Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl

2513 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Deel dit nu via
Datum: (90 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Franssen Communicatie

PROCENTEC stuwt beveiliging van industriële netwerken naar een hoger niveau

CodeMeter Technologie beschermt intellectueel eigendom en maakt innovatieve verkoopmodellen mogelijk

Hengelo, juni 2021 – Wibu-Systems, toonaangevend op het gebied van het aanmaken en beheren van beveiligde softwarelicenties, heeft CodeMeter-technologie ingezet bij het stimuleren van de innovatie bij het Nederlandse PROCENTEC, dat onderdeel uitmaakt van de wereldwijd opererende HMS Group.

PROCENTEC legt zich toe op de ontwikkeling van apparaten en systemen voor het bewaken van bedrijfsnetwerken binnen de productiesector. PROCENTEC vormt een begrip in de industriële automatisering met netwerkcomponenten, voorzien van faciliteiten voor geïntegreerde bewaking en beheer op afstand van netwerken, gebaseerd op de standaard protocollen PROFIBUS, PROFINET, Industrial Ethernet en Ethernet/IP. De in de diverse oplossingen ondergebrachte technologische kennis vertegenwoordigt een onschatbare waarde. Om die reden zocht men naar een goede bescherming van de intellectuele eigendomsrechten. Met de aanvankelijk gebruikte voorzieningen bleek de borging onvoldoende. Aan Wibu-Systems werd advies gevraagd over de wijze waarop met de CodeMeter-technologie de licentiebeveiliging op een hoger niveau was te brengen.

Slimme fabrieken, gebaseerd op de Industrie 4.0 principes, vertrouwen op omvangrijke communicatienetwerken, gebouwd met met geavanceerde hardware en software voor het geleiden van de data die de productieprocessen bewaken en aansturen. De monitoring hardware en intelligente software oplossingen van PROCENTEC met voorspellende diagnosefaciliteiten zorgen ervoor dat industriële netwerken werken volgens een hoog stabiliteits- en betrouwbaarheidsniveau. In een omgeving waarin elke minuut downtime onmiddellijk resulteert in financiële verliezen, vormt het bewaken van de gezondheid, betrouwbaarheid en veiligheid van een complexe automatiseringsomgeving een grote uitdaging voor de operators en managers in zowel de discrete productie als in de procesindustrie.

Onder invloed van een in hoog tempo evoluerende Industrie 4.0-productieomgeving, zag PROCENTEC zich genoodzaakt het bestaande licentie- en beschermingssysteem op te waarderen. De CodeMeter technologie van Wibu-Systems wordt gebruikt door wereldwijde software-uitgevers en fabrikanten van intelligente apparaten om zich enerzijds te beschermen tegen cyberbedreigingen en anderzijds om creatieve licentiestrategieën te benutten voor het genereren van inkomsten. De aangepaste oplossing voor PROCENTEC is gebouwd rond een kern van soft-licenties – CmActLicenses – en de Datacenter-editie van CodeMeter License Central, een database gestuurde oplossing voor licentie- en rechtenbeheer voor het creëren, leveren en beheren van licenties, ondergebracht in een veilige en betrouwbare omgeving van een gedeelde server in het datacenter van Wibu-Systems.

De op maat gemaakte CodeMeter-oplossing geeft PROCENTEC superieure IP-bescherming in de hele supply chain, zonder afbreuk te doen aan de effectiviteit van de sabotage werende oplossing. Bovendien openen de veelzijdige ingebouwde licentie-opties van CodeMeter de deuren naar innovatie van bedrijfsstrategieën en de introductie van nieuwe verkoopmodellen, waardoor PROCENTEC kan uitblinken in de snel veranderende, competitieve industriële automatiseringsmarkt.

Matthew Dulcey, CTO van PROCENTEC, deelt zijn enthousiaste mening over de behaalde resultaten: “We zien niet graag dat de kennis en ervaring die we in softwareontwikkeling steken door andere partijen wordt misbruikt. Aanvankelijk waren we op zoek naar uitsluitend een sterkere methode voor het beschermen van onze software tegen inbraak en ongeoorloofd gebruik. Door enkele basistesten uit te voeren, kwamen we erachter dat CodeMeter van Wibu-Systems meer biedt dan alleen de minimale bescherming van de broncode die we eerder toepasten. Daarnaast denken we aan de introductie van een licentiebeheersysteem waarmee we klanten alleen factureren voor de modules die ze hebben gebruikt uit een bundel aangekochte softwarelicenties.  Wibu-Systems biedt die mogelijkheid; ons oorspronkelijke licentiesysteem niet.”

Marcel Hartgerink, General Manager van WIBU-SYSTEMS BV, voegt toe: “CodeMeter brengt een nieuwe klasse van bescherming voor PROCENTEC’s intellectuele eigendom. Het gebruiksgemak en de natuurlijke flexibiliteit van CmActLicenses maken het een efficiënte en compacte oplossing voor de klanten van PROCENTEC, aangezien alle licentiebeheerfunctionaliteit op de achtergrond kan plaatsvinden. Met de ingebouwde licentie-opties van CodeMeter die een overvloed aan conventionele en innovatieve modellen mogelijk maakt, kan PROCENTEC ook nieuwe keuzes voor zijn klanten introduceren. Varianten met proef-, demo- en huurconcepten zijn nu direct leverbaar.”

Over Wibu-Systems
WIBU-SYSTEMS AG (WIBU®) met het hoofdkantoor in het Duitse Karlsruhe, is in 1989 opgericht door Oliver Winzenried en Marcellus Buchheit. De onderneming is een innovatieve marktleider op het gebied van beveiligingstechnologie voor mondiaal softwarelicentiebeheer. De brede reeks oplossingen van Wibu-Systems bieden een oplossing voor het afschermen van alle vormen van digitale content, inclusief intellectueel eigendom en software applicaties voor computer systemen, mobiele toepassingen, industriële automatiseringsoplossingen en cloud-diensten.  WIBU-SYSTEMS BV is een zelfstandige onderneming, gevestigd aan de Hazenweg 80, 7556 BM in Hengelo en staat onder leiding van Marcel Hartgerink. Via zijn bedrijf Identi-Holding BV is hij tevens eigenaar van WIBU-SYSTEMS Ltd en de overige bedrijven, verantwoordelijk voor de activiteiten in België, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Portugal en Spanje, 

Voor meer informatie: www.wibu-systems.nl, tel.: 074 7501495  PROCENTEC oplossingen voor bewaking en het verhelpen van storingen bij vitale communicatienetwerken, beveiligd en winstgevend dankzij Wibu-Systems CodeMeter technologie

Meer beeldmateriaal is te vinden op: https://www.wibu.com/photo-gallery.html.

© Copyright 2021, WIBU-SYSTEMS AG. All rights reserved. All trademarks, trade names, service marks, and logos referenced herein belong to their respective organizations and companies.
Laatste van WIBU-SYSTEMS  
ProCloud3D: Additive productie op industriële schaal

Licentieadapter verbindt CodeMeter met oudere licentiëringssystemen

PROCENTEC stuwt beveiliging van industriële netwerken naar een hoger niveau
Colruyt Group optimaliseert bedrijfsvoering en klantervaring met nieuwe in de cloud beheerde netwerkoplossing van Extreme Networks

DNA Services groeit door met clouddiensten op infrastructuur Uniserver

Gratis, krachtig en privacyvriendelijk alternatief voor Google Analytics nu beschikbaar voor iedereen

Schneider Electric introduceert de nieuwe generatie TeSys Deca motorstarters

Schneider Electric breidt portfolio uit met Easy Micro Data Centers

BT gaat sneller klimaatneutraal en lanceert nieuwe klimaatcampagne

Relatie tussen security, IT en development moet beter voor meer innovatie en betere klantervaringen

Prinsjesdag 2021: de belangrijkste veranderingen voor HR- en salarisprofessionals

Nutanix Cloud Platform levert verbeterde dataservices voor ongestructureerde en gestructureerde data

Siemens en Zscaler werken samen aan geïntegreerde Zero Trust-beveiligingsoplossingen voor OT/IT

Nutanix Cloud Platform doorbreekt silo's in hybride multicloud-operations
DDA verwelkomt Maunt als partner

Startup Last Mile eMobility verbindt mobiliteitsinnovaties met bestaand automotive dealernetwerk

VELUX Groep en Schneider Electric verlengen partnerschap om levenslange CO2-neutraal belofte te versnellen

Scholieren innoveren om de wereld te redden in de vierde Raspberry Pi-competitie

Ivanti voor het tweede jaar op rij leider in het 2021 Gartner® Magic Quadrant™ voor IT Service Management Tools

Thinkwise organiseert eerste Low-Code Summit

Kaspersky benoemt nieuwe Managing Director voor Noord-Europa om regionale propositie en partnerships te versterken

Infor lanceert interoperabiliteitsoplossing voor de gezondheidszorg

Vertiv treedt toe tot de Sustainable Digital Infrastructure Alliance om bij te dragen aan een klimaatneutrale digitale economie
Geplaatst:
Verstreken tijd: 90 dagen
PR contact  

Logo Franssen Communicatie
WIBU-SYSTEMS contact  

Logo WIBU-SYSTEMS

  +31 (0)74 75 01 495
  info@wibu-systems.nl
  www.wibu-systems.nl
WIBU-SYSTEMS sociaal  


WIBU-SYSTEMS tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Huisabc.nl
Logo Prof-IT4all
Logo Drimpy
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo Fullstaq B.V.
Logo Stichting ITdonations
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo VPNdiensten.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Piwik PRO
Logo Schneider Electric
Logo Schneider Electric
Logo Last Mile eMobility
Logo Schneider Electric
Logo PA Consulting
Logo Ivanti
Logo Thinkwise
Logo Kaspersky
Logo Infor
Logo Vertiv
Logo Kaspersky
Logo Lubbers De Jong
Logo Schoevers
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92096 persberichten
- 6046 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10780 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl