www.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl

2514 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Deel dit nu via
Datum: (80 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Zeekhoe Communicatie

Webfleet Solutions gaat partnership aan met Data2Track

Amsterdam, 2 juli 2021 - Webfleet Solutions, een van 's werelds grootste leveranciers van telematica en dochterbedrijf van Bridgestone, is een samenwerking aangegaan met Data2Track, software ontwikkelaar van geavanceerde fleetmanagement oplossingen. De samenwerking resulteert in een slimme en volledige fleet-oplossing die geschikt is voor middelgrote- tot grote transportondernemingen in het wegtransport.

De bedrijven combineren hun sterkste gebruikerstoepassingen in één omgeving. Dat houdt in dat de urenregistratiemodule en de ritlijstkoppeling (TMS interfaces) van Data2Track en de voertuigtelematica diensten (TomTom Truck navigatie, tachograaf, workflow-optimalisatie en datamining) van Webfleet Solutions in één oplossing aangeboden worden. Hiermee leveren de bedrijven een complete oplossing voor de uitvoering van transportactiviteiten en de automatisering van de bijbehorende processen. Het partnerschap houdt verder in dat beide bedrijven elkaar zullen versterken op het gebied van ontwikkeling, marketing en verkoop. De bedrijven committeren zich ook aan het leveren van wederzijdse technische ondersteuning en zullen op operationeel vlak afstemming bereiken om de dienstverlening aan transportorganisaties zo goed mogelijk te borgen.

Sjors de Kruijf, Sales Director Benelux bij Webfleet Solutions, kijkt uit naar de samenwerking: “Data2Track is een belangrijke naam in het transportwezen en het heeft een uitstekende reputatie als het gaat om gebruiksvriendelijke urenregistraties en stabiele TMS koppelingen. Deze partnership laat zien dat zowel Webfleet Solutions als Data2Track onderkent dat een samenwerking enorm veel voordelen biedt voor de klant, en dat is in onze optiek essentieel voor groei en ontwikkeling in de transportbranche.”

Jaap van Bussel, Business Development Manager bij Data2Track; “Met deze samenwerking leggen we het fundament voor een ‘best-of-breed’ oplossing in de wereld van Fleet management. De jarenlange knowhow van Webfleet Solutions op het gebied van voertuig telematica en TomTom trucknavigatie in combinatie met de flexibiliteit, app innovaties en service waar Data2Track bekend om staat, maakt deze gezamenlijke oplossing zeer krachtig en compleet. Hiermee maken we het verschil, wij zijn erg enthousiast”.

Over Webfleet Solutions - een dochteronderneming van Bridgestone
Webfleet Solutions is een van 's werelds toonaangevende aanbieders van telematica-oplossingen, gewijd aan wagenparkbeheer, voertuigtelematica en aangesloten autodiensten. Zijn belangrijkste Software-as-a-Service oplossing WEBFLEET wordt door bedrijven van elke omvang gebruikt om de prestaties van voertuigen te verbeteren, brandstof te besparen, bestuurders te ondersteunen en de algehele efficiëntie van het wagenpark te verhogen. Daarnaast biedt Webfleet Solutions diensten voor de verzekerings-, verhuur- en lease-industrie, auto-importeurs en bedrijven die tegemoetkomen aan de behoeften van zowel bedrijven als consumenten. Webfleet Solutions heeft wereldwijd meer dan 50.000 klanten en levert diensten aan automobilisten in meer dan 100 landen, waardoor zij het sterkste lokale ondersteuningsnetwerk in de sector hebben net zoals een breed scala aan sectorspecifieke toepassingen en integraties van derden. Zijn klanten profiteren elke dag van de hoge normen op het gebied van betrouwbaarheid, integriteit en beschikbaarheid van zijn ISO/IEC 27001:2013-gecertificeerde service, die in november 2018 opnieuw met goed gevolg werd geaudit.

Webfleet Solutions is onderdeel van Bridgestone Europe NV/SA ("Bridgestone"), een dochteronderneming van Bridgestone Corporation, een leider in geavanceerde oplossingen en duurzame mobiliteit.

Ga voor meer informatie naar webfleet.com. Volg Webfleet Solutions op Twitter @WebfleetNews. Meer informatie over Bridgestone in de regio EMIA is te vinden op www.bridgestone-emia.com en in de perskamer van Bridgestone.

Over Data2Track
Data2Track ontwikkelt geavanceerde fleetmanagement oplossingen om logistieke processen te stroomlijnen. Data2track bediend al jaren lang vele middelgrote- tot grote transportondernemingen in binnen- en buitenland. Duizenden chauffeurs ervaren elke dag het gebruikersgemak van de DriversApp, al sinds 2012 één van de meest complete boordcomputer apps op de markt.

Onze kracht zit in samenwerking, in de uitwisseling en mining van data tussen de verschillende digitale systemen van de organisatie. De realisatie van een gestroomlijnde dataoverdracht tussen FMS, TMS of verloningspakket. Wij zijn open, benaderbaar en met in-house development zeer flexibel en snel met betrekking tot de realisatie van koppelingen. Altijd eenvoudig in dagelijks gebruik, maar zeer complex en innovatief op de achtergrond en in haar mogelijkheden. Wij zijn met recht uw assistent aan boord.
Laatste van Webfleet Solutions  
Webfleet Solutions en project44 zetten telematicaoplossingen voor de transportsector in de schijnwerpers

Omgevingsdienst IJmond stapt over op elektrisch rijden met WEBFLEET

Webfleet Solutions gaat partnership aan met Data2Track
Geplaatst:
Verstreken tijd: 80 dagen
Webfleet Solut.. contact  

Logo Webfleet Solutions

Webfleet Solut.. sociaal  


Webfleet Solut.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo Fullstaq B.V.
Logo Stichting ITdonations
Logo Jortt BV
Logo NPRM NV
Logo Stylonic.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Medius
Logo VPNdiensten.nl
Logo Extreme Networks
Logo Experis
Logo Vertiv
Logo Visma | Raet
Logo Kaspersky
Logo Kaspersky
Logo Uniserver
Logo reichelt elektronik
Logo Barracuda Networks
Logo Citrix
Logo Eaton
Logo Poly
Logo Deliverect
Logo ManpowerGroup
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92064 persberichten
- 6045 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10755 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl