Contentbureauwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (32 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LEWIS

BlackBerry IVY benoemd tot toonaangevend edge-to-cloud softwareplatform voor autofabrikanten en slimme steden

Nieuwe adviesraad moet slimme mobiliteitsinnovatie stimuleren

Amsterdam, 23 juni 2021 - BlackBerry Limited heeft vandaag aangekondigd dat Frost & Sullivan BlackBerry IVY™ heeft uitgeroepen tot toonaangevend edge-to-cloud softwareplatform voor autofabrikanten en slimme steden. In het gepubliceerde rapport concludeert Frost & Sullivan dat BlackBerry met BlackBerry IVY een revolutie teweegbrengt in het connected-autonome ecosysteem. Daarnaast kondigde BlackBerry vandaag de BlackBerry IVY Advisory Council aan, een nieuwe adviesraad die bestaat uit gerenommeerde bedrijven in de transport- en mobiliteitsindustrie. Zij zullen de BlackBerry IVY development community helpen en adviseren bij het ontwikkelen van verticale-specifieke diensten en autotoepassingen die op de markt zullen worden gebracht met behulp van BlackBerry's Intelligent Vehicle Data Platform, BlackBerry IVY™.

Rapport
Het rapport van Frost & Sullivan geeft een overzicht van de belangrijkste uitdagingen waarmee de auto-industrie tegenwoordig wordt geconfronteerd, nu voertuigen steeds complexer en meer verbonden worden. Het stelt dat BlackBerry IVY op unieke wijze voldoet aan de behoeften van de auto-industrie, aangezien het gegevenstoegang voor alle voertuigen standaardiseert, ongeacht het merk, het besturingssysteem en het cloud-implementatiemodel. BlackBerry IVY stelt autofabrikanten in staat om het eigendom van voertuiggegevens te beheren, intelligentie toe te passen op gegevensverzameling en ervoor te zorgen dat gegevens veilig zijn. BlackBerry IVY zal ook de consumentenervaring die autofabrikanten leveren aanzienlijk verbeteren.

"Verbonden autonome voertuigen zijn de drijfveer voor slimme steden, wat betekent dat de sleutels van de auto de sleutels worden van het Internet of Things ", zegt John Chen, Executive Chairman & CEO bij BlackBerry. "We zijn verheugd dat BlackBerry IVY is uitgeroepen tot een toonaangevend platform voor automakers en smart cities. BlackBerry IVY zet de droom van een verenigd connected-autonoom IoT om in realiteit."

Adviesraad
Het doel van de BlackBerry IVY Advisory Council is om de BlackBerry IVY-ontwikkelingsgemeenschap te laten accelereren door zich te concentreren op het creëren van high-impact technologische use-cases en oplossingen die gebruikmaken van gegevens in voertuigen. Leden van de adviesraad zullen de BlackBerry IVY-roadmap helpen sturen, waarbij de nadruk ligt op co-value-ontwikkeling met het oog op het aanpakken van de belangrijkste pijnpunten die OEM's willen oplossen. De lanceringspartners van de BlackBerry IVY Advisory Council zijn HERE Technologies, Cerence, TELUS, GEICO en AWS. Oprichtende leden van de adviesraad krijgen als eerste exclusieve toegang tot ontwikkelaarstools en BlackBerry IVY-productreleases en profiteren van gezamenlijke marketingactiviteiten om hun productinnovaties te promoten. De komende maanden zullen naar verwachting nog meer leden toetreden tot de raad en geïnteresseerde partijen uit de branche worden aangemoedigd contact op te nemen met BlackBerry.

Klik hier om het rapport van Frost & Sullivan te downloaden.

Voor meer informatie over BlackBerry IVY klik hier.BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Frost & Sullivan
Frost & Sullivan helpt al meer dan zes decennia investeerders, bedrijfsleiders en overheden bij het navigeren door economische veranderingen en het identificeren van disruptieve technologieën, megatrends en nieuwe bedrijfsmodellen. Frost & Sullivan helpt bedrijven om actie te ondernemen, wat resulteert in een continue stroom van groeimogelijkheden om toekomstig succes te stimuleren. Voor meer informatie, bezoek de website.

Over BlackBerry
BlackBerry (NYSE: BB; TSX: BB) levert betrouwbare beveiligingssoftware en -diensten aan organisaties en overheidsinstellingen wereldwijd, die ze nodig hebben om het Internet of Things te beveiligen. Het bedrijf beveiligt meer dan 500 miljoen eindpunten, waaronder 175 miljoen auto's op de weg. Gevestigd in Waterloo, Ontario, zet het bedrijf AI en machine learning in om innovatieve oplossingen te bieden op het gebied van veiligheid, cybersecurity en dataprivacy. Daarnaast is BlackBerry voorloper op belangrijke gebieden zoals endpointsecurity-management, encryptie en geïntegreerde systemen.Voor meer informatie, bezoek BlackBerry.com en volg het bedrijf via @BlackBerry.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ingrid van den Nieuwenhof of Evi van Lieshoud van LEWIS:
Tel:+31 40 235 46 00
E-mail:blackberryNL@teamlewis.com
Tags  
Laatste van BlackBerry  
Het ideale hybride kantoor? Cybersecure!

BlackBerry IVY benoemd tot toonaangevend edge-to-cloud softwareplatform voor autofabrikanten en slimme steden

BlackBerry QNX-software nu geïntegreerd in meer dan 195 miljoen voertuigen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 32 dagen
BlackBerry contact  

Logo BlackBerry

BlackBerry sociaal  


BlackBerry tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl