Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl

2514 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Deel dit nu via
Datum: (82 dagen geleden)
Bedrijf:

Macaw bekroond met advanced specialization voor ‘Analytics op Microsoft Azure’

Hoofddorp, 30 juni 2021 --- Digitale dienstverlener Macaw maakt bekend dat het de ‘Analytics op Microsoft Azure’ advanced specialization heeft ontvangen. De specialisatie is een bewijs van het vermogen in het plannen en leveren van op maat gemaakte analytische oplossingen, volgens de best practices van Microsoft en de industrie. Het is de tweede advanced specialization voor de Microsoft Gold Partner en toont naast de uitgebreide vakkennis van het team met experts ook de vele succesvolle implementaties bij klanten, en de beschikking over de juiste processen en procedures.

Audit
Om voor de certificering in aanmerking te komen onderging Macaw een uitgebreide audit waarbij naar verschillende fasen werd gekeken; van het ontwerp tot de implementatie, validatie, tests en procedures. Daarnaast moest aan diverse prestatiecriteria en certificeringen worden voldaan en moet men een actief Gold Cloud Platform partnerschap hebben. Het nieuwe certificeringsprogramma, inclusief audits, is door Microsoft in 2021 in het leven geroepen om zijn partnerlandschap opnieuw in te delen. Door met een advanced specialization partner te werken is een organisatie ervan verzekerd dat aan zijn verzoek wordt voldaan, ongeacht de complexiteit. Een Microsoft Partner met advanced specialization heeft zijn vaardigheden, kennis en processen op het hoogste kwaliteitsniveau gebracht en kan de betrouwbaarheid van zijn diensten garanderen.

Uitmuntende technische vaardigheden
Het Macaw-team dat aan de certificering heeft gewerkt, was divers; van een business consultant data & analytics tot een Azure-architect, support engineer en beheerder. In het rapport, dat naar aanleiding van de audit is opgesteld, wordt melding gemaakt van de uitmuntende technische vaardigheden en expertise. Daarnaast worden de uitstekende organisatorische en presentatievaardigheden geloofd en heeft het team al het benodigde bewijs overtuigend gepresenteerd. Er waren dan ook geen actiepunten of mogelijkheden voor verbeteringen.

Microsoft Azure
Binnen Macaw is data een van de grootste units en een grote groeimarkt. Dit is in lijn met de huidige ontwikkelingen in de markt. De omzetgroei van Microsoft Azure bedroeg in het derde kwartaal van boekjaar 2021 namelijk 50 procent. Bedrijven migreren naar de cloud om verder te moderniseren en de uitgebreide analytics-technologieën van Azure winnen aan populariteit.

En aangezien steeds meer bedrijven de waarde inzien van effectieve data- en analytics-strategieën, maar moeite hebben om deze te implementeren, zijn partners met bewezen ervaring in het leveren van op maat gemaakte Microsoft analytics-oplossingen met behulp van Azure Synapse Analytics, Azure Data Lake, Azure Data Factory en Azure Databricks goed gepositioneerd om deze kans te verzilveren.

Quotes
“We zijn ontzettend blij met de specialisatie”, zegt Michel Heijman, Principal Lead bij Macaw, en verantwoordelijk voor het behalen van de advanced specializations. “Het bekrachtigt onze diepgaande ervaring met het implementeren van de analytics-diensten van Azure en onderscheidt ons van de concurrentie in een markt waarin we veel potentieel zien. We helpen grootzakelijke bedrijven met innovatieve, veilige analytics oplossingen die volledig op maat zijn gemaakt. In dat proces zien we een belangrijke adviserende rol voor ons weggelegd om klanten zo succesvol mogelijk te laten zijn en toekomstbestendig te maken.”

Rodney Clark, Corporate Vice President, Global Partner Solutions, Channel Sales and Channel Chief bij Microsoft voegt daar aan toe: “De Analytics op Microsoft Azure advanced specialization onderstreept de meest vakkundige partners als het gaat om het bouwen van transformatieve en veilige analytische oplossingen op Azure. Macaw heeft duidelijk laten zien dat ze zowel de vaardigheden als de ervaring hebben om onze klanten te helpen om van de waarde van inzichten te profiteren en hun business in een schaalbare, veilig en kosteneffectieve manier te transformeren.”

Toekomst
Kijkend naar de toekomst verwacht Heijman dat het huidige aantal van twee advanced specializations die de Microsoft Gold Partner momenteel in zijn bezit heeft verder wordt uitgebreid. “We zouden graag de specialisatie Power Platform behalen. Als we kijken naar onze dienstverlening en de vraag van onze klanten is dit platform net als data een grote groeimarkt.”

Over Macaw
Digitale dienstverlener Macaw helpt grootzakelijke bedrijven met oplossingen en diensten op het gebied van digitale marketing en e-commerce, data en AI, werken in de cloud en geïntegreerde bedrijfsapplicaties. Macaw is gespecialiseerd in de softwareoplossingen van Microsoft en Sitecore. Hierdoor kunnen klanten profiteren van de eersteklas technologie en de brede kennis en ervaring van de meer dan 450 medewerkers die vanuit het hoofdkantoor in Nederland, maar ook vanuit kantoren in Duitsland en Litouwen klanten als Heineken, Eneco, Henkel, Vorwerk helpen succesvol te zijn.

De voorliefde van Macaw voor uitdagingen zorgt voor een unieke bedrijfscultuur. En het bedrijf staat al jaren hoog op de ranglijst van Great Place to Work. Ga voor meer informatie naar: www.macaw.nl.

Voor meer informatie voor de pers
Macaw
Anke van Heerebeek
anke.van.heerebeek@macaw.nl
+31 (0)6 48203864
Laatste van Macaw  
Raymond Steenstra nieuwe Managing Director van Macaw Nederland

Macaw wordt comdirect’s socialmedia-leadagency 

Macaw uitgeroepen tot Sitecore EMEA Partner of the Year
Geplaatst:
Verstreken tijd: 82 dagen
Macaw contact  

Logo Macaw

  023 – 20 60 600
  contact@macaw.nl
  www.macaw.nl
Macaw sociaal  


Macaw tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo Fullstaq B.V.
Logo Stichting ITdonations
Logo Jortt BV
Logo NPRM NV
Logo Stylonic.nl
Logo VPNdiensten.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Medius
Logo Orange Cyberdefense
Logo GrassGreener Europe
Logo Workday
Logo NorthC Datacenters
Logo Extreme Networks
Logo Experis
Logo Vertiv
Logo Visma | Raet
Logo Kaspersky
Logo Kaspersky
Logo Uniserver
Logo reichelt elektronik
Logo Barracuda Networks
Logo Citrix
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92064 persberichten
- 6045 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10755 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl