www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com

2514 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Deel dit nu via
Datum: (83 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Clarity Benelux

Zoom verbetert machinevertalingen met overname Kites GmbH

Kites team ondersteunt verdere ontwikkeling van Zoom-features voor automatische vertaling

Amsterdam, 29 juni 2021 - Zoom Video Communications, Inc. (NASDAQ: ZM) kondigt vandaag aan dat het bedrijf een definitieve overeenkomst heeft getekend voor de overname van Karlsruhe Information Technology Solutions - Kites, GmbH (“Kites”). Deze start-up is ontwikkelt real-time oplossingen voor machinevertalingen (‘Machine Translation’, ofwel ‘MT’). De voorwaarden van de transactie zijn niet bekendgemaakt.

Kites is opgericht in 2015 en heeft zijn wortels in het Karlsruhe Institute of Technology, waar mede-oprichters Dr. Alex Waibel en Dr. Sebastian Stüker faculteitsleden zijn. Het getalenteerde team van Kites, bestaande uit 12 onderzoekswetenschappers, zal het engineering-team van Zoom ondersteunen om de MT-mogelijkheden van het bedrijf verder uit te bouwen. Het doel is om door middel van verbeterde vertaalmogelijkheden in meerdere talen de productiviteit tijdens en efficiëntie van Zoom-meetings te verhogen.

"We zoeken voortdurend naar nieuwe manieren om onze gebruikers gelukkiger te maken en de productiviteit van vergaderingen te verbeteren. MT-oplossingen spelen een grote rol in het verbeteren van ons platform voor Zoom-klanten over de hele wereld", zegt Velchamy Sankarlingam, President of Product and Engineering bij Zoom. "Onze beide bedrijven hebben dezelfde missie om samenwerking makkelijker te maken. Met de hulp van het indrukwekkende team van Kites kunnen we dit ongeacht taal, geografische locatie of andere barrières bereiken. We zijn er dan ook van overtuigd dat het team een zeer goede fit is voor Zoom."

"Bij Kites werken we om taalbarrières te doorbreken en naadloze interactie tussen talen tot iets alledaags te maken. Wij bewonderen Zoom al lange tijd voor zijn vermogen om mensen over de hele wereld gemakkelijk met elkaar te verbinden", zeggen Dr. Waibel en Dr. Stüker. "Zoom is de perfecte partner voor Kites om ons doel te behalen en we kijken uit om mee te werken aan toekomstige innovaties."

Dr. Stüker en de rest van het Kites-team blijven gevestigd in het Duitse Karlsruhe. Zoom is van plan hun team verder uit te bouwen. Zoom onderzoekt daarnaast de mogelijkheid om in de toekomst een R&D-centrum in Duitsland te openen. Dr. Waibel wordt een Zoom Research Fellow, in deze rol adviseert hij Zoom over MT-onderzoek en de ontwikkeling van verdere oplossingen.

Bezoek het Zoom blog voor meer details over de overname en MT-oplossingen.Toekomstgerichte uitingen
Dit persbericht bevat uitdrukkelijke en impliciete “toekomstgerichte uitingen”, zoals gedefinieerd in de Private Securities Litigation Act van 1995, met betrekking tot Zoom’s acquisitie van Kites die wezenlijke risico’s, onzekerheden en aannames impliceert waardoor daadwerkelijke resultaten significant kunnen verschillen van de resultaten die in dit soort uitingen worden uitgedragen of geïmpliceerd. Toekomstgerichte uitingen in dit bericht bevatten onder andere de mogelijke voordelen van de acquisitie, onze ontwikkeling van onze MT-oplossingen, ons vermogen het Kites-team te integreren, en potentiële groeimogelijkheden. In sommige gevallen kun je toekomstgerichte uitingen identificeren aan de hand van woorden zoals “anticiperen”, “geloven”, “schatten”, “verwachten”, “voornemen”, “kunnen”, “zouden”, “zouden moeten”, “voorspellen”, “potentieel”, “doel”, “verkennen”, “doorgaan”, of de negatie van deze woorden, alsook vergelijkbare uitdrukkingen die het doel hebben toekomstgerichte uitingen te identificeren. Niet alle toekomstgerichte uitingen bevatten deze identificerende woorden. Door hun aard zijn deze verklaringen onderworpen aan talrijke onzekerheden en risico's, met inbegrip van factoren buiten onze controle, waardoor daadwerkelijke resultaten, prestaties of het bereiken van doelen significant kunnen verschillen van de in dit soort uitingen uitgedragen of geïmpliceerde stellingen. Deze veronderstellingen, onzekerheden en risico's bevatten onder andere de mogelijkheid dat de verwachte voordelen van de transactie niet worden gerealiseerd (wanneer ze verwacht worden of helemaal niet), de prioriteiten van het management voor lopende bedrijfsactiviteiten en mogelijkheden, mogelijke negatieve reacties of veranderingen in zakelijke of werknemersrelaties, het vermogen om Kites succesvol te integreren en andere factoren die van invloed kunnen zijn op toekomstige resultaten van Zoom. Aanvullende risico’s en onzekerheden waardoor daadwerkelijke uitkomsten en resultaten significant kunnen verschillen van de in toekomstgerichte uitingen gestelde verwachtingen zijn gedekt onder de sectie “Risicofactoren” en elders in onze meest recente rapportages aan de Securities and Exchange Commission (de “SEC”), met inbegrip van ons jaarlijkse Form-10-rapport voor het jaar dat eindigde op 30 april 2021. Toekomstgerichte uitingen zijn alleen geldig vanaf de dag waarop de uitingen worden gedaan en zijn gebaseerd op informatie die voor Zoom beschikbaar is op het moment dat deze uitingen worden gedaan en/of het goede vertrouwen of geloof van het management met betrekking tot toekomstige gebeurtenissen. Zoom neemt geen verplichting op zich om toekomstgerichte uitingen te updaten om latere gebeurtenissen of omstandigheden te weerspiegelen, tenzij wettelijk verplicht.

Over Zoom
Zoom Video Communications, Inc. (NASDAQ: ZM) brengt teams samen in een frictieloze video-omgeving zodat ze meer gedaan krijgen. Ons gemakkelijke, betrouwbare en innovatieve video-first communicatieplatform ondersteunt videomeetings, audiomeetings, webinars en chatgesprekken op zowel desktops, telefoons, mobiele apparaten en conferencesystemen. Zoom helpt ondernemingen betere gebruikerservaringen op te zetten met marktleidende integraties met zakelijke apps, en met development-tools waarmee aangepaste workflows kunnen worden opgezet. Zoom is opgericht in 2011, is gevestigd in San Jose, Californië (VS) en heeft wereldwijd lokale kantoren. Bezoek voor meer informatie zoom.us en volg @zoom.

Over Kites
Karlsruhe Information Technology Solutions - Kites GmbH is een start-up opgericht in 2015 door Dr. Sebastian Stüker en Dr. Alex Waibel met het uitdrukkelijke doel om het nieuwste onderzoek op het gebied van spraakvertalingstechnologie om te zetten in rendabele producten. De missie van Kites is het doorbreken van taalbarrières en naadloze interactie tussen talen tot iets alledaags te maken. Kites streeft naar maatwerk voor zijn klanten om technologie en diensten te leveren die perfect passen en op het vereiste kwaliteitsniveau worden bediend en onderhouden.

Zoom Persdesk
Tijs Manniën
+31 (0)23 555 34 24
Zoom@Clarity.pr
Laatste van Zoom  
Zoom luidt nieuw communicatietijdperk in met geplande innovaties

Neat ontvangt 30 miljoen dollar extra investering van Zoom om innovatie in video-samenwerking voor de hybride werkomgeving voort te zetten

Voor Zoom draait de toekomst van kantoorwerk niet langer om het kantoor
Geplaatst:
Verstreken tijd: 83 dagen
PR contact  

Logo Clarity Benelux
Zoom contact  

Logo Zoom

Zoom sociaal  


Zoom tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo Fullstaq B.V.
Logo Stichting ITdonations
Logo Jortt BV
Logo NPRM NV
Logo Stylonic.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Medius
Logo VPNdiensten.nl
Logo Extreme Networks
Logo Experis
Logo Vertiv
Logo Visma | Raet
Logo Kaspersky
Logo Kaspersky
Logo Uniserver
Logo reichelt elektronik
Logo Barracuda Networks
Logo Citrix
Logo Eaton
Logo Poly
Logo Deliverect
Logo ManpowerGroup
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92064 persberichten
- 6045 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10755 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com