Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl

2514 volgers @ICTberichten
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.Herken zakelijke websitebezoekers
Deel dit nu via
Datum: (74 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Ivanti ziet ‘Summer of Security’ als historisch moment voor IT-beveiliging

Door de ongekende toename van cyberaanvallen en de internationale roep om cybersecurity-samenwerking gaat Ivanti all-in op het beveiligen van de Everywhere Workplace

Den Bosch, 8 juli 2021 – Ivanti, het automatiseringsplatform dat IT assets van cloud tot edge detecteert, beheert, beveiligt en onderhoudt, luidt de Summer of Security in. Hiermee bevestigt het bedrijf zijn missie om klanten te beschermen in een periode waarin bedrijven en overheidsinstellingen over de hele wereld met een sterke toename van cyberaanvallen worden geconfronteerd. Met de ‘Summer of Security' zet Ivanti volop in op het beveiligen van de Everywhere Workplace.

Het initiatief van Ivanti volgt op een Executive Order van de Amerikaanse President Biden om cybersecurity in het land te verbeteren. Hierin roept hij op tot betere samenwerking en informatie-uitwisseling tussen de federale overheid en de private sector, en vraagt bovendien om "gedurfde veranderingen en significante investeringen om de vitale organisaties, die de Amerikaanse manier van leven ondersteunen, te beschermen. Aansluitend hierop wil Ivanti samenwerking rond beveiliging bevorderen en de lat voor cybersecurity verhogen, omdat cybercriminelen steeds geraffineerder worden.

De recente aanstelling van Daniel Spicer als nieuwe vice president of security maakt hier onderdeel van uit. Hij zal de algehele cybersecurity-infrastructuur van het bedrijf verbeteren door in samenwerking met de engineering-teams de oplossingen van Ivanti van nog sterkere beveiliging te voorzien. Ook gaat hij toekomstige acquisities beoordelen op security en marktdifferentiatie, en Ivanti's netwerkbeveiliging versterken om de eigen systemen en data beter te beschermen.

Ivanti Neurons
Op de langere termijn is Ivanti van plan om zijn personeelsbestand uit te breiden om een groter en geavanceerder productsecurity-team samen te stellen. Verder zal Ivanti blijven kijken naar mogelijke overnames om de bestaande beveiligingscapaciteiten versterken, en samenwerken met andere security-leveranciers om het bereik van het Ivanti Neurons platform te vergroten. Ook zal het bedrijf veel nieuwe producten en mogelijkheden introduceren waarmee organisaties hun digitale bedrijfsmiddelen beter kunnen beveiligen in de Everywhere Workplace. Ivanti zal ook blijven samenwerken met marktleiders, zowel binnen de overheid als de private sector, in een poging om nieuwe markstandaarden voor cybersecurity te creëren.

"Cybercriminelen zijn een stuk slimmer en creatiever geworden, dus daar moet de security-industrie iets mee," zegt Spicer. "Organisaties en overheidsinstellingen krijgen met steeds geavanceerdere aanvallen op hun technologieën te maken. Daarom is Ivanti toegewijd om die bedreigingen zo snel mogelijk in te perken en zijn klanten hier tegen te beschermen. Dit begint met de focus op het ontwikkelen van veilige producten, voorlichting geven over best practices en organisaties helpen een sterk beveiligingsfundament te creëren op basis van zero trust security. Dit vereist ook transparantie en samenwerking."

Ransomware-aanvallen
De snelle verschuiving naar werken op afstand als gevolg van de coronapandemie heeft het cybersecurity-landschap voorgoed veranderd. In de Everywhere Workplace gebruiken werknemers verschillende devices om toegang te krijgen tot bedrijfsnetwerken, gegevens en diensten, terwijl ze vanaf verschillende locaties werken. Hoewel de productiviteit significant is gestegen, heeft deze situatie ook het potentieel aanvalsoppervlak van organisaties vergroot en een groot aantal nieuwe beveiligingsproblemen gecreëerd.

Tegelijkertijd zijn de cybercriminelen steeds geraffineerder en brutaler geworden. Zo slagen hackers er steeds vaker in het dagelijks leven te verstoren en wijdverbreide chaos te veroorzaken met ransomware-aanvallen. Uit recent onderzoek van Ivanti blijkt dat maar liefst 58 procent van de ondervraagde bedrijven het afgelopen jaar te maken heeft gehad met een ransomware aanval. Van de getroffen organisaties zei de meerderheid (53 procent) dat het tussen de één en vier weken duurde om hiervan te herstellen. Ivanti ondervroeg meer dan 1.000 enterprise IT-professionals in de VS, Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Australië, Nieuw-Zeeland en Japan.

Zero trust security
Om de toenemende bedreigingen het hoofd te bieden, vereist de Everywhere Workplace ook beveiliging buiten de bedrijfsmuren. Zero trust security helpt organisaties hun IT-omgeving beter te beveiligen door voortdurend elk bedrijfsmiddel en elke transactie te verifiëren voordat er toegang wordt verleend. Die verificatie bestaat onder andere uit sterke authenticatie van gebruikers,controlesvan devicesen microsegmentatie van netwerken.Zero trust kijkt bovendien naar de hele context van degebruikersomgeving, voordat er toegang wordt verleend.

"Zero trust is de enige beveiligingsmethodiek die bedrijven helpt zich effectief te verdedigen tegen aanvallen, en om een vertrouwde en veilige Everywhere Workplace te realiseren," zegt Dr. Chase Cunningham, voormalig marktanalist bij Forrester en bedenker van Forrester's Zero Trust eXtended Ecosystem. "Door een zero trust beveiligingsstrategie te implementeren op basis van automatiseringstechnologieën, kunnen organisaties een optimale beveiliging realiseren voor hun gebruikers, devices, apps, netwerken en gegevens."

Lees hier meer over zero trust security voor de Everywhere Workplace.

###

Over Ivanti
Ivanti maakt de Everywhere Workplace mogelijk. In de Everywhere Workplace gebruiken werknemers ontelbare apparaten om toegang te krijgen tot IT-applicaties en data over verschillende netwerken om productief te blijven terwijl ze overal vandaan werken. Het Ivanti Neurons automatiseringsplatform verbindt de toonaangevende unified endpoint management, zero trust security en enterprise service management oplossingen van het bedrijf en biedt zo een uniform IT-platform dat apparaten in staat stelt zichzelf te herstellen en te beveiligen en gebruikers in staat stelt tot zelfbediening. Meer dan 40.000 klanten, waaronder 78 van de Fortune 100, hebben Ivanti gekozen voor het detecteren, beheren, beveiligen en onderhouden van hun IT assets van cloud tot edge, en het leveren van uitstekende eindgebruikerservaringen voor werknemers, waar en hoe ze ook werken. Voor meer informatie, bezoek www.ivanti.nl en volg @GoIvanti.
Laatste van Ivanti  
Ivanti erkend als enige visionair in het 2021 Gartner® Magic Quadrant™ for Unified Endpoint Management Tools

Ivanti breidt cybersecurity-aanbod uit met Neurons for Zero Trust Access

Ivanti neemt RiskSense over om Patch Management-markt te versterken
Geplaatst:
Verstreken tijd: 74 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Ivanti contact  

Logo Ivanti

Ivanti sociaal  


Ivanti tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo Fullstaq B.V.
Logo Stichting ITdonations
Logo Jortt BV
Logo NPRM NV
Logo Stylonic.nl
Logo VPNdiensten.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Medius
Logo Orange Cyberdefense
Logo GrassGreener Europe
Logo Workday
Logo NorthC Datacenters
Logo Extreme Networks
Logo Experis
Logo Vertiv
Logo Visma | Raet
Logo Kaspersky
Logo Kaspersky
Logo Uniserver
Logo reichelt elektronik
Logo Barracuda Networks
Logo Citrix
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92064 persberichten
- 6045 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10755 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl