www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
Herken zakelijke websitebezoekersINFLUX PR#

2513 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Deel dit nu via
Datum: (119 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Clarity Benelux

Workday voldoet aan groeiende vraag van klanten met recordaantal implementaties en hoogste klanttevredenheidsscore uit de sector

Versnelling in vraag naar cloudoplossingen voor finance zorgt voor een jaar-op-jaargroei van 40% in implementaties van Workday Financial Management

Nieuwe klanttevredenheidsscore van 97% laat het voortdurende commitment van Workday zien bij de samenwerking voor klantsucces

AMSTERDAM, Nederland, 23 juni, 2021Workday Inc. (NASDAQ: WDAY), toonaangevend leverancier van enterprise cloudapplicaties voor finance en human resources, maakt vandaag bekend dat het blijft voldoen aan de groeiende vraag van klanten naar zijn enterprise cloudoplossingen en succesvol heeft kunnen opschalen naar een recordjaar van klantimplementaties met een brancheleidende klanttevredenheidsscore van 97%. Het meest recente tevredenheidsonderzoek werd uitgevoerd bij de persoonlijke klantcontacten – degenen die dagelijks de meeste ervaring hebben met Workday – en geeft een goed beeld van het voortdurende partnerschap dat Workday klanten biedt bij het automatiseren van de enterprise processen op het gebied van finance, planning, human resources (HR) en kostenbeheer in een veranderende wereld.

In het fiscale jaar 2021 (1 februari 2020 - 31 januari 2021) hebben Workday en zijn wereldwijde partners meer dan 1800 implementaties bij klanten gerealiseerd* - waarbij verreweg de meeste virtueel werden gemanaged - voor klanten over de hele wereld, waaronder Alight Solutions, Flinders University, GE, Hong Kong Broadband Network, John Lewis Partnership, Nebraska Medicine en Prisma Health.

Workday kan bovendien een jaar-op-jaargroei van 40% melden van implementaties van Workday Financial Management voor zowel nieuwe als bestaande klanten, nu de snelgroeiende vraag naar cloudoplossingen van Workday voor de afdeling van de chief financial officer (CFO) aanhoudt. Het brede aanbod aan finance-oplossingen van het bedrijf brengt inzichtelijkheid en controle naar nieuwe niveaus, die voorbij de grenzen van traditionele ERP-systemen gaan. Workday Financial Management, Workday Adaptive Planning, Workday Accounting Center, Workday Prism Analytics en Workday Strategic Sourcing bieden een diepgaande en complete oplossing in enterprise planning en analyse voor vele financiële processen, zoals record-to-report, report-to-forecast, contract-to-cash en source-to-pay.

Prioriteit voor de bedrijfscontinuïteit van klanten
In maart 2020 is Workday wereldwijd overgestapt naar vrijwel uitsluitend virtuele implementaties en trainingen om te voldoen aan de quarantaineregels van de betreffende plaatsen, staten en landen als gevolg van de pandemie. Als oorspronkelijk en volledig cloudplatform kon Workday binnen enkele dagen overstappen op virtuele implementatieprocessen, waardoor de plannen voor live-gang nagenoeg zonder onderbreking door konden gaan en organisaties over de hele wereld geholpen werden. De implementaties bij klanten werden in verschillende sectoren en regio’s gerealiseerd, waardoor middelgrote bedrijven met 500 werknemers tot grote wereldwijde organisaties met meer dan 500.000 werknemers hun bedrijfscontinuïteit zeker konden stellen en hun initiatieven op het gebied van digitale transformatie versnellen.

Reacties op het nieuws
"Workday stelde ons in staat om kritieke bedrijfsprocessen in te zetten, op een manier die echt ondenkbaar was geweest met ons legacy-ecosysteem. Dit maakte daardoor een naadloze overgang naar onze virtuele live-gang mogelijk. Zonder enige hapering konden we onze beoordelings- en salarisplanningscyclus voltooien en een nieuw prestatiemanagementsysteem lanceren - allemaal in Workday", zei Paul Davies, head of people operations bij GE.

"Omslachtige technologie is een van de oorzaken waarom toptalenten bij organisaties vertrekken, dat wisten we. En zonder toptalent kunnen we geen hoogwaardige zorg leveren", aldus Brian Lancaster, vice president of information technology van Nebraska Medicine. "En daarom was Workday zo cruciaal in ons transformatieproces, ook vanwege de naadloze virtuele implementatie van deze technologie. Als het om zorg-ICT gaat, moet technologie medewerkers ondersteunen en voor hen werken, zodat onze supermensen zich kunnen concentreren op datgene waarvoor ze zijn opgeleid: levens redden."

"Aan het begin van de pandemie hebben we ons er volledig op toegelegd om aan onze implementatieschema’s vast te houden, omdat we wisten hoe waardevol Workday kan zijn om klanten te helpen zich door en uit deze crisis te werken", zegt Emily McEvilly, chief customer officer bij Workday. "Het is ongelofelijk hoe onze serviceorganisatie en wereldwijde partners in staat zijn gebleken om mee te bewegen en een recordaantal live-gangen te voltooien in een zeer uitdagend jaar. Dat onderstreept onze collectieve toewijding aan klantsucces. Ik heb persoonlijk veel inspiratie geput uit onze klanten die ongelooflijke partners waren op deze reis en zich steeds zeer flexibel en veerkrachtig toonden. We prijzen ons gelukkig dat de inspanningen van alle Workday-teams die klanten ondersteunen herkend en zo gewaardeerd worden, met een klanttevredenheidsscore van 97% als resultaat."

Extra informatie
Voor meer informatie:
Lees de blog “ Nieuwe Aanpak, zelfde doel: toegewijd blijven aan de tevredenheid van Workday-klantenNoot voor de redactie
Alle recente Nederlandstalige persberichten zijn ook beschikbaar via https://www.workday.com/nl-nl/company/latest/newsroom.html.Over Workday
Workday is een toonaangevende leverancier van enterprise cloudapplicaties voor finance en human resources. Workday-applicaties voor financieel beheer, HR, planning, kostenbeheer en analytics worden wereldwijd gebruikt door duizenden ondernemingen in uiteenlopende industrieën – van medium enterprises tot ruim 45% van de Fortune 500-ondernemingen. Ga voor meer informatie naar www.workday.com.

*Unieke projecten waarbij een of meer Workday-producten werden geïmplementeerd.

Toekomstgerichte verklaringen
Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen, onder anderen verklaringen omtrent plannen, overtuigingen en verwachtingen van Workday. Deze toekomstgerichte verklaringen zijn gebaseerd op de op dit moment beschikbare informatie en onze huidige overtuigingen, verwachtingen en aannames. Omdat toekomstgerichte verklaringen verwijzen naar de toekomst, zijn ze onderhevig aan risicofactoren, onzekerheden, aannames en veranderingen in omstandigheden, die moeilijk te voorspellen zijn en waarvan de meesten buiten onze controle liggen. Indien de risicofactoren concreet worden, aannames onjuist blijken, of als we te maken krijgen met onverwachte veranderingen in omstandigheden, kunnen resultaten aanzienlijk afwijken van de resultaten die in deze toekomstgerichte verklaringen zijn genoemd en daarom kunt u niet uitgaan van toekomstgerichte verklaringen. Risicofactoren houden onder meer in, maar beperken zich niet tot, de risicofactoren zoals beschreven in de bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) gedeponeerde stukken, waaronder ons Formulier 10-Q voor het fiscale jaar dat op 30 april 2021 eindigde, en onze toekomstige verslagen die wij van tijd tot tijd aan de SEC zullen overleggen, waarin de feitelijke resultaten kunnen afwijken van de verwachte resultaten. Workday aanvaardt geen enkele verplichting en heeft op dit moment niet de intentie om eventuele toekomstgerichte verklaringen na deze publicatie te actualiseren.

Niet op de markt gebrachte diensten, kenmerken of functies die in dit document, op onze website of in andere persberichten of publieke verklaringen zijn genoemd en op dit moment niet beschikbaar zijn, kunnen naar goeddunken door Workday worden gewijzigd en kunnen anders dan gepland of in het geheel niet worden geleverd. Klanten die diensten van Workday, Inc. aanschaffen, dienen hun aankoopbeslissing te maken op basis van de op dit moment beschikbare diensten, kenmerken en functies.

Workday Persdesk
Malika Brahiti
Workday EMEA
+33 (6) 80 14 14 47
malika.brahiti@workday.com

Linda Schilperoort
+ 31 (0)23 555 34 24
workday@clarity.pr
www.workday.com
Tags  
Laatste van Workday  
Workday: al bijna 1000 klanten live met Skills Cloud

Wereldwijde CIO-enquête Workday en Deloitte: samenwerking CIO-CFO stimuleert bedrijfstransformatie

Gelijkheid, diversiteit en inclusie: goed voor de medewerkers, maar ook goed voor het bedrijf?
INTERCONNECT OPENT HAAR DEUREN TIJDENS NATIONALE DATACENTER DAG 2021

Sam Media lanceert XR Academy, een pakkend e-learning product in extended reality

TA505 keert terug met nieuwe FlawedGrace-variant

Aruba introduceert de volgende generatie switching-architectuur

Oostenrijkse ruimtevaartorganisatie simuleert Marsmissie met netwerktechnologie van LANCOM

GeONE voor tweede keer op rij Global M-Files Partner of the Year

Ruimtevaartorganisatie CNES kiest Orange Business Services om zijn data-centrische strategie te transformeren met Cloud-based data lake

HashiCorp werkt samen met Microsoft aan veilige remote access oplossingen voor Azure Active Directory

Jamf biedt nieuwe oplossingen voor een veilige en gebruiksvriendelijke Apple-ervaring op het werk

Eaton lanceert de volgende generatie UPS met de 5PX Gen2

VSL rondt kalibratieproef met waterstof verrijkt aardgas succesvol af

Beyond Identity lanceert Secure DevOps: deze koppelt broncode aan veilige ondertekenings-sleutel

GO Sharing breidt uit naar Turkije en start met 300 elektrische deelscooters in Istanbul
Cyber Inc. en NewChannel bundelen de krachten in security awareness

CEO Henny Hilgerdenaar vertrekt bij ICT-dienstverlener Ctac

Conscia neemt VMware-specialist RedLogic op in de Conscia Groep

Unit4 organiseert tweede editie van het Experience 4U-evenement

Workday: al bijna 1000 klanten live met Skills Cloud

Multifactor authenticatie belangrijk: bijna helft meer gebruikers getroffen door wachtwoordstelers in het afgelopen halfjaar

Arrow Electronics uitgeroepen tot EMEA-distributeur van het jaar bij NetApp EMEA & LATAM Partner Awards 2021
Geplaatst:
Verstreken tijd: 119 dagen
PR contact  

Logo Clarity Benelux
Workday contact  

Logo Workday

  +31 (0) 20 808 1836
  media@workday.com
  www.workday.com/nl-nl
Workday sociaal  


Workday tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Sam Media
Logo NewChannel
Logo ValidSign
Logo Fullstaq B.V.
Logo Open Line
Logo Techni Team
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Stichting ITdonations
Logo BarTrack
Logo Escrow4all B.V.
Logo Bryte Blue
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Transfer Solutions
Logo NPRM NV
Logo Yenlo
Logo True (Broad Horizon)
Logo Techone B.V.
Logo Kannegieter
Logo Medius
Logo BarTrack
Logo Facilitor
Logo Trueson
Logo iQibt B.V.
Logo E-mergo
Logo Trueson
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Eaton
Logo VSL
Logo Ctac N.V.
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Unit4
Logo Workday
Logo Kaspersky
Logo Arrow Electronics
Logo Descartes
Logo Vertiv
Logo Kaspersky
Logo Powerful Business Women’s Club
Logo Citrix
Logo Cloud Technology Solutions NL
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92367 persberichten
- 6073 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10925 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
Herken zakelijke websitebezoekersINFLUX PR#