Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com

2515 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Deel dit nu via
Datum: (80 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: carolijn peelen bv

Sappi investeert in een volledig transparante, klantgerichte supply chain in samenwerking met Shippeo

Gratkorn (Oostenrijk)/ Amsterdam/ Parijs, 30 juni 2021 - Sappi Europe, de toonaangevende Europese producent van gecoat grafisch papier en verpakkings- en speciaal papier, is een samenwerking gestart met Shippeo, Europese marktleider in oplossingen voor real-time transport visibility. Deze samenwerking zal zorgen voor een volledig transparante supply chain met meer efficiëntie en een hogere klanttevredenheid dankzij innovatieve digitale mogelijkheden.

Sappi Europe heeft 5.600 mensen in dienst en produceert in tien fabrieken jaarlijks 3,7 miljoen ton papier en 1,12 miljoen ton papierpulp. Het bedrijf maakt deel uit van het in Zuid-Afrika gevestigde Sappi Limited, één van de grote, wereldwijde leveranciers van pulp, papier, verpakkingen en duurzame houtvezelproducten en -oplossingen. Dankzij de samenwerking met Shippeo wordt real-time visibility geïntegreerd in het interne transport en in klantleveringen over het hele continent.

Er is een continue behoefte aan het reduceren van supply chain-kosten en het verhogen van klantgerichtheid en servicelevels. De digitalisatie van supply chain processen is dan ook een belangrijk aandachtsgebied. Real-time updates over leveringen zorgen voor een betere interne efficiëntie en een betere klantenservice.

De oplossing van Shippeo biedt voorspellende visibility voor het transport in de supply chain. De klantervaring wordt verbeterd via enerzijds een betrouwbare aanwijzing wanneer een bestelling bij de klant aan zal komen en anderzijds een snellere reactie op bezorgingsvragen over goederen die onderweg zijn. Door proactief de live leveringsstatus met klanten te delen, zijn zij vroegtijdig geïnformeerd bij eventuele vertragingen.

Naast het faciliteren van een betere klantervaring, zal de verbeterde transparantie in het supply chain-netwerk Sappi in staat stellen om aanzienlijke efficiëntieverbeteringen te realiseren. Het bedrijf kan de prestaties van vervoerders in real-time meten en beheren, en profiteren van snellere en efficiëntere informatie-uitwisseling en communicatie tussen klantenservice, logistieke- en vervoerdersteams. Inzichten die uit de resulterende gegevens worden gehaald, zullen bovendien helpen om de operationele processen continu verder te verbeteren.

Rudi Barthels, Head of Supply Chain Projects bij Sappi Europe: "Voor hun productieprocessen vertrouwen onze klanten op een tijdige levering van onze hoogwaardige producten. Met Shippeo en onze transportpartners willen we de klantverwachting graag overtreffen - met een voorspelbare, consistente en betrouwbare klantervaring.”

Dennis van Bodegom, Directeur Shippeo Noord-Europa: “Graag verwelkomen wij Sappi in de Shippeo community. Zoals veel sectoren beweegt de luxe papier- en houtvezelsector steeds meer naar just-in-time levering. Dit betekent dat logistiek en communicatie van cruciaal belang zijn, zowel voor Sappi’s klanten als voor de klantenservice, die gewend is vragen over leveringen te krijgen. Ik heb er alle vertrouwen in dat ons partnership leidt tot een steeds verder geoptimaliseerde en proactieve supply chain, zowel voor Sappi als voor hun partners en klanten.”

Over Sappi
Sappi is een toonaangevende wereldwijde leverancier van duurzame houtvezelproducten en -oplossingen op het gebied van Oplospulp, Printpapier, Verpakkingspapier en speciaal papier, Casting- en releasepapier, Biomaterialen en Bio-energie. Sappi is afhankelijk van hernieuwbare natuurlijke hulpbronnen, dus duurzaamheid staat centraal.

De Europese fabrieken van Sappi hebben chain of custody-certificeringen onder de Forest Stewardship CouncilTM (FSCTM C015022) en het Programme for the Endorsement of Forest CertificationTM (PEFC/07-32-76) -systemen. Het papier wordt geproduceerd in fabrieken die geaccrediteerd zijn met ISO 9001, ISO 14001, ISO 50 001 en OHSAS 18001-certificering. Sappi heeft een EMAS-registratie bij 5 van de 10 fabrieken in Europa.

Sappi Europe is een divisie van Sappi Limited (JSE) met het hoofdkantoor in Johannesburg, Zuid-Afrika. Het bedrijf heeft 12.500 medewerkers en 19 productiefaciliteiten op drie continenten in negen landen, 37 verkoopkantoren wereldwijd, en klanten in meer dan 150 landen over de hele wereld. Voor meer informatie over Sappi: www.sappi.com

Over Shippeo
Shippeo, de Europese marktleider in supply chain visibility, helpt internationale bedrijven om real-time logistieke data in te zetten voor uitzonderlijke klantenservice en operational excellence. Het wereldwijde platform biedt verladers, vervoerders en eindklanten continue monitoring en maximale nauwkeurigheid van verwachte aankomsttijden (ETA’s) voor elke levering, waardoor ze snel problemen kunnen identificeren en tijdig kunnen anticiperen. Shippeo is opgericht in 2014 en volgt meer dan 10 miljoen ladingen per jaar in 72 landen voor toonaangevende klanten zoals Coca-Cola HBC, Carrefour, Eckes-Granini, Faurecia, Saint-Gobain en Schneider Electric. Voor meer informatie: www.shippeo.com

Contact Shippeo
Dennis van Bodegom, dennis.vanbodegom@shippeo.com, +31 (0) 6 51 33 73 46

Perscontact
Kirsty Hector, Corporate Communication Manager Sappi Europe, Kirsty.Hector@sappi.com, +32 (0) 4 96 39 08 89

Carolijn Peelen, PR Shippeo Benelux, carolijn@peelen.nu, +31 (0) 6 53 28 09 36

Persfoto's


Rudi Barthels, Head of Supply Chain Projects bij Sappi Europe


Dennis van Bodegom, Directeur Shippeo Noord-West Europa
Laatste van Shippeo  
Wereldprimeur: International Patiënt Summary (IPS) uitwisseling door Drimpy

Privacysoftwaregigant ExpressVPN zwaar onder vuur

Planners presteren áchter de schermen
Fundaments wint FY21 Global Cloud Partner of the Year award van Cohesity

Extreme Networks rond overname van Ipanema - de SD WAN-divisie van Infovista - af

Thijs Vermaat nieuwe Managing Director Experis

Vertiv introduceert het meest uitgebreide platform voor IT-beheer op de markt voor hybride en gedistribueerde netwerken en edge computing

3 op de 5 Nederlanders wil werken bij bedrijf dat diversiteit als kernwaarde heeft 

Kaspersky Smart Home Security: een nieuw product om aangesloten apparaten thuis te beschermen

Ontdek het snelste toetsenbord ter wereld – de Razer Huntsman V2

SentinelOne breidt partner ecosysteem uit met nieuwe NDR-integraties

Nieuwste platform release van ServiceNow helpt bedrijven bij de grootste uitdagingen van het hybride werken door de inzet van workflows

Sophos-onderzoek: Meer dan 2 miljoen dollar aan herstelkosten bij ransomware-aanvallen in de financiële sector

Check Point Research: zwarte markt voor valse vaccinatiecertificaten is nu volwaardige industrie

Werving stijgt weer op prioriteitenlijstje Europese bedrijven

Neobanken laten traditionele banken achter door inzet Regtech

VMware benoemt Kit Colbert tot Chief Technology Officer

Websuper Picnic haalt € 600 miljoen op om internationale groei te versnellen

Cis Marring en Marietje Schaake treden toe tot nieuwe RvC Quantum Delta NL
Geplaatst:
Verstreken tijd: 80 dagen
PR contact  

Logo carolijn peelen bv
Shippeo contact  

Logo Shippeo

  +31 20 799 16 19
  www.shippeo.com
Shippeo sociaal  


Shippeo tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo Fullstaq B.V.
Logo Stichting ITdonations
Logo Jortt BV
Logo NPRM NV
Logo Stylonic.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Medius
Logo VPNdiensten.nl
Logo Experis
Logo Vertiv
Logo Visma | Raet
Logo Kaspersky
Logo Kaspersky
Logo Uniserver
Logo reichelt elektronik
Logo Barracuda Networks
Logo Citrix
Logo Eaton
Logo Poly
Logo Deliverect
Logo ManpowerGroup
Logo Lookout
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92062 persberichten
- 6044 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10754 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com