPS biedt advies en ondersteuning bij Europese btw-veranderingen

UPS SMART E-COMMERCE REPORT 2021: Nederlander kiest ook na pandemie voor webshops

Statement UPS over distributie Pfizer-BioNTech vaccin
Geplaatst:
Verstreken tijd: 69 dagen
UPS contact  

Logo UPS

UPS sociaal  


UPS tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo Fullstaq B.V.
Logo Stichting ITdonations
Logo Jortt BV
Logo NPRM NV
Logo Stylonic.nl
Logo VPNdiensten.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Medius
Logo Orange Cyberdefense
Logo GrassGreener Europe
Logo Workday
Logo NorthC Datacenters
Logo Extreme Networks
Logo Experis
Logo Vertiv
Logo Visma | Raet
Logo Kaspersky
Logo Kaspersky
Logo Uniserver
Logo reichelt elektronik
Logo Barracuda Networks
Logo Citrix
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92064 persberichten
- 6045 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10755 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers