www.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl

2514 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Deel dit nu via
Datum: (83 dagen geleden)
Bedrijf:

Ommetje-app en Nederland Schoon lanceren ‘zwerfafvalommetje’

Duizenden wandelaars werken woensdag 30 juni aan gezondheid én milieu

De Hersenstichting en Nederland Schoon slaan op 30 juni de handen ineen en introduceren het ‘zwerfafvalommetje’. Wandelaars die de populaire Ommetje-app woensdag gebruiken, worden aangespoord om tijdens hun ommetje ook zwerfafval te rapen. Op die manier verbeteren deelnemers niet alleen hun fysieke en mentale gezondheid, maar dragen zij ook bij aan een schoner milieu. Inmiddels hebben duizenden deelnemers zich al aangemeld. Deelname aan het zwerfafvalommetje wordt beloond met een unieke zwerfafvalbadge. Ga voor meer informatie naar: www.hersenstichting.nl/zwerfafvalommetje.

image

Ommetje-app en Nederland Schoon lanceren op 30 juni het 'zwerfafvalommetje'.
© Nederland Schoon

Wandeling wordt zwerfafvalommetje
Toen afgelopen jaar de coronapandemie uitbrak, begon Nederland massaal gebruik te maken van de Ommetje-app van de Hersenstichting. Tegenwoordig stimuleert de app zijn 1,4 miljoen gebruikers nog altijd om minimaal 20 minuten per dag te wandelen: met vrienden, het gezin, collega’s of alleen. Wie een ommetje maakt, zal ook zwerfafval tegenkomen. “We waren het afgelopen jaar vaker buiten te vinden”, vertelt Helene van Zutphen, directeur van Nederland Schoon. “Dat betekent ook dat we op bepaalde plekken de hoeveelheid zwerfafval zagen toenemen, met name in recreatiegebieden.” Merel Heimens Visser, directeur bestuurder van de Hersenstichting, vult aan: “Nederland Schoon en de Hersenstichting bundelen daarom de krachten en stimuleren Ommetje-lopers om op woensdag 30 juni een zwerfafvalommetje te maken. Deelnemers kunnen hiermee een zwerfafvalbadge ontvangen, maar belangrijker nog: ze werken aan hun gezondheid én een schone leefomgeving.”

Meer zwerfafval in recreatiegebieden en parken door corona
Nederland Schoon maakte in oktober 2020 bekend dat corona-afval, waaronder mondkapjes en latex handschoenen, steeds vaker opduikt in het straatbeeld. Ook werd geconcludeerd dat zwerfafval op andere plekken werd gevonden dan vóór de pandemie: minder langs de zogenaamde snoeproutes rondom scholen, meer in de parken en recreatiegebieden. Van Zutphen: “Wij werken er hard aan om zwerfafval te voorkomen en aan te pakken. Niet alleen door middel van bewustwording en activatie van inwoners, maar ook door de samenwerking aan te gaan met gemeenten, bedrijven en organisaties. De samenwerking met de Hersenstichting aan het zwerfafvalommetje op 30 juni is een van die mooie voorbeelden. We hopen dat veel deelnemers ook na 30 juni zwerfafval zullen blijven rapen tijdens hun dagelijkse ommetjes.”

Over de Hersenstichting
1 op de 4 mensen heeft een hersenaandoening. Hersenaandoeningen zijn helaas hard op weg de grootste ziekte van Nederland te worden. Dit moet stoppen. Want een hersenaandoening zet je leven op z’n kop. En vroeg of laat raakt het ons allemaal. Daarom zet de Hersenstichting alles op alles voor gezonde hersenen voor iedereen. Nu en in de toekomst. We zetten niet in op één aandoening, maar investeren breed in baanbrekende oplossingen die hersenaandoeningen helpen voorkomen, afremmen, of genezen. Om dit te bereiken laten we onderzoek doen, geven we voorlichting en zetten we ons in voor betere patiëntenzorg, revalidatie en participatie. Meer informatie: www.hersenstichting.nl.

Over Nederland Schoon
Een Nederland vrij van zwerfafval is belangrijk voor mens, dier en milieu. Nederland Schoon werkt daarom al bijna 30 jaar intensief samen met bedrijven, burgers, maatschappelijke instanties en overheid om zwerfafval aan te pakken en ervoor te zorgen dat een schone omgeving de norm wordt en blijft. Door middel van onderzoeken, samenwerkingen, het delen van kennis en het geven van advies, wordt bewustwording en verantwoordelijkheidsgevoel gecreëerd bij alle betrokken partijen. Ga voor meer informatie naar www.nederlandschoon.nl of www.supportervanschoon.nl.
Laatste van Nederland Schoon  
Ommetje-app en Nederland Schoon lanceren ‘zwerfafvalommetje’
Geplaatst:
Verstreken tijd: 83 dagen
Nederland Scho.. contact  

Logo Nederland Schoon

Nederland Scho.. sociaal  


Nederland Scho.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo Fullstaq B.V.
Logo Stichting ITdonations
Logo Jortt BV
Logo NPRM NV
Logo Stylonic.nl
Logo VPNdiensten.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Medius
Logo Orange Cyberdefense
Logo GrassGreener Europe
Logo Workday
Logo NorthC Datacenters
Logo Extreme Networks
Logo Experis
Logo Vertiv
Logo Visma | Raet
Logo Kaspersky
Logo Kaspersky
Logo Uniserver
Logo reichelt elektronik
Logo Barracuda Networks
Logo Citrix
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92064 persberichten
- 6045 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10755 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
Contentbureauwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl