www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers

2514 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Deel dit nu via
Datum: (84 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Red Hat breidt met nieuwste versie van OpenShift mogelijkheden uit voor hybride cloud-workloads

Red Hat OpenShift 4.8 ontsluit extra gebruiksmogelijkheden en verhoogt de productiviteit van ontwikkelaars voor moderne cloud-native applicaties op een Kubernetes-backbone

Amsterdam, 28 juni 2021 - Red Hat, Inc., leverancier van enterprise open source oplossingen, kondigt Red Hat OpenShift 4.8 aan. De nieuwste versie van dit toonaangevende enterprise Kubernetes-platform biedt een krachtige basis om verschillende workloads in de hybride cloud te ontwikkelen en te verbinden. Het helpt organisaties om de creatie van nieuwe cloud-native applicaties te versnellen zonder bestaande omgevingen en IT-investeringen op te geven.

Naarmate organisaties hun applicatielandschap uitbreiden om aan de veranderende bedrijfsbehoeften te voldoen, moeten op Kubernetes gebaseerde cloudplatformen niet alleen alle open hybride cloudinfrastructuren ondersteunen, maar ook de verscheidenheid aan workloads en applicaties die erop draaien. Een recent door Red Hat gesponsord onderzoek, uitgevoerd door Pulse, belicht de veranderende trends in het gebruik van applicaties op Kubernetes. Respondenten melden in dit onderzoek een grote verscheidenheid aan workloads die op containers en Kubernetes worden ingezet, waaronder:
 • Databases of data-cache
 • Gegevensinvoer, opschoning, analyse
 • Logging en monitoring
 • Web- en applicatieservers
 • Kunstmatige intelligentie en Machine Learning
 • Aangepaste apps gebaseerd op Java en Microsoft .NET frameworks
Omdat nieuwe klantdoelstellingen ruimte blijven creëren voor marktinnovatie, biedt Red Hat OpenShift 4.8 organisaties een gemeenschappelijke basis om consistenter een hybride mix van applicaties en services te ontwikkelen, te implementeren en te draaien.

Organisaties over de hele wereld, waaronder AXA France, WorldPay by FIS en MongoDB, gebruiken Red Hat OpenShift om heterogene workloads te draaien. Van moderne data analytics en AI/ML tot het moderniseren van traditionele applicaties gebouwd op Java en .NET frameworks. De nieuwste release van Red Hat OpenShift helpt bij het verder versnellen van het ontwikkelen en draaien van een mix van applicaties voor de gehele hybride cloud.

Versnelde ontwikkeling en vereenvoudigd workloadbeheer
Red Hat OpenShift 4.8 is gebaseerd op Kubernetes 1.21 en de CRI-O 1.21 runtime-interface, vereenvoudigt de ontwikkelaarservaring en helpt tegelijkertijd bij de uitbreiding van use cases en workload-mogelijkheden voor diverse industrieën. Nieuwe functies en verbeteringen zijn onder andere:
 • IPv6/IPv4 dual stack en IPv6 single stack-ondersteuning biedt applicaties interoperabiliteit en communicatiemogelijkheden voor omgevingen die naast IPv4 ook IPv6 gebruiken, zoals in Cloud-Native Network Functions voor telecommunicatie, en wereldwijde overheidsinstellingen die IPv6-ondersteuning nodig hebben. Deze mogelijkheid biedt extra veiligheid voor applicaties, waaronder naleving van regelgeving.
 • OpenShift Pipelines stelt gebruikers nu in staat om declaratief wijzigingen in hun applicatie delivery pipelines te definiëren, versiebeheer bij te houden en hun applicatie broncode te volgenin Git repositories. Hierdoor kunnen ontwikkelaars vertrouwen op de Git workflow om de implementatie van hun CI/CD pipelines te automatiseren, waardoor code sneller en veiliger wordt omgezet in features voor het bedrijf. Ontwikkelaars vertrouwen op de Git workflow voor het beheren van hun pijplijnen en laten een audit trail achter als Git commits terwijl de pijplijnen gezamenlijk worden bijgewerkt gedurende hun levenscyclus.
 • Een verbeterde ontwikkelaarservaring met de OpenShift-console, inclusief de mogelijkheid voor Spring Boot-ontwikkelaars om lokaal te coderen en te testen voordat de code breder gedeeld wordt. Daarnaast, om de ontwikkeling met Serverless verder te verbeteren, maakt Red Hat OpenShift 4.8 geavanceerde schalingsopties voor de ontwikkelaarsconsole mogelijk.
 • OpenShift Serverless-functies stelt ontwikkelaars in staat om on demand-functies op OpenShift te creëren en uit te voeren. OpenShift Serverless-functies, beschikbaar als een technologiepreview, helpen bij het vereenvoudigen, automatiseren en versnellen van applicatieontwikkeling en operaties, waardoor de last van handmatige infrastructuur provisioning en schaling wordt weggenomen.
 • OpenShift sandboxed containers, gebaseerd op het Kata Containers open source-project, bieden een veiligere container runtime door gebruik te maken van virtuele lichtgewicht machines. Dit is beschikbaar als een technologiepreview en voegt mogelijkheden toe voor specifieke workloads die extreem strenge beveiliging op applicatieniveau vereisen. Terwijl de overgrote meerderheid van applicaties en diensten voldoende hebben aan de sterke beveiligingsmogelijkheden van Linux-containers, bieden sandboxed containers een extra isolatielaag die ideaal is voor zeer gevoelige taken, zoals privileged workloads of het draaien van untrusted code.
Uitgebreid partnerecosysteem
De afgelopen jaren heeft Red Hat een groei gezien van het aantal Independent Software Vendor (ISV) partner workloads die draaien op Red Hat OpenShift. Volgens het onderzoek van Pulse draait bijna twee derde (63 procent) van de respondenten een mix van ISV en custom workloads, of enkel ISV-workloads op containers en Kubernetes.

Om organisaties nog meer keuze te bieden, heeft Red Hat de Red Hat OpenShift-certificering uitgebreid om een breder scala aan workloads te ondersteunen op dit enterprise Kubernetes-platform. Red Hat-partners kunnen nu softwareoplossingen op OpenShift activeren en certificeren via Operators of Helm-charts. Met deze verbeterde certificering kunnen partners eenvoudiger Kubernetes-native technologieën inzetten voor het beheren en schalen van hun software-implementaties.

Het gecertificeerde OpenShift-ecosysteem met Kubernetes Operators en Helm certificering omvat nu meer dan 150 partneroplossingen. Recent gecertificeerde Operators zijn onder andere: Intel OpenVINO Model Server en OpenNESS, Ionir container-native data platform voor Kubernetes, MinIO hybrid cloud object storage, MongoDB Atlas cloud database service en gecertificeerde Helm charts voor HashiCorp Vault. Dit geïntegreerde ecosysteem helpt organisaties met oplossingen die hand-in-hand werken met OpenShift en die een breed spectrum van cloud-native behoeften invullen, waaronder databases, AI/ML-tools, applicatie-runtimes, ontwikkelaarstools, opslag, netwerken, beveiliging, monitoring en logging, en nog veel meer.

Door gebruik te maken van Red Hat Services, kunnen bedrijven applicatieontwikkelingexpertise en bewezen praktijkervaring krijgen, die ze helpen bij het bouwen van moderne, schaalbare, hybride applicaties.

Beschikbaarheid
Red Hat OpenShift 4.8 is naar verwachting in juli algemeen beschikbaar, inclusief de mogelijkheid om uit te proberen in de Developer Sandbox voor Red Hat Openshift.

Quotes

Joe Fernandes, vice president en general manager Cloud Platforms bij Red Hat
"Red Hat begrijpt dat geen twee applicaties hetzelfde zijn en dat elke applicatie unieke behoeften heeft. Red Hat OpenShift is ontworpen om organisaties te ondersteunen, ongeacht het type workload of waar een applicatie zich in de hybride cloud bevindt. Met Red Hat OpenShift 4.8 bevorderen we die visie door het voor organisaties nog eenvoudiger te maken om een diverse mix van workloads te draaien, van datagedreven intelligente applicaties tot de bedrijfskritische traditionele applicaties die teams willen moderniseren."

Bernd Malmqvist, senior development manager bij WorldPay by FIS
"Om onze belangrijkste betaalapplicaties te draaien, was het van cruciaal belang om een oplossing te hebben die zowel zeer schaalbaar is als de vereiste geavanceerde beveiligingsfuncties biedt. Red Hat OpenShift voldoet niet alleen aan die behoeften, het biedt ook vereenvoudigde PCI-DSS compliance voor het verwerken van betalingen op OpenShift. We hebben meer efficiëntie en een betere time-to-market gerealiseerd. We konden hierbij het Red Hat Operator- en GitOps-model volgen en overnemen, door aangepaste operators te schrijven waarmee we ons clusterbeheer kunnen automatiseren, tijd besparen en de zelfservice voor productteams vergroten."

Sarah Branfman, VP van Partners bij MongoDB
"Cloud-native applicaties op de hybride cloud hebben naadloze toegang nodig tot cloud database services. MongoDB bouwde een Kubernetes-operator voor MongoDB Atlas, die nu is gecertificeerd met Red Hat OpenShift om onze gedeelde klanten een geautomatiseerde manier te bieden om cloud- en hybride implementaties in te zetten, uit te voeren en te schalen als onderdeel van app-ontwikkeling en operaties op OpenShift."

Aanvullende informatie
###

Volg Red Hat
Over Red Hat, Inc.
Red Hat is een toonaangevende leverancier vanopensourcesoftwareoplossingenvoor bedrijven. Het gebruikt een community-gedreven benadering om betrouwbare en hoogwaardige Linux-, hybridecloud-, container- enKubernetes-technologieën te leveren. Red Hat helpt klanten nieuwe en bestaande IT-toepassingen te integreren,cloud-native applicaties te ontwikkelen, te standaardiseren op hun toonaangevende besturingssysteem en complexe omgevingen te automatiseren, beveiligen en beheren. De bekroonde support-, training- enconsultingdienstenmaken van Red Hat een vertrouwde adviseur van deFortune500. Als een strategische partner voorcloudleveranciers, systeemintegrators, applicatie-leveranciers, klanten enopensourcecommunity's, helpt Red Hat organisaties zich voor te bereiden op de digitale toekomst.

Forward-Looking Statements
Certain statements contained in this press release may constitute "forward-looking statements" within the meaning of the Private Securities Litigation Reform Act of 1995. Forward-looking statements provide current expectations of future events based on certain assumptions and include any statement that does not directly relate to any historical or current fact. Actual results may differ materially from those indicated by such forward-looking statements. The forward-looking statements included in this press release represent the Company's views as of the date of this press release and these views could change. However, while the Company or its parent International Business Machines Corporation (NYSE:IBM) may elect to update these forward-looking statements at some point in the future, the Company specifically disclaims any obligation to do so. These forward-looking statements should not be relied upon as representing the Company's views as of any date subsequent to the date of this press release.

###

Red Hat, the Red Hat logo, and OpenShift are trademarks or registered trademarks of Red Hat, Inc. or its subsidiaries in the U.S. and other countries. Linux® is the registered trademark of Linus Torvalds in the U.S. and other countries.
Laatste van Red Hat  
Red Hat sluit zich aan bij OS-Climate

Onderzoek Red Hat: Ruim twee derde developers zet containers actief in

Red Hat versterkt automatisering van hybride cloudomgevingen met nieuwste versie van Red Hat Advanced Cluster Management voor Kubernetes
Geplaatst:
Verstreken tijd: 84 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Red Hat contact  

Logo Red Hat

  +31 20 5651200
  www.redhat.com
Red Hat sociaal  


Red Hat tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo Fullstaq B.V.
Logo Stichting ITdonations
Logo Jortt BV
Logo NPRM NV
Logo Stylonic.nl
Logo VPNdiensten.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Medius
Logo Orange Cyberdefense
Logo GrassGreener Europe
Logo Workday
Logo NorthC Datacenters
Logo Extreme Networks
Logo Experis
Logo Vertiv
Logo Visma | Raet
Logo Kaspersky
Logo Kaspersky
Logo Uniserver
Logo reichelt elektronik
Logo Barracuda Networks
Logo Citrix
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92064 persberichten
- 6045 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10755 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers