www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (32 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: CFF Communications

Zorg en Zekerheid kiest met Oracle Autonomous Data Warehouse voor snelle, veilige datastromen en krachtige analytics

Leidse zorgverzekeraar nog beter in staat verzekerden de beste en betaalbare zorg te bieden op basis van rijke datasets

Leiden, 23 juni 2021 – Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid gaat zijn datastromen optimaliseren met de Oracle Autonomous Data Warehouse (ADW). Dit dataware-house, beschikbaar in de public cloud van Oracle of in datacenters van klanten, is erop gericht vrijwel alle complexiteit van het beheer van een datawarehouse en het beveiligen van data weg te nemen. Hiermee worden bijna alle handmatige en complexe taken - die menselijke fouten kunnen veroorzaken - overbodig. Dit levert de Leidse zorgverzekeraar naast optimale veiligheid, ook maximale performance en tijdswinst op.

Primeur door combinatie van ADW en OH Data Marts
Zorg en Zekerheid komt voort uit verschillende ziekenfondsen in de regio Amsterdam-Utrecht-Den Haag en bestaat al bijna 200 jaar. De zorgverzekeraar is in 2019 gestart met het uitwerken van een nieuwe BI-architectuur om zijn datastromen te optimaliseren. Data uit Oracle Health Insurance Back Office (OHI-BO), de bewezen oplossing van Oracle die bij de meeste zorgverzekeraars in Nederland in gebruik is, liep tot dan via OHI Data Marts door naar een omgeving van Microsoft. De architectuurkeuze werd recentelijk door Zorg en Zekerheid geëvalueerd. Wat bleek was dat de data te weinig waarde toevoegden in de verschillende lagen van gebruik, wat leidde tot de stap naar Oracle Cloud Infrastructure (OCI).

“Bij Zorg en Zekerheid werken wij dagelijks aan goede en betaalbare zorg voor onze verzekerden”, zegt Henk Gerla, lid Raad van Bestuur bij Zorg en Zekerheid. “Daarbij hoort een modern ingerichte BI-architectuur. Een waarop we blind kunnen vertrouwen en snel biedt wat we nodig hebben en die alle handmatige en complexe taken overbodig maakt. Oracle’s Autonomous Data Warehouse, in combinatie met OHI Data Marts is voor ons de perfecte oplossing. We beschikken nu als eerste zorgverzekeraar over dit veilige, autonoom opererende systeem dat ons snel rijke data en een ongekende performance levert”, aldus Gerla.

"De nieuwe manier van werken heeft niet alleen voordelen voor de medewerkers van Zorg en Zekerheid. “Samen met zorgprofessionals en gemeenten kunnen we op basis van de rijke data gericht kijken naar het effect van nieuwe behandel-methoden, EHealth en preventieactiviteiten. Dit helpt mee om onze premie zo laag mogelijk te houden. Ook kunnen we nieuwe producten ontwikkelen op basis van zorggebruik, zorgkosten en gezondheidsproblematiek. Zo kunnen we onze verzekerden nog beter helpen de gezondste versie van zichzelf te worden. En maken we van deze regio de gezondste van Nederland.”, zo besluit Gerla.

Uitgebreide data- en privacybescherming
ADW maakt het gemakkelijk om data te beschermen tegen buitenstaanders en insiders. Het biedt autonome versleuteling van ongebruikte en actieve data (inclusief back-ups en in flight tussen netwerkverbindingen), beschermt gereguleerde data, past alle beveiligingspatches toe, maakt auditing mogelijk en voert bedreigingsdetectie uit. Bovendien kunnen klanten Oracle Data Safe gemakkelijk gebruiken om doorlopende beveiligingsbeoordelingen, analyse van gebruikers en privileges, detectie van gevoelige data, beveiliging van gevoelige data en activiteitscontrole uit te voeren. Autonomous Data Warehouse beschermt de organisatie en alle data tegen datalekken, malware-injecties, DDoS-aanvallen, kwaadwillende insiders, geavanceerde aanhoudende bedreigingen, onveilige API's, accountkaping en meer. ADW is beschikbaar in OCI of in datacenters van klanten via Oracle Exadata Cloud@Customer en Dedicated Region Cloud@Customer.

“Autonoom beheer stelt klanten in staat een krachtig, zeer beschikbaar en veilig datawarehouse te runnen, terwijl de administratieve kosten worden verlaagd. We zijn verheugd dat we met Zorg en Zekerheid wederom een grote Nederlandse zorgverzekeraar bij kunnen staan in het veilig en snel managen van hun data. Hierdoor kunnen zij zich richten op wat voor hen écht van belang is; het bieden van de beste en betaalbare zorg voor zijn klanten”, voegt Wilfred Scholman, Country Leader bij Oracle Nederland, toe.

###

Over Oracle
De Oracle Cloud biedt een complete suite van geïntegreerde applicaties voor Sales, Service, Marketing, Human Resources, Finance, Supply Chain en Manufacturing, en hoog geautomatiseerde en veilige tweedegeneratie-infrastructuur, zoals de Oracle Autonomous Database. Voor meer informatie over Oracle (NYSE: ORCL), ga naar oracle.com
Laatste van Oracle Nederland  
Thomson Reuters rolt ONESOURCE Indirect Tax uit op Oracle Cloud Infrastructure met Oracle Autonomous Database

Office Depot Europe verenigt Human Resources Management met Oracle Fusion Cloud HCM

Oracle voorziet zijn wereldwijde activiteiten vanaf 2025 volledig van hernieuwbare energie
Geplaatst:
Verstreken tijd: 32 dagen
Oracle Nederla.. contact  

Logo Oracle Nederland

  +31 030 669 9000
  www.oracle.com/nl
Oracle Nederla.. sociaal  


Oracle Nederla.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com