www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlContentbureau

2515 volgers @ICTberichten
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.Herken zakelijke websitebezoekers
Deel dit nu via
Datum: (74 dagen geleden)
Bedrijf:

UPDATE: Positieve ontwikkelingen bij NPRM groep NV

De Raad van Bestuur informeert haar aandeelhouders graag over de laatste stand van zaken m.b.t. haar investering en de ontwikkelingen binnen NPRM NV.

De markt van NPRM NV is groot, een korte inleiding;


In Nederland zijn er ruim 2,9 miljoen katten, 1,5 miljoen honden en ruim twee miljoen konijnen, knaagdieren en reptielen. Daarnaast gaat de sector uit van 450.000 geregistreerde paarden, wat er waarschijnlijk wel meer dan 800.000 zijn. Verder zijn er enkele tienduizenden ezels en andere hoefdieren. Daarmee hebben meer dan vier miljoen huishoudens één of meer dieren waarmee ze een band hebben, die een naam hebben en waar met aandachtig voor gezorgd wordt.

In de markt van dierverzorging in Nederland gaat circa 2 miljard euro om, waarvan circa 1 miljard in dierbenodigdheden en voeding en circa 0,5 miljard via de ruim 1200 dierenartspraktijken die Nederland rijk is. De jaarlijkse onderhoudskosten van een hond of kat liggen boven de 500 euro, en ook voor een knaagdier of vogel kunnen deze kosten honderden euro’s per jaar bedragen.

In deze markt wil NPRM een onderscheidende rol gaan spelen, en een veelheid van diensten bij elkaar brengen. Met een duidelijke filosofie en een helder businessplan zijn de spelers achter NPRM vorig jaar begonnen met het bijeenbrengen van activiteiten, waarbij nieuwe plannen direct kleinschalig getoetst worden om ze vervolgens uit te bouwen. Inmiddels zijn de aandelen van NPRM NV genoteerd aan de beurs van Nxchange.

De dienstverlening wordt toegankelijk gemaakt via de HuisdierenApp. Een helder vormgegeven en functionele smartphone applicatie, die reeds uitgebreid getest is en een eerste basis aan vaste gebruikers heeft. De app is gratis te downloaden en heeft een ruime hoeveelheid gratis functionaliteiten om dit aantrekkelijk te maken. Eigenaren kunnen in de app allerlei gegevens van hun huisdier bijhouden. Daarnaast kunnen vanuit de app ook diensten en abonnementen afgenomen worden die voor NRPM NV waarde zullen toevoegen.

1. Jachtinstinct dierenvoeders

Hiervoor is inmiddels een aparte entiteit opgezet onder de naam Jachtintinct BV 100% dochter van NPRM NV. Waar voorheen gebruik is gemaakt van het zogeheten ‘dropshipping’ wordt er nu een eigen distributiecentrum opgezet. Deze stap is mede genomen om o.a. aan de vraag van wederverkopers te kunnen voldoen. Daarnaast zal de focus in eerste instantie komen te liggen op de omzet van kattenen hondenvoer in het hogere en lagere segment. Jachtinstinct BV en de activiteiten zullen naar verwachting in het laatste kwartaal van dit jaar operationeel zijn. Tot die tijd zal Jachtinstinct haar producten op de huidige wijze blijven verkopen. Deze tak draagt inmiddels een bescheiden omzet bij aan de NPRM Groep.

2. HuisdierenApp

De HuisdierenApp is een platform voor de opbouw van gegevens van huisdieren en hun gebruikers. De HuisdierenApp maakt gebruik van goed ontwikkelde en geteste technologie, waardoor de app kan dienen als drager of portaal voor veel meer toekomstige diensten en producten. De HuisdierenApp is inmiddels ruim 25.000 keer gedownload, waar met de nodige marketinginspanning een aanzienlijk groter bereik voor mogelijk zal zijn. Wij hebben het doel om dit binnen nu en vier jaar naar 250.000 downloads te verhogen.3. Huisdieren Tracking app

De verwachting is dat dit de cash cow zal gaan worden van de NPRM Groep. Inmiddels zijn de eerste prototypes van de band gerold en wordt er volop getest. NPRM NV heeft een lichtgewicht trackingdevice ontwikkeld, dat door gebruik te maken van LORA-techniek minder stroom verbruikt en maanden actief kan blijven zonder op te laden. In het geval dat uw huisdier is weggelopen, kunt u via de huisdierenapp in real-time zien waar uw geliefde huisdier zich bevindt.

Deze tracker is uniek en heeft het kleinste formaat ter wereld, terwijl de batterij een lange levensduur heeft. Daarbij is de batterij met een adapter weer snel vol te laden. Ook de gelopen afstand/historie is actueel uit te lezen. Daarnaast wordt er gewerkt aan een mapping-techniek waardoor de gebruiker een melding kan ontvangen indien het huisdier in een gevaarlijke zone terecht komt, denk bijvoorbeeld aan een spoorwegovergang of een gebied met gevaarlijke stoffen etc.

Het unieke is dat er voor deze tracker geen simkaart (dus mobiele telefoonabonnement) benodigd is. Door deze en andere slimme toepassingen is deze tracker een van de kleinste, slimste en lichtste trackers ter wereld. Met deze technologie is een aanschafprijs van onder de 50 euro inclusief BTW mogelijk. Bij de tracker wordt een abonnement aangeboden waarmee de actuele locatie of verblijfplaats van het huisdier zichtbaar is. Dit zal worden aangeboden voor slechts € 6,95 per maand inclusief BTW. Wanneer 10% van de honden en katten houders gebruik zullen maken van de HuisdierenApp tracker, kan NPRM een omzet genereren van €3,4 miljoen per maand oftewel €41 miljoen per jaar Van het bedrag exclusief BTW blijft na aftrek van kosten voor de netwerkprovider bij deze schatting circa een ruwe winst over van €17 miljoen. Het streven van NPRM NV ligt uiteraard hoger. NPRM voert op dit moment veel gesprekken met partijen om de uitrol van deze app te stimuleren.

4. Paardenregistratie

De concrete aanleiding voor de oprichting van de NPRM NV is de verscherpte handhaving van eerdere Europese wetgeving met betrekking tot paardenregistratie. NPRM kan hier meeliften op de bestaande groei van het aantal registraties, maar kiest voor een segment dat minder bediend wordt: nietstamboek paarden. Paarden die als hobby vaak kleinschalig gehouden worden en waaraan de verplichte regelgeving voorbij is gegaan. De eerste paarden zijn inmiddels geregistreerd waardoor onze IT afdeling de site verder kan optimaliseren.

5. Vitaux BV

Vitaux BV is een gespecialiseerde serviceverlener/detacheerder aan zowel dierenartspraktijken als aan diervoedingsfabrikanten en ve]terinair farmaceuten, en zit midden in het speelveld. NPRM NV heeft een deelneming van 66% in Vitaux BV en deelt dus mee in het bedrijfsresultaat. Vitaux is volop in beweging en is bezig met nieuwe marktontwikkelingen en aansluitende producten.

6. Online geneesmiddelendistributie

Op dit moment is de levering van diermedicijnen via het internet en bezorging per post beperkt mogelijk. NPRM ziet hier mogelijkheden door het samenvoegen van de activiteiten van een aantal spelers in deze leveringsketen. Dit zou een gamechanger in de markt kunnen zijn. Momenteel wordt er gekeken naar de overname van de juiste partijen.

7. Big data

Op middellange termijn is er veel waardeontwikkeling mogelijk met behulp van de schat aan data in het platform van NPRM NV. Door gebruikers te motiveren voldoende data van hun dier in te voeren, kan de HuisdierenApp uitgroeien tot een test- en volg-instrument voor diervoederproducenten en farmaceuten. Hiermee zal er een nieuw verdienmodel voor NPRM ontstaan.


Aandelen NPRM NV verhandelbaar via NXCHANGE
Het aandeel is te koop (en te verhandelen) op de beurs van Nxchange, waar de koers bepaald wordt door vraag en aanbod. De aandelen zijn geplaatst tegen een prijs van €9,40.

Ron van Veldhoven
CEO NPRM NV
Laatste van NPRM NV  
De behoefte van de overheid om fraude en witwaspraktijken te bestrijden kan NPRM de wind in de zeilen geven

UPDATE: Positieve ontwikkelingen bij NPRM groep NV

Bestuurswissel bij NPRM NV
Wereldprimeur: International Patiënt Summary (IPS) uitwisseling door Drimpy

NorthC Group tekent bindende overeenkomst voor de overname van Duitse colocatieprovider IPX

Privacysoftwaregigant ExpressVPN zwaar onder vuur

Planners presteren áchter de schermen

Eerste editie Planet Robot op woensdag 30 maart 2022
Fundaments wint FY21 Global Cloud Partner of the Year award van Cohesity

Extreme Networks rond overname van Ipanema - de SD WAN-divisie van Infovista - af

Thijs Vermaat nieuwe Managing Director Experis

Vertiv introduceert het meest uitgebreide platform voor IT-beheer op de markt voor hybride en gedistribueerde netwerken en edge computing

3 op de 5 Nederlanders wil werken bij bedrijf dat diversiteit als kernwaarde heeft 

Kaspersky Smart Home Security: een nieuw product om aangesloten apparaten thuis te beschermen

Ontdek het snelste toetsenbord ter wereld – de Razer Huntsman V2

SentinelOne breidt partner ecosysteem uit met nieuwe NDR-integraties

Nieuwste platform release van ServiceNow helpt bedrijven bij de grootste uitdagingen van het hybride werken door de inzet van workflows

Sophos-onderzoek: Meer dan 2 miljoen dollar aan herstelkosten bij ransomware-aanvallen in de financiële sector

Check Point Research: zwarte markt voor valse vaccinatiecertificaten is nu volwaardige industrie

Werving stijgt weer op prioriteitenlijstje Europese bedrijven

Neobanken laten traditionele banken achter door inzet Regtech

VMware benoemt Kit Colbert tot Chief Technology Officer

Websuper Picnic haalt € 600 miljoen op om internationale groei te versnellen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 74 dagen
NPRM NV contact  

Logo NPRM NV

  020-2146139
  info@nprmgroep.nl
  nprmgroep.nl
NPRM NV sociaal  


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo Fullstaq B.V.
Logo Stichting ITdonations
Logo Jortt BV
Logo NPRM NV
Logo Stylonic.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Medius
Logo VPNdiensten.nl
Logo Extreme Networks
Logo Experis
Logo Vertiv
Logo Visma | Raet
Logo Kaspersky
Logo Kaspersky
Logo Uniserver
Logo reichelt elektronik
Logo Barracuda Networks
Logo Citrix
Logo Eaton
Logo Poly
Logo Deliverect
Logo ManpowerGroup
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92062 persberichten
- 6044 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10754 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com