www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nl
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (32 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Wisse Kommunikatie

Nederlandse bedrijven Technologies Added en Sustainder spelen een hoofdrol in de serie ‘Digitally Enlightened’

De Nederlandse bedrijven Technologies Added en Sustainder spelen een belangrijke rol in een aflevering van de videoserie ‘Digitally Enlightened’, een productie van BBC StoryWorks Commercial Productions in opdracht van DIGITALEUROPE. De serie vestigt de aandacht op de grote maatschappelijke, sociale en economische veranderingen als gevolg van de digitalisering.

In de aflevering die gemaakt is in samenwerking met Rockwell Automation ligt de focus op de flexibilisering van productieprocessen, die bedrijven in staat stelt snel en flexibel te reageren op vragen uit de markt. Sustainder, producent van slimme straatverlichting, produceert een groot aantal varianten van zijn verlichtingsarmaturen in de shared productiefaciliteit van Technologies Added in Emmen. In samenwerking met Rockwell Automation is daar een geïntegreerd IT-platform ontwikkeld, dat het hele proces van productontwikkeling tot en met de fysieke productie digitaliseert.

In de video van Rockwell Automation maken de kijkers kennis met Marco Bosch, Operations Director bij het Emmense bedrijf Sustainder. Marco legt uit hoe decentrale overheden met slimme straatverlichting tot 90% energie kunnen besparen en hoe de unieke productiefaciliteit bij Technologies Added in Emmen de benodigde flexibiliteit en aanpassingen mogelijk maakt. Bij beelden in de productieruimte geeft managing director Joris Bisschop van Technologies Added een overzicht van de digitale backbone van Rockwell Automation die het innovatieve concept van het ‘factory-as-a-service-model’ ondersteunt.

"Dit project laat zien wat er mogelijk is als de menselijke vindingrijkheid gebruik kan maken van digitale technologie", zegt Mark Bottomley, Rockwell Automation Regional Vice President of Strategic Accounts and Sales Specialists. "Digitale transformatie in de industrie zorgt ervoor dat we beter kunnen leven en werken in een duurzame wereld. Ik ben bijzonder trots op de rol die Rockwell Automation speelt omdat wij klanten helpen bij het behalen van positieve resultaten."

Ter gelegenheid van de lancering van de serie zei Cecilia Bonefeld-Dahl, director-general van DIGITALEUROPE: ”De serie vestigt op een briljante manier de aandacht op de digitale transformatie die we nu in Europa meemaken. Dankzij de serie krijgen we inzicht in de betrokkenheid en de drive waarmee digitale vernieuwers proberen maatschappelijke problemen op te lossen. Zij sporen ons ook aan om een omgeving te creëren waarin innovatie en samenwerking beter gedijen.”

Podcast en blog
Het #DigitallyEnlightened-project wordt ondersteund met een podcast, waarin zowel Marco Bosch als Joris Bisschop in gesprek gaan met Mike Loughran, CTO van Rockwell Automation UK. Hun gesprek gaat over disruptieve digitale transformatie; de invloed daarvan op business modellen en haar potentieel om een slimmer en duurzamer leven te ondersteunen. Dit aan de hand van de voorbeelden van Sustainder en Technologies Added.

”Ons factory-as-a-service model bleek van pas te komen bij de fabricage van een nieuw concept in slimme straatverlichting van Sustainder," aldus Bisschop. ”Smart shared factories, zoals die van ons, zijn binnenkort algemeen. Ze gaan bedrijven helpen bij het realiseren van geweldige ideeën.”

Er is ook een blog-post van Marco Bosch beschikbaar, waarin een meer gedetailleerd overzicht van de reeks smart functies aan de orde komt die Sustainder in zijn straatverlichting kan opnemen. Dit maakt een verbeterd beheer en meer veiligheid in de openbare ruimtes mogelijk.

De film, de podcast en de blog van #DigitallyEnlightened benaderen de case study vanuit verschillende perspectieven en belichten de verschillende aspecten van de digitale transformatie; niet alleen de disruptieve invloed op het bedrijfsleven en het potentieel om de openbare infrastructuur in een slimme stad te veranderen, maar ook de mogelijkheden om een flexibele, digitale backbone te gebruiken.

Het belangrijkste is echter, dat het verhaal van Rockwell Automation, Technologies Added en Sustainder inzicht geeft in de rol die innovatie en leiderschap spelen bij het inzetten van digitale technologie om de mogelijkheden van de mens uit te breiden. ”Technologie is niet de motor achter de veranderingen in de wereld om ons heen; maar juist mensen zijn de drijvende kracht achter die veranderingen”, concludeert Mark Bottomley.



Noot voor de pers:
Voor meer informatie over de video - inclusief toegang tot de oorspronkelijk film voor hosting op mediakanalen - kunt u contact opnemen met Theo Snijders van Wisse Kommunikatie, telefoon: 026-4431523 of per e-mail: theo.snijders@wisse-worldcom.nl.

Beschikbare materialen:
Over Rockwell Automation
Rockwell Automation (NYSE: ROK), is een van de wereldwijde leiders op het gebied van industriële automatisering en digitale transformatie. Het bedrijf verbindt de vindingrijkheid van mensen met de mogelijkheden van de technologie, waardoor de wereld productiever en duurzamer wordt. Het in Milwaukee, Wisconsin, gevestigde Rockwell Automation heeft circa 24.000 werknemers in dienst, die klanten in meer dan 100 landen bedienen. Hoe Rockwell Automation de Connected Enterprise in verschillende sectoren vormgeeft is te zien op: www.rockwellautomation.com.
Laatste van Rockwell Automation  
Rockwell Automation breidt aanbod industriële cloudsoftware uit door overname van Plex Systems

Transformational Leadership Awards 2021 voor digital innovators bekendgemaakt

Nederlandse bedrijven Technologies Added en Sustainder spelen een hoofdrol in de serie ‘Digitally Enlightened’
Geplaatst:
Verstreken tijd: 32 dagen
Rockwell Autom.. contact  

Logo Rockwell Automation

Rockwell Autom.. sociaal  


Rockwell Autom.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com