Herken zakelijke websitebezoekersContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl

2514 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Deel dit nu via
Datum: (82 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Conclusion voegt D&A Medical Group toe aan haar ecosysteem

Bundeling van kennis en ervaring versterkt de positie in digitale transformatie in de zorg

Utrecht, 30 juni 2021 – IT-dienstverlener Conclusion voegt D&A Medical Group toe aan haar ecosysteem. D&A adviseert en begeleidt zorginstellingen in cure en care bij hun digitale transformatie en bij de implementatie en optimalisatie van zorgapplicaties. Met de toevoeging van D&A aan haar ecosysteem versterkt Conclusion haar rol als de digitale transformatiepartner voor partijen in het zorgdomein.

Integrale dienstverlening voor de zorg
D&A adviseert en begeleidt, vanuit diepgaande kennis van het zorgdomein, zorgorganisaties bij het ontwikkelen van een digitale strategie en de implementatie van digitale oplossingen om de zorg te verbeteren en optimaal te faciliteren. Al meer dan 20 jaar is D&A een betrouwbare partner voor veel zorginstellingen met een trackrecord in grote digitaliseringstrajecten en EPD-implementaties bij ziekenhuizen, revalidatiezorg en GGZ. Daarnaast is D&A actief betrokken bij het ontwerp en de implementatie van landelijke programma’s rondom digitale gegevensuitwisseling in de zorg.

D&A richt zich primair op advisering, procesverbetering en programma- en projectmanagement. Een samenwerking met Furore, sinds 2017 onderdeel van Conclusion, ligt voor de hand. Furore richt zich op applicatieverbetering en -ontwikkeling en op de slimme toepassing van data in het zorgproces. Door samen op te trekken, kunnen D&A en Furore zorginstellingen nog beter van dienst zijn bij de vele digitaliseringsvraagstukken die voorliggen, bijvoorbeeld op het gebied van applicaties, procesoptimalisatie, digitale informatie en diensten voor patiënten en cliënten, gegevensuitwisseling en data & analytics. De twee partijen werken op dit moment al samen in EPD-implementatie en -optimalisatieprogramma’s bij onder andere het Erasmus Medisch Centrum. Zowel D&A als Furore blijven opereren als zelfstandige organisaties in het Conclusion ecosysteem.

Ann Ouvry, CEO D&A: “We verheugen ons op de samenwerking met Conclusion. De missie van D&A is en blijft een bijdrage te leveren aan betere en betaalbare gezondheidszorg door de optimale inzet van informatie en digitale technologie. We gaan boeiende jaren tegemoet waarin digitalisering in de zorg een vlucht neemt. Door de bundeling van onze kennis en ervaring met onze Conclusion partners kunnen we onze klanten nog beter begeleiden op hun reis naar een digitale en datagedreven toekomst. Als onderdeel van Conclusion verkrijgen we tevens toegang tot best practices en oplossingen uit andere sectoren. Dit biedt zowel voor onze consultants als voor onze klanten nieuwe inzichten en inspiratie.”

Bert Jan de Jongh, Director Business Transformation bij Conclusion: “De toevoeging van D&A aan ons ecosysteem resulteert in een strategische positie voor Conclusion in een markt die in een digitale stroomversnelling zit. Zorgaanbieders uit verschillende segmenten werken steeds meer samen, waardoor de grenzen tussen cure en care verdwijnen. Een betere gegevensuitwisseling tussen zorgpartijen is cruciaal. Ons ecosysteem kan daarin het verschil maken en zorgpartijen begeleiden op hun digitale reis naar morgen.”

---

Noot voor de redactie, niet ter publicatie: bijgevoegd een foto van Ann Ouvry en Bert Jan de Jongh geschikt voor publicatie.

Over D&A Medical Group
D&A Medical Group is een gespecialiseerd adviesbureau voor de zorgsector met een focus op zorgapplicaties en digitale transformatie. D&A heeft de afgelopen 20 jaar vele organisaties in cure als care begeleid bij het ontwikkelen van hun zorg-IT strategie en de implementatie van zorgapplicaties en digitale gegevensuitwisseling. Met 50 consultants en implementatiespecialisten staat D&A klaar om organisaties in de zorg te begeleiden bij de digitale transitie die nodig is om de gezondheidszorg betaalbaar en toegankelijk te houden voor ons allen. Meer informatie is te vinden op: https://www.dnagroup.nl

Over Furore
Furore werkt ruim 28 jaar als ICT-specialist in de gezondheidszorg en wetenschap. Opdrachtgevers zijn ziekenhuizen en onderzoeksfinanciers. Furore kent de EPD’s in de Nederlandse markt en combineert technische kennis met kennis van zorgprocessen en wet- en regelgeving. Vanuit een onafhankelijke positie werkt het bedrijf uitsluitend in opdracht van de zorginstelling als counterpart van de leverancier. Furore adviseert, begeleidt en – belangrijkst – bouwt. Meer informatie is te vinden op: https://www.conclusion.nl/furore
Laatste van Conclusion  
Conclusion gooit voor zesde jaar op rij hoge ogen bij Giarte IT Xperience Monitor 2021

Conclusion voegt D&A Medical Group toe aan haar ecosysteem

ProRail kiest opnieuw voor Conclusion in IT
Geplaatst:
Verstreken tijd: 82 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Conclusion contact  

Logo Conclusion

  030 219 38 00
  info@conclusion.nl
  www.conclusion.nl
Conclusion sociaal  


Conclusion tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo Fullstaq B.V.
Logo Stichting ITdonations
Logo Jortt BV
Logo NPRM NV
Logo Stylonic.nl
Logo VPNdiensten.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Medius
Logo Orange Cyberdefense
Logo GrassGreener Europe
Logo Workday
Logo NorthC Datacenters
Logo Extreme Networks
Logo Experis
Logo Vertiv
Logo Visma | Raet
Logo Kaspersky
Logo Kaspersky
Logo Uniserver
Logo reichelt elektronik
Logo Barracuda Networks
Logo Citrix
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92064 persberichten
- 6045 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10755 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl